Cea mai buna masina, e masina mea, de la logan 1.5dci pana la hummer
![]() ![]() |
Cea mai buna masina, e masina mea, de la logan 1.5dci pana la hummer
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(brvictors @ 25 Aug 2008, 15:19) Da omule, da' ii zice "Jurnal de bord", nu "Aventurile lui logan1.5dci". Zi despre masina ta, nu despre peripetiile tale pe sosea, ca pentru alea exista "Ce soferi ne enerveaza". Am facut putin curat, pe aici,la cerere, urmeaza sa ma documentez si sa fac o prezentare a masinii . Superlogan1.5dci Preferance. As sterge si Problema detectorului? dar nu am cum. This post has been edited by logan1.5dci: 25 Aug 2008, 22:49 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
poti sa scanezi cuprinsul din cartea de utilizator
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Bine ati venit pe topicul meu unde va voi prezenta autoturismul proprietate personala DACIA SUPERLOGAN 1.5dci nivel de echipare Preferance.
Faceti cunostinta cu autovehiculul meu: Ma voi apropia de masina si , normal o voi descuia din telecomanda ce se afla, bine amplasata, pe cheie. La o privire mai atenta se poate observa ca butonul de deschidere, de pe telecomanda amplasata pe cheie este concav, o buna masura luata de Renault pentru evitarea apasarii accidentale. Cauciucul de pe buton imi da o stare de neliniste, abia astept sa-l apas, gindul la ce se va intampla ma furnica in tot corpul. Apas..ooo dulce sunet , masina executa fara cugetare comanda. Clanc, usile sunt acum descuiate, e a mea, pot face orice cu ea, imi vine sa strig. Chiar strig: E A MEA SI ACESTA-I TOPICUL MEU .....se aude ecoul.....E AL TAU, ESTI TARE. Ce nu v-am spus, am pastrat doar pentru mine, in timp ce se descuiau usile, in acelasi timp clipesc , da ce clipire minunata, nu o poti uita, plasticul lampilor radiaza feeric, clipind de doua ori. Ati observat? Am spus in acelasi timp, ce deducem de aici? Superba masina este echipata cu UCH cu functii avansate de multitasking, adica mai pe intelesul unora, face mai multe lucruri in acelasi timp...ca Napoleon. Pffu...o particica din geniul lui Napoleon au pus-o cei de la Renault pe masina mea. Sa va povestesc o intamplare intamplatoare, patita de mine impreuna cu loganul meu, odata, am apasat acel buton minunat de inchidere centralizata si nu am fost onorat cu acel clipit mirific al lampilor. Ma speriasem, o fi patit ceva loganelul? Sarmanul, nu avea inchisa bine o usa si ma dojenea prin refuzul aprinderii luminilor. Super, noi ne intelegem de minune. Aaa mi-am adus aminte, acest minunat si precis mecanism de precizia si finetea ceasurilor elvetiene a fost updatat de mine, i-am atasat o, la fel de minunata alarma cu pager, UCH-ul a perceput imediat miscarea si a anulat de la sine functionalitatea comenzilor de pe cheie, acum masina se inchide/deschide numai din pagerul alarmei. Loganul meu are un Ultraperformant Computer de Habitaclu, nu ma pricep prea mult in acest domeniu al microcomputerizarii asa ca nu am sa insist prea mult. De asemenea nici despre sistemele de securitate al masinii nu va pot dezvalui prea multe, din motive lesne de intuit. Am superaccesorizat automobilul, i-am pus bari pe acoperis si carlig de remorcare, carligul inca nu a folosit la nimic dar barile de calitate Renault, originale, le-am folosit din greu, eu si loganul meu le consideram foarte utile. Mai am atatea sa va spun despre masina mea, model aparut acum trei ani, arhi-cunoscut deja, dar la care mi se solicita ...prezentare. O prezint asa cum o vad eu. Si nu ma bagati la bula, ca glumesc. ![]() ![]() ![]() E o bucata de fier, in care ma urc si o conduc. E ca un ceas de mana, daca ma intelegeti, cand erau rare, toti se faleau cu ele, acum sunt o banalitate, nu mai vorbeste nimeni de ele. Mai clar, masina nu mai e un lux, un lucru de adulat, este ceva necesar si deja banal(cu sensul ca nu e ceva nemaivazut). Asa ca ma opresc aici, de prezentat nu prea am ce la o masina atat de raspandita si la trei ani de la lansare(de motor vorbesc, carcasa frigiderului fiind mai veche). Poate imi mai amintesc ceva de masina mea. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 26 Aug 2008, 02:42 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
@logan1.5dci: Sa o stapanesti sanatos! ![]() Sa nu ai probleme cu "tractorasul"! ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 28 Aug 2008, 00:22 |
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Pun adresa , my car aici ai pozele ..toate.
![]() Hawk, my friend, thank you. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 26 Aug 2008, 19:33 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Bre Maria-Ta,nea logan1.5dci....am uitat sa te intreb: cu ce esti incaltat cand o conduci?
