suport de numar iluminat, unde gasesc un suport de numar iluminat?
![]() ![]() ![]() |
suport de numar iluminat, unde gasesc un suport de numar iluminat?
turbodxman |
![]()
|
||
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
---------
----------
------------
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
ai grija ca e un pic ilegal....
il poti confectiona din neon.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi se pare o mare tiganie!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Sunt multi adepti...nu este nici legal si o sa te opreasca politia mereu..Bine am vazut mai mult in zonele rurale treaba asta unde politistul nu stie legile si i se pare ''cul'' treaba asta...probabil ca de aceea am vazut numai pe acolo..
Am vazut in vitan de vanzare... |
--------------------
------
------
------
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Ai grija cu nenea garcea daca iti pui un altfel de suport.
De ce nu iti pui suport cromat si becurile care lumineaza numarul ti le schimbi si-ti pui albastre?Arata seara mult mai fain asa! |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
turbodxman ... referitor la acel suport de numar vreau sa-ti spun ca gusturile nu se discuta si daca tie iti place ... asta e.Insa nu cred ca tot ceea ce ne incanta ochiul ar trebui neaparat si pus pe o masina - cel putin pe una de strada , ca pe una de show e altceva.Asta pe de-o parte ca pe de alta te-as ruga sa te gandesti putin la ceilalti participanti la trafic ... mai ales seara...si referitor la asta eu unul desi conduc de ceva vreme nu am reusit sa ma obisnuiesc cu becurile acelea albastre de la sprituitoarele de parbriz pozitii sau oglinda retrovizoare,xenoane si faruri ceata aiurea montate si altele...
This post has been edited by adrian mgn: 5 Sep 2008, 06:04 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 17:07 |