Diferenta fizica 1.5 DCI 70 CP SI 85 CP?
![]() ![]() ![]() |
Diferenta fizica 1.5 DCI 70 CP SI 85 CP?
adrianp87 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 18 August 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio III
- B02WKX
2007
|
|||
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, unii stiu, dar nu iti vor raspunde daca tipi la ei ! (citeste te rog regulamentul acestui forum, referitor la scrierea cu majuscule ...)
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
adrianp87 |
![]()
|
Ok, am inteles numai "tip".
se pare ca nu stie nimeni... |
--------------------
renault
clio III
- B02WKX
2007
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine te uiti in cartea masinii/talon. De dat seama la cum arata am impresia ca astea de cu mai putini cai au radiatoru ceva mai mic...dar nu stiu sigur
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
adrianp87 |
![]()
|
in talon am 55kw,dar mai un prieten cu clio 3 1.5 dci 85 cp si la el in talon tot 55kw are si numai stiu ce sa cred...
|
--------------------
renault
clio III
- B02WKX
2007
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
http://www.tvss.net/train/tools/08.htm
Uite aici un convertor din kw in cp sau invers. Pe baza talonului in care scrie puterea in kw poti sa afli cati cp ai. Prietenul care a zis ca are 1.5 dci si 85 cp s-ar putea sa te fi mintit din moment ce are tot atatia kw trecuti in talon ca si tine. |
--------------------
.
.
.
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
La clio III nu stiu cum e da la II /Symbol ala de 80 are in plus intercooler-ul (suprapresiune mai mare=necesitatea racirii aerului la iesirea din turbina), care e destul de vizibil. La III am vazut intercooler-ul plasat in stanga jos in fata radiatorului , cum te uiti la motor din fata masinii. Deci partea dreapta fata a masinii mai corect. (Intercooler-ul e ca un radiator dar cu furtune groase pentru aer.)
|
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
thioacofty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 4 May 07 ![]() |
nu e ptr aerul care iese din turbina ci ptr cel care intra in turbina, respectiv in amestecul aer carburant....
|
--------------------
dacia
logan 1.5Dci
- SJ
2007
|
|
adrianp87 |
![]()
|
masina mea are intercooler,singura diferenta care am vazuto este ca teava care pleaca din intercooler la mine este din plastic...iar la altele din metal(allmuniu..sau nu stiu....) atat!, ceea ce ma deranjeaza este ca atunci cand am cumparat masina am tinut f mult sa fie modelu` de 85 cp si de toate documentele s-a ocupat un prieten si acum a ajuns factura la mine, pe ea scrie ca e clio 3 1.5 dci 70 cp...si am ramas
![]() ms mult pt raspunsuri! |
--------------------
renault
clio III
- B02WKX
2007
|
|
georgepetre |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 January 08 ![]() |
QUOTE(thioacofty @ 12 Sep 2008, 21:26) nu e ptr aerul care iese din turbina ci ptr cel care intra in turbina, respectiv in amestecul aer carburant.... Intercoolerul este montat pentru a raci aerul care IESE din turbina ,prin compresie creste temperatura deci si densitatea 13 Sep 2008, 13:09: densitatea scade 13 Sep 2008, 13:12: la motoarele diesel amestecul carburant este format din aer (injectia de motorina incepe in faza de compresie) This post has been edited by georgepetre: 13 Sep 2008, 13:12 |
--------------------
renault
megane
- IF-07-UBY
2003 clasic
|
|
thioacofty |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 4 May 07 ![]() |
da asa e georgepetre am interpretat eu gresit "iese", m-am gandit la gazele de evacuare...(se mai intampla si la case mai mari)
|
--------------------
dacia
logan 1.5Dci
- SJ
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 18:59 |