Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

FILTRU AER, VREAU SA SCHIMB FILTRU DE AER CU UNUL SPORT

DUD
post 22 Sep 2008, 12:34
Post #1

Membru

Group: Members

De curand am dat jos filtru de aer si la-m schimbat . am observat ca fara filtru e mai zgomotos.as dori sa montez un filtru sport dar nu stiu daca e bine la un motor diesel. huh.gif

This post has been edited by DUD: 22 Sep 2008, 12:37

--------------------
RENAULT 19.D 1991,CHAMADE - VN 82 ROX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dj_bonssay
post 12 Oct 2008, 23:37
Post #2

Membru autentic

Si pe mine m-ar interesa sa-l schimb cu unul sport, dar eu am motor pe benzina. Intrebare pt cei care se pricep intr-adevar... e adevarat ca un filtru sport ajuta la inbunatatirea calitatilor motorului? sau il dezavantajeaza... am auzit ambele variante. Chestia care o stiu sigur e ca am condus un Astra de prin 96 hatch si inainte si dupa ce a fost schimbat filtrul si am constatat o oarecare diferenta in bine. Tin sa mentionez ca in ambele cazuri am condus aproape identic... plecare lina de pe loc, schimb de treapta 2700-300... Inca ceva.. poate cineva stie ceva filtre cu raport calitate-pret bun si are un link unde sa ma interesez. Multumesc.

--------------------
Renault 19 1993, Hatchback
+
Thanatos
post 13 Oct 2008, 06:58
Post #3

Membru autentic

Daca se simte diferenta cand schimbi filtrul cu unul nou inseamna decat ca cel vechi era imbacsit peste limita nomala a decentei. Din cand in cand un filtru de aer se mai sufla cu un compresor.

Vreti sa vedeti daca cu filtru sport e mai bine? Scoateti filtrul de aer de pe masina si dati o liniuta de control. Daca vi se pare ca masina o zbugheste mai bine puneti-i filtru sport.

--------------------
Renault Scenic RXE 1.6 16V 2001
+
BiGBearRO
post 13 Oct 2008, 09:30
Post #4

Membru autentic

From: de unde se da ora exacta

Nu faci nimic cu filtru sport, motorul fiind aspirat, cresterea de putere va fi nesemnificativa, mai bine zis aproape deloc, pune un filtru normal de calitate MANN, BOSCH

--------------------
Toyota AURIS Touring Sport 2015 - IF-94-URS
+
DUD
post 14 Oct 2008, 17:40
Post #5

Membru

mersi de ajutor cred ca o sa il las pe cel original ohmy.gif

--------------------
+
dj_bonssay
post 15 Oct 2008, 17:41
Post #6

Membru autentic

BOSCH o sa scrie pe el peste vreo saptamana biggrin.gif... un pret informativ?. Multumex.

--------------------
Renault 19 1993, Hatchback
+
mihai1677
post 16 Oct 2008, 10:04
Post #7

Membru autentic

From: Bucuresti

in jur de 50 ron,

--------------------
Renault 5 Campus, Hyundai Sonata, 1988 / 2001
+
sonkyR19
post 16 Oct 2008, 18:35
Post #8

Membru

From: Baia Mare

Da am fost si eu tentat sa pun filtru sport.Da nu prea merita.Daca vrei un pic de putere pui un filtru K&N ,Simota,PipperCross,neaparat cu air intake.Preturile acestor produse e destul de mare plus ca trebuie cumparata si solutia de curatare.
Motorul suna bine cu un filtru sport ,dar la fel ca si toba sport ,faceti un drum mai lung cu o masina cu filtru sport si sa vedem ,care cat rezista la zgomot.

--------------------
Renault 19 / Renault Megane Grandtour 2.1 1.7 injectie monopunct / 1.9DCI 120Hp
+
DUD
post 17 Oct 2008, 10:05
Post #9

Membru

toba sport am deja si pot sa recunosc la un drum lung te oboseste foarte mult,ma gandeam ca obtin ceva daca pun unu sport , da totusi il las pe cel original ca doar nu la-u pus degeaba cei de la renault , multumesc de informatie biggrin.gif

--------------------
+
Addryanno
post 2 Jun 2009, 23:53
Post #10

X-53 Project

From: Bucuresti

Eu am pe masina mea filtru sport K&N si se simte diferenta plus toba sport remus si intradevar se simte plecarea de pe loc temperatura numai e asa mare plus evacuarea

--------------------
Renault 19 Hatchback 1993 - B-xx-FSH
[IMG]http://img121.imageshack.us/i/800pxrenaultf1logosvg.png/][/IMG]
+
kokosu
post 4 Jun 2009, 22:13
Post #11

Membru incepator

CONTEAZA doar daca pui unul de calitate. Pretul e destul de ridicat, asa ca trebuie sa te gandesti daca merita sau nu. NU incercati sa puneti filtre sport luate la cateva sute de mii, ca nu merita, si motorul o sa aspire tot praful de pe drum. Mai ales la cat praf e in Ro... Nu merita sa dai cu aer sub presiune pe filtrul de aer, mai bine pui unul nou. Parerea mea... smile.gif

--------------------
Ren R19 1721/R19 1794 93/94
+
hd90ady
post 21 Jul 2009, 20:18
Post #12

Membru

From: Brad

in legatura cu filtrul sport pt diesel,chiar azi am pus eu,am renault 19 modelul mai vechi de 1.9 td ,am avut filtrul lui pe care l-am suflat si l-am facut ca nou...dar azi am pus un filtru sport si pot spune ca sunt complet multumit...eu l-am gasit la 50 de lei filtrul sport...asa ca nu am de ce sa ma plang,se simte diferenta la motor si la zgomot,dar numai cand accelerezi are un zgomot mai frumos,mai puternic,si la sprint nu mai zic,se ridica masina de fatza,pe cuvantul meu,am ramas uimit...se simte si sprintul...cu un simplu filtru...o sa pun si poze cu filtrul montat pe masina...a fost cam 1 ora de munca ...mai mult pt un suport pt acel filtru...daca vrei mai multe detalii ma gasiti pe hd90ady

21 Jul 2009, 20:43:
vedeti imagini cu filtrul la mine in galerie...

22 Jul 2009, 18:53:
si...intradevar....ieri am pus filtrul,merge bn masina,se aude frumos dar...azi am facut un drum mai lung si e cam obositor zgomotul ala...dar daca ai muzica....si o dai putin mai tare,nu se mai aude ;P

23 Jul 2009, 17:12:
o intrebare...creste sau nu consumul din cauza unui filtru sport....

This post has been edited by hd90ady: 23 Jul 2009, 17:12

Attached thumbnail(s)
filtrul_sport.jpg ( Size: 578.47k ) Number of downloads: 402

--------------------
Renault r19 1989 - HD02LMH
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 19:02
Dacia