Fata de 2.2 si spate de 2.1, exista aceasta versiune pe estate ?
![]() ![]() ![]() |
Fata de 2.2 si spate de 2.1, exista aceasta versiune pe estate ?
bunicu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 12 September 04 ![]() |
Attached thumbnail(s) fata.jpeg ( Size: 61.46k ) Number of downloads: 299 spate.jpeg ( Size: 59.35k ) Number of downloads: 335 |
||
--------------------
Renault
Megane 2.1
Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu cred ca masina a fost reparata...si jantele sunt de 2.1...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
QUOTE(bunicu @ 11 Oct 2008, 21:21) exista versiuni de estate cara sa aiba spate de 2.1 (stopurile albe rotunde) si fata de 2.2. ( farurile ) Da, exista ! Este vorba de versiunile "trantite" ![]() PS - logic in linia de montaj se modifica utilajele pentru a se face montajul cu facelift fata de faza I. Nu cred ca exista calea de mijloc sa o monteze pe juma' cu elemente de ph I si apoi mai tarziu sa-i adauge restul...... Ideea e sa nu o cumperi ca sigur e "facatura" - vb unui prieten. |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
2012 Initiale Paris
- ** *1 *** Fara semnatura
|
|
bunicu |
![]()
|
exista calea de mijloc... vezi logan anul trecut in septembrie
ma gandeam ca daca la logan a existat varianta "intermediara" si la megan o fi fost la fel, ca de tot a lu' renault e ![]() This post has been edited by bunicu: 11 Oct 2008, 23:24 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
ce faza intermediara?
S-a numit "colectia 2" in care s-a schimbat capacul de la portbagaj si incuietoarea - si nu a avut nici o legatura cu Logan facelift. Chiar si machetele 1:43 sunt denumite asa: Logan 2005 si Logan "colectie 2" * daca la asta te referi... This post has been edited by pitzy_is: 11 Oct 2008, 23:38 |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
2012 Initiale Paris
- ** *1 *** Fara semnatura
|
|
bunicu |
![]()
|
exact ! inainte de a intra colectia 2 in vanzare au aparut "corcituri" adica aveau cate ceva din colectia 2 dar nu toate (buton portbagaj,capac, comuputer de bord fara consum instantaneu si culori noi parca).
daca nu ma insel aparusera colectia 1 dar computerul de bord nou, fara consum instantaneu, drept ptr care dacia a dat bonus la "pacaliti" niste accesorii cadou. oricum, banuiala mea cred ca se adevereste, meganul cu pricina e pocnit si refacut. pacat, ca imi placea. eu tot mai speram sa fi fost o varianta mai isteata cu xenoane ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
de curiozitate, cat cerea?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
bunicu |
![]()
|
9500, 70.000km, 1,5 dci, 80CP, interiorul mixt, "piele"-textil
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A fost refacuta! Cred ca fata a fost refacuta! Ca jantele si spatele sunt de 2.1!
Eu din ce stiam s-a vandut 2.1 si apoi 2.2! Nu a existat tranzitie intre ele! Ma refer la componente! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
sedanul ala din 2007 nu-ti place? daca am intuit bine locatia!
|
--------------------
renault
megane 2
2007 1.6-16v
- xx.xx.xxx Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Si eu cred ca-i ceva necurat acolo.Insa din ce vad masina arata in regula,adica daca a fost reparata,operatiune a fost facuta bine.Chestia e ca a fost schimbata si capota,deci nu se stie cat de grav a fost lovita.Eu cred ca masina a fost lovita de propietar,si la reparatie a platit in plus pentru a i-o face ca la 2.2.Chiar nu cred ca a cumparat-o dealerul lovita ca apoi sa o repare si sa o scoata la vanzare.
Eu i-as intreba si pe cei de acolo,asa numai sa vad ce spun. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Capota e aceeasi si pentru 2.1 si pentru 2.2. Si nu ai cum sa-ti dai seama daca masina e reparata cum trebuie dintr-o poza facuta cu telefonul...daor pentru simplu fapt ca stau in locul in care ar trebui componentele nu inseamna o reparatie perfecta.
Ce este sigur, e ca masina nu arata asa cand a iesit pe poarta fabricii. ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
QUOTE(j.d @ 12 Oct 2008, 14:10) Capota e aceeasi si pentru 2.1 si pentru 2.2. Si nu ai cum sa-ti dai seama daca masina e reparata cum trebuie dintr-o poza facuta cu telefonul...daor pentru simplu fapt ca stau in locul in care ar trebui componentele nu inseamna o reparatie perfecta. Ce este sigur, e ca masina nu arata asa cand a iesit pe poarta fabricii. ![]() Nu stiu daca e aceiasi capota.Spun asta din cauza farurilor,(care sunt diferite la 2.2 fata de 2.1),datorita carora capota ar trebui sa aiba alte forme la intalnirea cu acestea. Si daca nu ma insel si stergatorele sun modelul "de uzina" de pe 2.2! This post has been edited by Catalinmodena: 12 Oct 2008, 14:22 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
capota e aceeasi ... doar bara difera la M2.2 fata de M2.1
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Bara si farurile. Si da, stergatoarele sunt asemanatoare cu cele de pe 2.2. Iar la Estate Privilege pe 2.2, barele de pe masina sunt cromate.
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
bunicu |
![]()
|
yanyu ai PM
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Anul de fabricatie e 2005. Lovit sau nu, ala e un Megane 2.1 cu bara fata si farurile inlocuite.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 21:02 |