Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Achizitie Laguna 1

acroscad
post 6 Oct 2008, 14:03
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Stiu ca exista topicuri similare insa as dori sa fie un topic generalizat, asa ca incerc sa fiu la subiect:

1- Daca s-a dat inapoi kilometrajul sub 100k este adevarat ca va fi afisat un zero inaintea numarului de kilometri ??
2- Este adevarat ca pe geamuri exista inscrisa data fabricatiei acestuia? Daca da, unde si ce se mai poate verifica pe acesta?
3- Care sunt modalitatile de verificare ale instalatiei electrice ?? Geamuri, Climatizare, Computer Bord, senzori ..etc ( o diagnosticare corecta si completa)
4- Cum se poate verifica masina la un test pe drum, adica la ce sa ma uita, ce sa ascult, cum sa conduc ?
5- In cazul in care masina a fost la revizii am inteles ca de obicei pe anumite piese se trece data si numarul de kilometrii la care a fost schimbata. Daca este asa unde si dupa ce sa ma uit ?
6-Daca masina are carte de service, cum pot sa verific autenticitatea si corectitudinea celor trecute in ea ?

PS: Laguna 1 ph2 10/99, 89.000 KM, carte service -4300 E neinmatriculata.. Pretul e corect ??

--------------------
- - - - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cj98czh
post 6 Oct 2008, 14:33
Post #2

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Tocmai pt. ca sunt topicuri nu mai trebuia sa deschizi inca unul....asa ca rog un moderator sa-l mute la "locul lui"

acuma raspuns:

1) Nu, nu este adevarat
2)Da, este inscisa data fabricarii geamului...este inscrisa de obicei in coltul stanga jos...sun forma ...1...pt. masina fabricata in 2001 ...
3) Pai in primul rand verifica-le functionalitatea la toate.... mai detaliat in reprezentanta...
4)Asculta ca motorul sa mearga rotund, dupa acea la drum asculta eventualele batai, fi atent la tinuta de drum a masinii, cum franeaza, etc...tine mult de "ureche" si de un pic de experienta...
5) eu nu am auzit ce pe vreo piesa sa fie trecut nr. de km...
6)Se verifica relativ usor la o reprezentanta Renault..

Ai uitat sa scrii ce motorizare este., cati km zice ca are si nici ce varianta de echipare...

Pt. a vedea cum sta piata in Germania de exemplu...ai link mai jos... in plus fata de preturile de acolo mai pune taxa de prima inmatriculare, cheltuieli de transport ...500-1000 euro...depinde de unde esti....+ adaosul vanzatorului...

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.h...=&usedCarSeals=

This post has been edited by cj98czh: 6 Oct 2008, 14:35

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
Johnny78
post 6 Oct 2008, 22:23
Post #3

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti, Jud. Bacau

Exista un topic cu pliusuri si minusuri la Laguna 1
In plus exista cel putin alte trei topic-uri cu intrebari ale noilor posesori de Laguna 1
Pe langa asta, mai exista "N" topic-uri cu probleme din cele mai diverse.
Fara suparare, dar daca fiecare dintre noii posesori de Laguna 1 ar deschide un topic, ar trebui sa ne deschidem Call center...
Sfatul meu e sa citesti macar primele trei pagini de topic-uri de pe forumul asta. Asta ar trebui sa iti dea o imagine mai mult decat clara asupra masinii pe care vrei sa o cumperi.

--------------------
Renault Laguna 2.0 1994/Business - BC 99 AEB
De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th May 2025 - 00:00
Dacia