ACCELERARE PUTERNICA _ TREPIDAT
![]() ![]() ![]() |
ACCELERARE PUTERNICA _ TREPIDAT
kappa_ii |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 24 February 05 ![]() |
|
||
-------------------- Megane 4 1.33 116cp Business 2019-10
|
|||
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu, insa si eu as fi interesat, la mine trepideaza foarte usor in treapta a doua, ori la accelerari usoare, ori la accelerari mai in forta...si evident, ca nu tot timpul...
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu zic ca e ambreiajul...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
JD, poate incepe sa te lase ambreiajul...
Cam astea-s primele simptome. |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
2012 Initiale Paris
- ** *1 *** Fara semnatura
|
|
kappa_ii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 312 Joined: 24 February 05 ![]() |
deci sa fie de la ambreaj ?
da are ca un fel de mici trepidatii in acceleratie ! ceea ce nu are explicatie - mai ales ca pedala de acceleratie nu are cablu tras pina la motor - ci are un potentiometru . |
-------------------- Megane 4 1.33 116cp Business 2019-10
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pitzy_is @ 24 Sep 2008, 20:45) ![]() ![]() In afara de frana de mana, mai e vreun test care se poate face pentru ambreiaj? Adica exista o modalitate prin care se poate demonstra oficial ca trebuie inlocuit? This post has been edited by j.d: 24 Sep 2008, 22:19 |
--------------------
powered
by
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
jd>eu zic ca nu are nimic..Poate fi ceva din ciclul ''asa face toate'' dar acum ai observat..
This post has been edited by MHY: 24 Sep 2008, 22:24 |
--------------------
------
------
------
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
E de la suspensia aia noua la j.d.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
j.d |
![]()
|
Oricat de ciudat ar parea, dar Silviu cam are oarece dreptate (desi nu credeam sa zic vreodata asa ceva
![]() ![]() This post has been edited by j.d: 24 Sep 2008, 22:31 |
--------------------
powered
by
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
FORTA PDG!
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
Lasa JD.....
Vorba unui prieten: "Lasa ba'! bani de motorina sa fie ca in rest..." |
--------------------
Renault
2012 Initiale Paris
|
|
j.d |
![]()
|
Corect nea Pitzy! Si eu stiu un jaxon care are aceeasi vorba.
![]() |
--------------------
powered
by
|
|
Thanatos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 22 July 08 ![]() |
Asa mai patesc si eu la o japoneza. Cand o accelerez puternic incepe sa vibreze toata masina. Daca o accelerez lin nu vibreaza nimic.
Masina are cutie automata cu convertor de cuplu (deci nu are ambreiaj) si a avut motorul schimbat. Trepidatul nu ma deranjeaza pentru ca nu accelerez furibund prea des. Dar asa ca idee. Nu blamati ambreiajul fara drept de apel ca poate nu e el. |
--------------------
Renault
Scenic RXE 1.6 16V
2001
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Verifica rulmentul de la mijlocul planetarei de pe partea dreapta sa nu aibe joc in el, cunosc pe cineva care a schimbat planetara cu totul din cauza ca acel rulment era slab si cu timpul a cedat capatand o trepidatie usoara cand accelera puternic in treptele 2, 3, 4.
|
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
aduasarchaeus |
![]()
|
![]() Web Developer Group: Members Posts: 103 Joined: 25 June 08 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
La mine se intampla, intr-adevar sa trepideze masina cateodata, dar numai atunci cand pierd aderenta la accelerari bruste... se simte ca vine de la contactul dintre asfalt si roata... fie se intapla sa scartaie (cand e asfaltul/anvelopa calda) fie trepideaza (sare cand e rece)
|
--------------------
Renault
Megane II
2004/Hatchback/1,6 16V/Dynamique
|
|
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
nlu: ai cumva o poza cu acel rulment s-au desen?
