Oradea-Galati, Pe unde
![]() ![]() ![]() |
Oradea-Galati, Pe unde
ewamw6 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 17 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 3
1,4Tce 2011 CC
|
|||
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Iti pot spune doar de a 2-a parte a traseului: pe la Onesti niscaiva probleme dar nu de natura sa-ti rupa masina, pe urma OK. Prima parte nu mai stiu ca n-am mai circulat pe acolo de ani buni. Mai cauta pe la Starea Drumurilor. Dumuri bune sa ai!
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Oradea-Cluj-Brasov-Buzau(prin Intorsura Buzaului)-Braila -Galati.
L-am folosit anul asta si am facut 12,5 ore. |
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(ewamw6 @ 30 Aug 2008, 19:53) Oradea-Cluj-Reghin-Sovata-Miercurea Ciuc-Onesti-Adjud-Tecuci-Galati Nu ai specificat in ce scop faci drumul? Vrei doar sa ajungi din A in B sau vrei sa vezi cum este drumul pe traseul asta? Daca e varianta a, varianta lui michirec e mai buna. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
ewamw6 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 17 February 08 ![]() |
Vreau sa ajung dela A la B si sa nu imi rup gitul
Sa ajung fara aglomeratie prea mare si prefer sa si vad ceva masina cu care ma deplasez este una dintre cele din semnatura Drumul il faca cam in 2 saptamini Merci |
--------------------
Renault
Megane 3
1,4Tce 2011 CC
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:52 |