Mircea Badea despre Soferi, Vechi dar amuzant :)
![]() ![]() ![]() |
Mircea Badea despre Soferi, Vechi dar amuzant :)
Executron |
![]()
|
||
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eternele campii batute de Miaitza!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
glumet dar nu neaparat adevarat.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
E vechi clipul, dar nu s-a schimbat nimic, are dreptate in mare parte cu taximetristii, papucarii si soferii de logan, bine nu trebuie generalizat dar cam asa este...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Asta cu "l-am facut pe unul cu un BMW" e buna, ce fata face dupa aia.... ![]() E simpatic Mirciulica insa are multa frustrare adunata in el si o mai si ia pe unlei cateodata..... ![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"glumet dar nu neaparat adevarat."
Ba foarte adevarat, poate doar inafara faptului ca soferii de "monopost" nu sunt doar pe Logan, ci pe muuuulte alte masini, si faza cu "L-am facut pe unu cu marca x" e foarte des intalnita printre romani. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
aia cu loganistii e prea adevarata
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
faza cu ferrari vs logan + taximetrist ... a devenit adevarata
![]() Uofff... mutam discutiile aici ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
"I-am dat o forja la a mea'' in pom
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by danyhhh: 24 Aug 2008, 14:03 |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"genial badea asta"
Sa nu exageram. "M-am enervat rau si i-am dat fum la ala" Dar daca tot il apreciezi, vezi ca exact despre astfel de atitudini vorbeste el in acel clip. Ca toti vor sa dea "fum" la altii, in Romania deplasarea cu masina e o cursa, fraier sa fii sa te lasi depasit, corect ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Are dreptate...
Nu inteleg de unde frustrarea asta prosteasca printre romani in a demonstra ca sint mai cu moț decit altii. Foarte multi se chinuie sa demonstreze ca masina lor este mai nu stiu cum fata de a altuia si de cele mai multe ori cele 2 masini sint din aceeasi categorie, adica multi vor sa demonstreze ca masina lor are caracteristici/performante pe care nici fabricantul nu are curaj sa le aminteasca. Foarte des intilnim discutii de genul: - a mea consuma numai... - a mea prinde nu stiu ce viteza... Cred ca de fapt frustrarea provine din dorinta de a demonstra ca ai mai multe oua decit altii si cum mintea este puțină, iar alte calitati reale care sa-l evidentieze... bizonul nu are, isi ridica-n slăvi masina. Mai sint si unii care vazindu-se intr-o masina "premium" sa-i zicem au senzatia ca sint apreciati si respectati ei; si nu masina... afișîndu-și burta/tatuajele/lanțul si eventual ochelarii de soare (de ăia... "libelulă") nu realizeaza ca avind un comportament de cocalar compromit pina si imaginea acelei marci (se stiu exemplele). De fapt se poate muri si se moare in orice fel de masina, iar faptul ca ai o masina mai scumpa nu inseamna ca iti apartine si soseaua... cum intilnesc din ce in ce mai des. Ceea ce remarca Badea este de fapt situatia de <căcat> in care am ajuns cu totii datorita lipsei de educatie/respect/bun simț, la care se adauga dispretul pentru reguli, ca de legi... au avut grija conducatorii sa le compromita total. Am un respect deosebit cind intilnesc in trafic soferi cu masini scumpe/puternice care se comporta civilizat (de ex. in loc sa dai flash-uri ca disperatul desi vezi ca cel din fata nu are unde sa "se dea", mai bine semnalizezi ca vrei sa depasesti "punind semnal stinga"), sint multe metode de a comunica civilizat in trafic, da tre' sa ai si cu cine... This post has been edited by mariuscond: 24 Aug 2008, 16:37 |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 20 Aug 2008, 15:15) E vechi clipul, dar nu s-a schimbat nimic, are dreptate in mare parte cu taximetristii, papucarii si soferii de logan, bine nu trebuie generalizat dar cam asa este... corect,ai dreptate, prinzi cate unul pe DN ce te tine numa cu 60km/h dar cand dai sa-l depasesti accelereaza in disperare pe ideea ,, ca boieru la volan conduc dacia logan" |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Are dreptate cu cat de soferi...
|
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:59 |