Posibile probleme
![]() ![]() ![]() |
Posibile probleme
SwatKat |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|||
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
1.- Poate fi asta: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=51799&hl=timoneria
sau asta: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=103...dpost&p=1280946 2.- Unde se aude pocnetul? Poate fi de la un tampon la motor, sau bieleta anticuplu, cauzand si problema de la punctul 1. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
pocnetul nu l-ai auzit si cand mergi in fata si iei de volan tot la fel?
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Nu, pocnetul se aude doar cand dau cu spatele si nu intotdeauna... parca se aude in spate... oricum asta s-a auzit chiar rar...
iar cu vitezele, am citit topicurile, insa nu sgtiu ce za zic.... Se poate sa fi fost ceva la cabluri, nu stiu. Cert e ca de vreo 3 sapt am dat jos scutul ca se infundase scurgerea de AC. Insa ce intelegi voi prin "agatatul" in viteza. De ex la mine efectiv nu voia sa iasa din viteza... Trebuia sa trag vartos de bat... In fine, masina merge deocamdata bine, o sa mai vad.... sper sa nu cobesc.. This post has been edited by SwatKat: 12 Sep 2008, 19:42 |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 28 Sep 2008, 13:02) de vreo citeva luni ,aleator,fara nicio explicatie,in diverse situatii(la plecarea de pe loc,in trafic,cu motorul cald rece,etc) imi ramine in vitezele mici cel mai des in a doua. nu are o ciclicitate ,se poate sa imi apara de trei ori la acelasi drum si o luna apoi nu mai face nimic masina are acum 50 de mii si nu a avut probleme deosebite (rahatisuri mici) ce poate fi? nu va pot povesti sentimentul de uluire cind incerc sa schimb viteza si maneta e impanata acolo ![]() se rezolva daca mai apas odata ambreiajul,insa odata mai nervos fiind am tras mai tare cind era blocata....a iesit, cam fortat cu un pic de rezistenta chestia asta se repeta cam de 5 pina la maxim 10 ori intr-o luna ,complet aleator aveti idee ce ar putea fi?? mersi mult ![]() am mutat postul aici dar tot nu m-am lamurit ce ar putea fi ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
VirgilAndrei |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 21 March 08 ![]() |
Si mie mi s-a intamplat de cateva ori sa nu intre intr-a-2-a. Dar foarte rar
|
--------------------
Renault
Megane
- DB-89-UFO
2006/1.5dCI/Confort Expression
|
|
chitsro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.194 Joined: 4 August 07 ![]() |
dap kestia cu iesitu mi s a intmplat si mie, mi se blocase parka in a 2 a, p moment m am speriat ca era in trafic:) am mai tras o data de ea si a iesit asa fortata.. mi s intmplat cam de 5 6 ori intr un an..
|
--------------------
BMW
320D
Steptronic
|
|
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
Ryk - la mine se aude in fata cand iau volan dreapta pentru a parca ,la/cu viteza mica a 2-a.
nu am dat importanta pana sa citesc la voi. |
--------------------
renault
megane 2
- xx.xx.xxx
2007 1.6-16v Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
yanyu eu am localizat ca fiind de la flanse pocnetul
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(VirgilAndrei @ 28 Sep 2008, 20:36) QUOTE(FireChief @ 28 Sep 2008, 13:02) de vreo citeva luni ,aleator,fara nicio explicatie,in diverse situatii(la plecarea de pe loc,in trafic,cu motorul cald rece,etc) imi ramine in vitezele mici cel mai des in a doua. nu are o ciclicitate ,se poate sa imi apara de trei ori la acelasi drum si o luna apoi nu mai face nimic masina are acum 50 de mii si nu a avut probleme deosebite (rahatisuri mici) ce poate fi? nu va pot povesti sentimentul de uluire cind incerc sa schimb viteza si maneta e impanata acolo ![]() se rezolva daca mai apas odata ambreiajul,insa odata mai nervos fiind am tras mai tare cind era blocata....a iesit, cam fortat cu un pic de rezistenta chestia asta se repeta cam de 5 pina la maxim 10 ori intr-o luna ,complet aleator aveti idee ce ar putea fi?? mersi mult ![]() problema e ca nu iese nu ca nu intra...de intrat intra brici ramine blocata in viteza asa cum am descris mai sus.... astept si alte opinii! multam! This post has been edited by FireChief: 29 Sep 2008, 15:55 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:27 |