Nevada Solar One, Energie solara la discretie - gratis !
![]() ![]() ![]() |
Nevada Solar One, Energie solara la discretie - gratis !
Axe |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|||
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Pana la urma e gratis, investitia initiala se amortizeaza in timp si apoi nu mai trebuie sa suporti costurile din ce in ce mai mari la energie. O cunostinta a unui prieten stiu ca are panouri solare pe casa, nu stiu cat a costat (destul de piperat pretul, normal), dar omul e multumit.
![]() |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Am facut niste banere pentru o astfel de firma, dar romaneasca. Din cate imi povestea nenea ala, investita nu este prea mare, insa intampina greutati mari in Bucuresti pentru convingerea populatiei. Se pare ca in centrul tarii, oamenii sunt mai destupati... dar cand ajung aici, se tampesc (nu dati cu parul... ca asta mi-a zis el, ok?).
Asadar... Daca vreti pers. de contact, nr. de telefon de la firma respectiva, dati cu PM-ul in mine... si se rezolva. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
ok, cu cine vorbim pt. "conectare", eu sunt primul
![]() instalatia respectiva aduce un gen de agent termic(ulei) pana la aprox. 400grd. de unde apoi poate fi transformata in alte tipuri de energie(abur, caldura, electricitate), probabil orice forma de energie ! This post has been edited by Axe: 25 Sep 2008, 10:53 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Corect. Asta imi spunea si nenea de la firma respectiva. Nu mai stiu insa ce se intampla noaptea.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
florin_pch |
![]()
|
![]() membru cu permis Group: Members Posts: 31 Joined: 3 November 06 ![]() |
Noaptea pedalezi sa invarti la dinam
![]() on topic: poate fi primul pas spre salvarea planetei (ce se mai poate salva) l.e.: probabil noaptea functioneaza cu ceva acumulatori sau ceva echivalent. This post has been edited by florin_pch: 25 Sep 2008, 12:14 |
--------------------
Renault
Megane 1
2000 Classic
- B-23-WZK
|
|
Axe |
![]()
|
Pai noaptea dormi, ce vrei sa dormi cu lumina aprinsa ?!
![]() Mda, cred ca inmagazineaza cumva energia aia, va dati seama daca ziua poate asigura energia pt 100.000 case, probabil ca are capacitati nebanuite, sau noaptea ramanem pe sursele actuale, dar ziua se consuma cred aproximativ 90% din energie. ![]() This post has been edited by Axe: 25 Sep 2008, 12:46 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
Flamingo |
![]()
|
Pana adormi noaptea, mai aprinzi o veioza, citesti o carte, te uiti la TV, unii au in loc de cheie de l ausa cartela / card sau altii chiar isi tin alarma in functiune... Nu-i asa ?
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pt noapte sau iarna cand avem cam putine ore cu soare la noi exista ...energia atomica....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Flamingo |
![]()
|
Interesante reclamele din susul paginii de la acest topic...
Astea s-or adauga cumva automat ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Axe |
![]()
|
Da am mai observat asta, siteul face un fel de cautare gen google, dupa cuvintele folosite in topic si afisaza in functie de asta niste domenii de interes !
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 25 Sep 2008, 13:52) Scuze de offtopic: Acel progam se numeste Google Adsense, care cauta cuvinte importante (tag-uri), pe care apoi le foloseste pentru cautari in reclame. Este un progam prin care obtii bani. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Axe |
![]()
|
Eu am vazut la cineva la mare doua panouri pe care zicea ca a dat vreo 6000E si cu care se descurca super cu apa calda menajera pt 4 bai !
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
florin_pch |
![]()
|
![]() membru cu permis Group: Members Posts: 31 Joined: 3 November 06 ![]() |
Eu am vazut la cineva la mare un butoi cu apa pe casa
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1
2000 Classic
- B-23-WZK
|
|
Flamingo |
![]()
|
Dap, aia e varianta fara niciun fel de dotare, varianta standard sau cheala cum se mai spune.
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
Axe |
![]()
|
Aici incercam sa vorbim despre evolutie si voi ne duceti cu gandul la casele de la tara, wtf ?!!!
![]() This post has been edited by Axe: 26 Sep 2008, 12:08 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:04 |