Scartait exasperant in spatarul scaunului soferului, Ce-i fac?
![]() ![]() ![]() |
Scartait exasperant in spatarul scaunului soferului, Ce-i fac?
cristixxxlog |
![]()
|
||
![]() .. Group: Members Posts: 440 Joined: 4 August 08 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
Nissan
Murano Z51 - 2.5 dci
- B-XXX-LGF
2011
|
|||
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
dai tapiseria jos , scoti buretele si rezolvi problema "la fata" locului.este un tutorial facut despre desfacere tapiserie scaun daca nu ma insel.
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
mie mi se intampla la accelerari
|
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Da muzica mai tare.
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
segcm |
![]() ![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
QUOTE(Hackmikey @ 5 Oct 2008, 10:51) Bine zis colega !!! "Asa face toate" - inclusiv "Meganele" din vest, Scenic, Laguna etc. Am un prieten francez care are un Scenic de anu' trecut, s-a dus la service si se pare ca nu stiu ce sa-i mai faca ca tot scartie. L-au facut sa nu mai scartiie intr-o zona a spatarului, scartiie in alta parte si tot asa....... PS - si a mea face la fel |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
- ** *1 ***
2012 Initiale Paris Fara semnatura
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
rezolvarea e simpla ... trebuie gresata un pic " plasa" aceea ce tine buretele din sezut si spatar.insa e un pic de munca
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
cristixxxlog |
![]()
|
QUOTE(Hackmikey @ 5 Oct 2008, 11:51) am dat, dar degeaba. azi m-am intors de la un drum de 120 km. nu a scartait decat cand m-am intors in bucuresti...indiferent de volumul muzicii, daca ma misc sau ma apas in spatar scartaie! asta e, imi iau inima in dinti si desfac tapiteria...sper sa reusesc. |
--------------------
Nissan
Murano Z51 - 2.5 dci
- B-XXX-LGF
2011
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
Io zic sa-ti faci upgrade la sistemul audio. Vezi ca sunt cateva oferte pe net la statie + woofer... sigur nu o sa mai auzi nimic, eu asa fac
![]() |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
- ** *1 ***
2012 Initiale Paris Fara semnatura
|
|
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Asa am patit eu la un Opel cu reglaj pe inaltime la scaunul soferului. Cand era jos de tot scartaia. Daca actionam un pic cat sa intre in sarcina mecanismul de ridicare (fara sa ridice scaunul) scartaitul inceta complet. Nu stiu daca e cazul aici, dar cine stie de unde sare iepurele.
|
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
cristixxxlog |
![]()
|
s-a rezolvat!!! wd-40! 2 minute si s-a rezolvat pentru mult timp sper eu...
|
--------------------
Nissan
Murano Z51 - 2.5 dci
- B-XXX-LGF
2011
|
|
Bogdan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 21 November 02 From: Timisoara ![]() |
Pai spune-ne si noua cum ai rezolvat-o..
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan
2006, 1.6 16v looking for Duster
ex. Megane2 ex. DSN |
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
wd-40, dar ce ai facut cu el? Unde l-ai aplicat si cum ai ajuns acolo?
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
2.0T 2008/2012 viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
cristixxxlog |
![]()
|
Pai am desfacut foarte putin tapiteria.exista un tutorial despre cum sa scoti tapiteria la scaunele din fata!eu tot ce am facut a fost sa dau spatarul maxim in fata si scaunul la jumatate spre fata.sub sezut tapiteria are un elastic asemanator cu cele de la huse.am dat elasticul la o parte si tapiteria spatarului se putea indeparta pe ~40% din suprafata lui si aveam acces la respectiva plasa (din spate atentie,nu din fata unde este si buretele).am localizat unde se auzea scartaitul tragand de plasa spre extremitati unde se imbina cu marginea scaunului.norocul meu a fost ca zgomotul era la jumatate.m-am chinuit putin sa bag mana printre tapiterie si scaun si am gresat din abundenta toata zona de contact a plasei cu marginea scaunului atat cat aveam acces si am pus bucata de tapiterie la loc.si s-a rezolvat
![]() |
--------------------
Nissan
Murano Z51 - 2.5 dci
- B-XXX-LGF
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 08:24 |