"Potentiometru? acceleratie"?
![]() ![]() ![]() |
"Potentiometru? acceleratie"?
tzavalau |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
|
||
--------------------
KGM
Korando
1.5Tgdi Black/2024 /C300
- HD 55 BXL Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
Sursa: "Moftul Român",10 iunie 1901 |
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Potentiometrul ala se curata de mizerie si nu cred sa coste atat de mult.
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Kanny69 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 6 April 08 ![]() |
Defapt acolo sunt 2 potentiometre, daca unul se strica mai ai unul in plus
![]() |
--------------------
Ex Renault
Laguna II
2002 1,9 dci 140 Cp Ford Mondeo 2.0 TDCI 131 Cp Ghia Denso
|
|
tzavalau |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 9 February 08 From: Petrosani ![]() |
![]() 'a-masii"unul ar fi de la soc si celalalt de la acceleratie si trebuie sa mearga cumva in tandem(sper sa nu vorbesc prostii,spun doar ce am inteles pe marginea drumului ![]() |
--------------------
KGM
Korando
1.5Tgdi Black/2024 /C300
- HD 55 BXL Cugetare: "Românul e un fel de om care se supără dacă nu îl inviți, și dacă îl inviți nu vine".
|
dogfoot |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 14 August 08 From: Simleul Silvaniei, SJ ![]() |
...dupa cate am inteles te poate ajuta si curatare la potentiometru...un prieten a patito nu de mult, si luat una noua si la schimbat el singur...era in jur de 450Ron...nici cum 1000euro...
|
--------------------
Renault
Laguna
2001, 1.8 16v, Expression
|
|
tzavalau |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
KGM
Korando
1.5Tgdi Black/2024 /C300
|
Septy_b |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 28 September 06 ![]() |
Salut. Este vorba de pedala de acceleratie care este unul din potentiometre - pista 1 o sa iti dea pe tester. Si celalalt potentiometru adica pista 2 este undeva la motor.
Eu am schimbat pedala de acceleratie dar problema a fost acidul din baterie care a curs pe firele care mergeau de la pedala la calculator si am ramas cu o pedala noua in plus. Daca iti trebuie cumva pedala de acceleratie iti vand eu la jumatate de pret adica 200 de ron. Este pedala pt model cu 6 viteze si tempomat. |
--------------------
Renault
Megane
Grandtur 1.9 DCI 130 cp 2006
- SJ-03-SEP
|
|
tzavalau |
![]() ![]()
|
si o merge la 1.8 16 valve?ca banii la pretul asta n-ar fi un cap de tara(ce nu face omul pt jucaria lui
![]() |
--------------------
KGM
Korando
1.5Tgdi Black/2024 /C300
|
gabor_radu78 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 November 08 ![]() |
Buna,sunt nou pe forum si am o problema cu o laguna 2 din 2001 1,9dci si anume la accelerari usoare motorul are o intrerupere scurta,sa fie oare din potentiometrul de la pedala de acceleratie? Mentionez ca daca accelerez mai puternic motorul merge perfect.
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 privilage
- HD 08 JTX
|
|
AR 01 PIU |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 5 January 14 ![]() |
aceasi problema o am si eu imi da eroare circuit potentiometru acceleratie ,coerenta intre pista 1 si 2 am pus pedala si tot asa ce ar mai trebui sa verific pista 2 unde este? Ar fi un mare ajutor daca mi-ati spune ce sa mai fac (se tureaza singura si nu mai am pedala de acceleratie deloc, imi scrie pe bord fuel injection fault ESP off) MULTUMESC
|
--------------------
Renault
laguna
2001 privilege
- ar 01 piu
|
|
florinescul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 15 October 12 From: deva ![]() |
as vrea sa stiu daca a rezolvat careva dintre voi,ca aceeasi problema cu cu un circuit la pedala o am si eu.multumesc
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilage 1.9 dci 120 hp
- HD-84-FOP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 10:00 |