![]() QUOTE(logan1.5dci @ 26 Aug 2008, 08:57) Nu glumesc, vreau sa-mi iau pantofii din atasament, are cineva? Chiar daca nu aveti, ce parere aveti, ati purta asa ceva? Daca m-ati vedea cu ei, a-ti rade de mine? Mi se par comozi dar, cam comici ![]() Acum sa nu credeti ca am sa imi iau pantofi de culoarea rosie, exista si negri. I-am pus pe aia ca se vad mai bine detaliile. |
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Hai ca-ti arat
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 26 Aug 2008, 19:35 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 23 Aug 2008, 12:19) Reguli topic: 1 ![]() 2 Toti prietenii (si alcolititii ![]() 3 Tot forumu' e prietenii mei, pana la proba contrarie. mentiune la 1 (in spiritul regulamentului acestui forum) nu merge mai bine alcooliti si spritul ? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Primesc pe toti, atata vreme cat nu se incalca regula 3 si nu imi sar in circa(spinare).
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 26 Aug 2008, 22:58 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
...
This post has been edited by Jack Daniel's: 27 Aug 2008, 20:44 |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Curios , tu in fiecare seara imi cauti jurnalul.
![]() ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 28 Aug 2008, 00:23 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Haoleo! Curios pe naiba! Vor sa ti-o sterpeleasca manelistii!
![]() PS: Nu mai scrie asa de mult pentru ca a pune un manelist sa citeasca e un task dificil! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 27 Aug 2008, 20:12 |
--------------------
.
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
...
--------------------
.
.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Chiar nu intelegi ? O iubesc.
![]() Si vreau sa mai spun cat de rezistenta e, prin ce am trecut cu ea, cum s-a comportat. Uff...parca pot de tine , ma vanezi? Uiti ca eu moderez aici? Fulgere! Fulgere! Nu iti este frica de puterile mele? ha ha ...daca-ti dau avertisment? This post has been edited by logan1.5dci: 27 Aug 2008, 20:21 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Frate al meu intru Diesel!
![]() Explica pe intelesul manelistilor: "Tu za aaaaaiiiiirpoooort! " ![]() Acum, serios, eu unul abia astept sa mai citesc "prin ce ai trecut" cu ea! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
...
--------------------
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
La propriu era sa trec prin doi beti, ce mergeau pe marginea soselei
![]() Era pe camp, am franat cu blocarea rotilor, nu si-a pierdut traiectoria. Acum rad da atunci ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 27 Aug 2008, 20:27 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(Jack Daniel's @ 27 Aug 2008, 21:23) Fara fulgere, mai bine sa ne intelegem. Totusi, pune poze cu Loganul tau dci, asa e regula si e si pacat sa nu il faci de "rusine". ![]() Nu a inteles!!!! ![]() ![]() ![]() 27 Aug 2008, 21:25: QUOTE(logan1.5dci @ 27 Aug 2008, 21:24) La propriu era sa trec prin doi beti ce mergeau pe marginea soselei ![]() Era pe camp, am franat cu blocarea rotilor, nu si-a pierdut traiectoria. Mai larg dom'le nu asa telegrafic nu esti taxat la cuvant! ![]() This post has been edited by MadHawk1: 27 Aug 2008, 20:25 |
--------------------
.
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
...
This post has been edited by Jack Daniel's: 27 Aug 2008, 20:43 |
--------------------
.
.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu prea avea cum sa piarda traictoria decat daca erai pe gheata
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
blak, parerea mea e ca isi poate pierde traiectoria daca rotile nu franeaza egal, si cred ca e posibil ca rotile sa infraneze diferit.
L.E. Denivelari , diferenta de abrazivitate (de la peticele puse pe sosea), daca ne gandim mai gasim. Hawk imi este frica sa povestesc prea multe, ca zice lumea sa vorbesc de masina nu "Aventurile lui logan 1.5dci" ....chiar nu vreau sa supar, vreau sa fiu gazda ospitaliera, pana la o limita , e clar. This post has been edited by logan1.5dci: 28 Aug 2008, 09:54 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ai dreptate, sa fie cu iertare
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
MadHawk1 |
![]()
|
QUOTE(logan1.5dci @ 27 Aug 2008, 21:41) soimule receptie, aici pajura nu prea inteleg ce ai zis. "Pai...cand esti la volan, nu sunt acelasi lucru? ![]() Dupa unii nu e acelasi lucru, au sarit pe mine ceva timp in urma. Pajura, aici Soimul! Pai mie mi se par acelasi lucru! Oricum eram curios ce o sa mai povestesti legat de masina despre care ziceai ca ai luat-o "de sacrificiu" si ca ai trecut prin multe cu ea dar nu a patit nimic! ![]() QUOTE(logan1.5dci @ 27 Aug 2008, 21:41) Pajura, aici Soimul! Sir, yes sir! Over and out! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
M-am hotarat, la solicitarea unor colegi (ale caror postari le-am sters) sa nu mai scriu aventuri in jurnal, am sa scriu numai despre masina.
This post has been edited by logan1.5dci: 28 Aug 2008, 09:56 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 14:51 |