|
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
- HD 09 PCM Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|
segcm |
![]()
|
|
--------------------
Renault
2012 Initiale Paris
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Aceeasi problema o am si eu. Vibreaza toata masina la accelerare. Si eu am schimbat suspensia cu una sport si jantele cu unele mai mari. Chiar daca ar fi din cauza suspensiilor, ceva tot trebuie sa se poata face, ca nu este normal. Totusi eu nu cred ca suspensia este cauza. Luni ma duc sa fac programare.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
II.2 2006 Confort Expression + mp3 & climatronic
1.5 dCi 82 CP |
|
scenic-m-2001 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 12 August 06 ![]() |
cum se face testul cu frana de mana si la ce foloseste?Merci
|
--------------------
Renault
Scenic
2001
|
|
kevin-ray |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(scenic-m-2001 @ 29 Sep 2008, 07:39) Tragi frana de mana si incerci sa pleci de pe loc. Daca auzi o lovitura de la motor inseamna ca tamponul s-a dus. Intre timp am fost si eu la service si se pare ca la mine planetara stanga este cauza. Ii foarte complicata treaba. Am avut un accident in care a intrat un VW Transporter in mine in roata stanga. S-a schimbat tot acolo in afara de planetara. Acuma cei de la Renault nu vor sa schimbe planetara pe garantie si nici cei de la asigurari nu vor sa plateasca planetara pentru ca au trecut 5 luni de la accident. Nu stiu ce sa fac si sunt foarte frustrat ca tocmai am intrat in al 3lea an de garantie pentru care am platit 500 de euro. ![]() Are cineva o idee ce as putea sa fac? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dCi 82 CP |
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
QUOTE(kevin-ray @ 2 Oct 2008, 21:03) Tragi frana de mana si incerci sa pleci de pe loc. Daca auzi o lovitura de la motor inseamna ca tamponul s-a dus. Intre timp am fost si eu la service si se pare ca la mine planetara stanga este cauza. Ii foarte complicata treaba. Am avut un accident in care a intrat un VW Transporter in mine in roata stanga. S-a schimbat tot acolo in afara de planetara. Acuma cei de la Renault nu vor sa schimbe planetara pe garantie si nici cei de la asigurari nu vor sa plateasca planetara pentru ca au trecut 5 luni de la accident. Nu stiu ce sa fac si sunt foarte frustrat ca tocmai am intrat in al 3lea an de garantie pentru care am platit 500 de euro. ![]() Are cineva o idee ce as putea sa fac? Rupe bara din fata in partea stanga si zici ca ai luat o piatra mai tare in mers.Apoi mergi la politie,spui asta,apoi la alta locatie a firmei de asigurari,ca zici ca unii nu vor sa te ajute,si-ti rezolvi problema. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
kevin-ray |
![]()
|
Asta inseamna ca trebuie sa o fac pe casco, ceea ce nu imi convine. Pana la urma o sa ma duc la o alta reprezentanta renault si incerc acolo sa rezolv pe garantie.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dCi 82 CP |
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Ma poate ajuta cineva si pe mine? Masina trepideaza in decelerare, indiferent de treapta, intre 2200-2500 rpm. Masina este noua, inca nu a ajuns la 15000Km. Am semnalat problema la revizia de 10000, si mi-a spus inginerul ala de acolo ca are cadrul motor stramb. sincer, nu prea imi vine sa cred, mai ales ca nu am luat nici o groapa, nu am avut nici un accident. Nu se agraveaza, nu dispare. Pur si simplu se simte in plaja aia de turatii, numai in decelerare
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
masina asta e un mare jaf si un mare chitch, e o chinezarie (sau mai bine zis turcisma.. tot aia e) de ultima speta ... stiu ca multi le iubiti, le adorati dar asta e cruntul adevar
eu m-am saturat de bagat bani in ea si ma gandesc din ce in ce mai serios sa o schimb... am o lista intreaga de interventii la ea care mai de care am ajuns sa merg aproape in fiecare luna la service... si mai nou, intretinerea si reparatiile au inceput sa ma coste mai mult decat face majoritatea aveti cu ele kilometri mai putini decat mine si de aia nu ati avut inca f multe probleme... eu ma apropii acum de 90kkm.. si cu cat fac mai multi cu atat creste frecventa vizitelor la service si se maresc sumele lasate acolo mai bine merg cu taxiul pt ca e mult mai ieftin scuze de offtopic.. dar nu m-am putut abtine This post has been edited by Meghitzanul: 8 Oct 2008, 13:01 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
kevin-ray |
![]()
|
QUOTE(shteffanivlad @ 8 Oct 2008, 10:39) Ma poate ajuta cineva si pe mine? Masina trepideaza in decelerare, indiferent de treapta, intre 2200-2500 rpm. Masina este noua, inca nu a ajuns la 15000Km. Am semnalat problema la revizia de 10000, si mi-a spus inginerul ala de acolo ca are cadrul motor stramb. sincer, nu prea imi vine sa cred, mai ales ca nu am luat nici o groapa, nu am avut nici un accident. Nu se agraveaza, nu dispare. Pur si simplu se simte in plaja aia de turatii, numai in decelerare ![]() Discurile si placutele de frana le-ai verificat? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dCi 82 CP |
|
dl_io |
![]()
|
membru marcant Group: Members Posts: 409 Joined: 17 December 07 From: IASI ![]() |
Mie tot asa imi trepida la accelerari sau decelerari mai bruste . Aveam bieletele de directie moarte . Acum nu mai face .
|
--------------------
renault
megane
2004 1.5 dci
|
|
jupit3r |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 15 November 08 From: Bacau ![]() |
poate sa fie din cauza asistentei la tractiune(de accelerare vb)..daca simte ca nu are tractiune o lasa mai moale...poti sa incerci sa apesi butonul daca vrei sa faci burnouturi ...poate totushi nu ai nici o problema..
|
--------------------
renault
megane 2 bicorp 1.6 16 v
2003
- BC 86 BRO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 14:10 |