Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

salut tuturor

mrmocian
post 23 Aug 2008, 09:37
Post #1

Membru incepator

Group: Members

de curand am primit si eu un renault 19, motor 1.7benzina, fabricat in 1992; am fost la reprezentanta RAR din CJ, si acestia mi-au spus ca este non-euro, desi motorul este pe injectie si dispune de catalizator...ma poate lamuri si pe mine cineva?

...dupa ce am cautat si am vazut ca si alti detinatori de acelasi autoturism au aceeasi problema, am luat o decizie: piese de schimb, eu unul nu platesc 60 de mil.nenorocitilor astora, ca ei sa-si ridice vile pe banii nostri...pacat de masina

bafta tuturor

This post has been edited by mrmocian: 23 Aug 2008, 15:42

--------------------
renault 19 1992
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vepman_ro
post 23 Aug 2008, 15:21
Post #2

VEPman

Group: Members
From: Bucuresti

Salut si sa ai parte d emasina si bun venit printre noi ..forumisti , posesori de R19 .

Este o problema arhicunoscuta in Romania ...mai ales la F3N740/1 - motoare de 1721 - monoinjectie , motor ce are sonda lambda si catalizator dar in registrele, evidentele RAR figureaza ca fiind non-Euro .
Din pacate nu stiu cati au reusit sa rezolve aceasta problema . Dai un search pe forum si mai exista topicuri pe aceasta tema ....

--------------------
Renault CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740 2015 Dinamique / 1988 GTS - IF-80-VEP
Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 05:51
Dacia