Daciaclub is down
![]() ![]() ![]() |
Daciaclub is down
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
suna, ca avem pile si se rezolva fara amenda
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
ma duc la oteveu si va dau in gat ca va bateti joc de utilizatori.
Pana la urma care e problema care tot apare? Hai, mentenanta de la 4 dimineata am inteles`o... dar si dupa masa... in peak? This post has been edited by FLP: 5 Sep 2008, 19:28 |
--------------------
.
.
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Cred ca ii este prea cald la server
![]() A stat mult picat? Ca daca a stat foarte putin (1-2 minute) inseamna ca trebuie sa luam un cooler mai eficient. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
![]() ![]() O ora a fost cazut, se poate vedea si dupa posturi. This post has been edited by logan1.5dci: 5 Sep 2008, 19:40 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
a picat vreo ora, parca
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Vreo 30 min a fost jos, cred.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
FLP |
![]()
|
Eu fac ture de noapte. Si pe la 4 dimineata iti dai seama ca afara de cate un mail ceva in interes de servici nu mai exista decat daciaclub
![]() Si mentenanta aia se intampla in FIECARE noapte la ora 4 ![]() This post has been edited by FLP: 5 Sep 2008, 19:37 |
--------------------
.
.
|
alex |
![]()
|
Da, trebuie cooler. Luni mergem sa-l luam si sa-l montam.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Overheating alex? chiar vb serios? |
--------------------
.
.
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am dat azinoapte de un mesaj cum ca se repara hardughia si sa revin peste 15 minute... Si azi cand ma trezesc, aceleasi 15 de asteptare...
Ce mi-am zis? Ne minte astia pe fata ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
FLP |
![]()
|
dap, abia la 11 fara un sfert si-a revenit.
Nu mai tine, ma duc la oteveu sa fac scandal.... |
--------------------
.
.
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Daca e o problema de incalzire, bine anul acesta nu cred ca mai e nevoie, dar anul viitor, daca s-ar monta in camera serverului un aer conditionat, macar unul portabil ?
FLP un sfert de ora polara, acolo ziua are 6 luni ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 6 Sep 2008, 10:24 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
FLP |
![]()
|
eu totusi nu prea cred ca alex tine serverul sub pat
![]() |
--------------------
.
.
|
alex |
![]()
|
Exista aer conditionat in datacenter insa e posibil ca cooler-ul sa fie blocat de praf. Avem cooler-ul box de la intel. La vechiul server tot dupa aproximativ un an s-a dus.
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Q: de ce s-ar opri tocmai noaptea? Temperatura si traficul sunt mai mici decat in timpul zilei, nu?
Intel n-are o tehnologie similara Cool'n'Quiet a lui AMD? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
suna la cna mai bine
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
alex |
![]()
|
Are si intel, reducerea frecventei in functie de load si reglarea turatiei ventilatorului in functie de temperatura.
A crapat la 4 dimineata cand s-a apucat sa-si faca backup. Procesul de backup presupune printre altele si comprimarea bazei de date cu cel mai inalt nivel de compresie al lui bzip2. Comprimarea dureaza undeva pe la 2-3 minute si probabil ca atunci s-a incalzit si a crapat, de fapt si-a dat restart singur pentru ca este activata in BIOS protectia la supraincingere. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
R19/16v |
![]()
|
Understood.
|
--------------------
DS
5H
|
FLP |
![]()
|
Cand o sa il inlocuiti sa faceti si voi mentenanta programata si anuntata aici
![]() Tcmai ce mi s-a oprit apa rece la bucatarie.... alex, tot tu esti de vina? |
--------------------
.
.
|
logan1.5dci |
![]()
|
Filipe vezi daca nu te-au debransat
![]() Cred ca ar fi bun ceva de pe aici, nu ? http://www.kaboo.ro/Results---3--racire-pr...X--X--X--X.html E nevoie de o cheta pentru asta? http://www.slcentral.com/zalman-reserator/page8.php (nu are probleme cu praful) This post has been edited by logan1.5dci: 6 Sep 2008, 16:10 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
cel mai pun pt o racire un ZALMAN din cupru, la mine in firma sunt vreo 3 statii de programare care merg non-stop, au intel pentium 4 ( cred ca daca zic presott, spun totul ), cu vechea cooler a mers de la 45 pana la 75 de grade, am luat ZALMAN ( 112 ron ), ma uit exact ce tip, acuma la full sta undeva la 42-48 de grade.
ps: merge pe socket: skt a, skt 478, skt 754, lga775, am2, am2+ |
--------------------
-------
xxx
- xxx xxx
xxx
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
@tzuku: Prescott-ul meu de acasa merge cu coolerul lui box pe care il are de cand e el (adica vreo 2-3 ani probabil; e un prescott 3.0 HT; nu-mi amintesc cand "s-a nascut") si nu are nici un stres. Ce-i drept scot praful din el de vreo 2 ori pe an.
@alex: presupun ca e linux serverul. Daca faci backup-ul cu ceva gen nice -19 bzip2... nu ajuta? LE: In ultimele 2 nopti am observat ca a picat si in jurul orei 1:30. Nu stiu cat a durat si din pacate nu ami tin minte ici ce eroare dadea, dar s-ar putea sa fi fost 500. This post has been edited by deconectat: 7 Sep 2008, 06:21 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
FLP |
![]()
|
si azi noapte cand am incercat eu pe la 1 si ceva era down
|
--------------------
.
.
|
logan1.5dci |
![]()
|
Sigur racirea sa fie de vina?
Hai la 4 facea backup dar la 1:30 ce facea? Nu cumva cade curentul, fac astia(electrica) ceva noaptea, sa nu deranjeze ziua. Bine ca nu cade forumu' ziua, dar s-a vazut si asta. This post has been edited by logan1.5dci: 7 Sep 2008, 07:55 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
@deconectat- tot repectul pt procesorul tau, cred ca e lga 775 , eu vorbesc despre generatii de perscott la skt 478, care erau niste cazane, era bun daca nu aveai incalzire pe timp de iarna ( la generatie mai noua, baietiid e la intel a rezolvat problema asta )
|
--------------------
-------
xxx
- xxx xxx
xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 01:21 |