ZDRANGANIT DIFUZOR
![]() ![]() ![]() |
ZDRANGANIT DIFUZOR
alinpurdea |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 15 Joined: 7 April 08 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan
2008/ 1.6 16v
|
|||
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
eu zic sa mergi cu ea la garantie, si, daca iti spun ca e normal acolo, roaga-i sa te lase pe alt megane sa testezi daca se aude la fel.
IN ALTA ORDINE DE IDEI...SCRISUL CU MAJUSCULE E CA UN DIFUZOR CARE BARAIEEEEEE!!! ![]() L.E. nu cumva ai niste hartie sau ceva plastice in buzunarul de la usa respectiva? This post has been edited by ghertzoi: 29 Sep 2008, 12:30 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
alinpurdea |
![]()
|
Scuze, era pus pe "caps lock"
A fost primul lucru sa verific buzunarul; am stat cu urechea lipita de portiera ( pe interior ) si cred ca totusi vibreaza fata de portiera daca nu ma insel si o fi ceva din portiera. |
--------------------
renault
megane sedan
2008/ 1.6 16v
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Uite cauta aici...e o problema comuna
http://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=83&t...t=0#entry968374 Vibratie in usa stanga spate. Mult noroc. |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Si la mine se aude un bazit dar incet tot pe stanga spate.Eu unul tind sa cred ca nu e bine prinsa.Am sa le spun la revizie.
Numai bine! |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
de la gropi / trantit usi masca care acopera difuzorul se slabeste din prinderi si de aici zgomotul. E prezent pe la toate masinile.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
mie imi clicaie tweeteru de pe dreapta, e enervant chiar pe drumuri proaste care sunt cam multe
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
AndreiABS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 18 September 08 ![]() |
Eu cred ca e ars
|
--------------------
Megane
2
2003
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(AndreiABS @ 30 Sep 2008, 09:21) daca de mine zici, nu, nu e ars, ca se aude. doar ca nu e bine fixat. il pot misca si eu un pic cu degetul. celalalt e fix. la symbol la fel erau fixe. ah si inca ceva, nu mai clicaia daca statea cu bordu in soare ca se dilata si se fixa mai bine. |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
alinpurdea |
![]()
|
Am rezolvat problema..... multumesc DRD; e de la fata de portiera care intra in vibratie.Se remediaza prin metoda lui ssilviu: http://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=83&t...t=0#entry968374.
A mai ramas problema cu tweeter - ul dreapta; daca stie cineva cum omoram greierul din el..... |
--------------------
renault
megane sedan
2008/ 1.6 16v
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Pui banda adeziva sau leucoplast pe clemele tweeter-ului si ale capacului.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
alinpurdea |
![]()
|
Problema nu e de la tweeter ( am scos capacul, am lipit banda adeziva atat pe el cat si pe piciorusele capacului, zgomotul persista in continuare), cred ca se afla la nivelul imbinarii bordului cu ornamentul interior al montantului (stalpului) fata.
Rezolvarea tot ssilviu o arata in "ghidul vanatorului de greieri": http://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=83&t...t=0#entry968374 O sa incerc sa o pun in practica in weekend si revin cu amanunte. |
--------------------
renault
megane sedan
2008/ 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 07:04 |