Husa de protectie capota, Protejeaza sau nu...
![]() ![]() ![]() |
Husa de protectie capota, Protejeaza sau nu...
Codrin-Bacau |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
2007-1.5 dCI/70Cp
- BC-
|
|||
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
1. ai un motiv cert sa pui asa ceva? s-a intamplat ceva deosebit de cand ai masina? ... la mine da, am vopseaua sarita intr-un loc sau doua dar pt. atat nu merita sa dau banii si sa stric si look-ul masinii, sa-i port de grija etc. ... mai bine vopsesc capota aia (chiar si pe casco daca e cazul odata la doi ani - desi nu cred ca-i cazul) 2. am inteles de la altii ca n-ar fi chiar recomandata daca nu sta ff bine pe masina ca intra praf etc. si se freaca de capota ... am spus totul cu asta de frecat cu tabla sigur se va freca pe la muchii, colturi oare nu tine umezeala in urma ploilor, mai ales toamna etc? sau daca iarna mai ajunge pe acolo apa/umezeala cu sare ... ![]() |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
@crisolro Am avut probleme cu masina...adica, urme de pietricele pe capota si un parbriz crapat de la o piatra care a venit initial in capota (ma gandeam ca acea husa poate atenua din socul pietrei....?) si eu nu am casco la masina...asa ca ma cam ustura la blugi... ![]() Vorba este daca poate fi mai utila decat estetica... |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
2007-1.5 dCI/70Cp
- BC-
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
urme de pietricele clar nu vei mai avea, din acest punct de vedere isi va face treaba .. e singura utilitate pe care o vad eu
pietre in parbriz ... nu le va opri cu siguranta, daca e sa ricoseze vor ricosa; e chestie de "noroc" cu exceptia cazurilor in care unii "tin aproape" pe drum proaspat griblat cele mai multe pietricele mi le-am luat nevinovat direct in parbriz ... din fericire fara sa crape etc. .. asadar, norocul cu sau fara husa daca nu ma insel, este un topic cu asa ceva pe www.daciaclub.ro - era unu' cu un Logan care ridica aceasta problema This post has been edited by crisolro: 14 Aug 2008, 09:50 |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
pai sa inteleg ca husa aia nu e pt parcare? sincer mi-ar fi frica sa merg cu ea la drum , numai cand te gandesti ca poti sa te trezesti cu cearceaful pe parbriz
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
La ce husa te referi...??
![]() Attached thumbnail(s) 6253799_1_1_.jpg ( Size: 32.82k ) Number of downloads: 2867 |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
2007-1.5 dCI/70Cp
- BC-
|
|
crisolro |
![]()
|
cica ridicaturile alea doua ar fi tocmai pt. protejarea parbrizului
este indicata la rularea cu viteze mari si f mari .. unii le dau gaurele cu forfecuta, in partea de jos ca sa se scurga mai repede apa! |
--------------------
Renault
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Am adaugat in titlu si cuvantul "capota", deoarece se intelegea ca ar fi discutia despre husele exterioare de protectie a intregii masini.
Mie acest gen de husa nu-mi place, hai ca la clio capota mai e un pic plonjata in fata si pietricelele pot lovi aproape perpendicular. Dar cu spoilerul fata, cu farurile, proiectoarele...ce facem? In timp am observat, cel mai mult de suferit a avut spoilerul fata si farurile. Plasticul farurilor cel putin este extrem de sensibil, se zgaraie extrem de usor, ca sa nu mai zic ce punctulete face de la pietrisul aruncat iarna pe sosele. Tin minte cand s-a lansat clio faza cu farurile actuale, Renault-ul se lauda cu plasticul farurilor, cica din policarbonat,...nici vorba!! ![]() Asa ca am vazut chiar si in catalogul de accesorii de origine folii transparente decupate dupa forma spoilerului si odata lipite erau ca si invizibile. Poate astea sunt scumpe dar se pot procura cred si de la centrele de foliere sau design publicitar. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
jri22 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 4 January 07 ![]() |
Astfel de huse am vazut la americani in zonele calde-california, florida ,etc...se pare ca protejeaza capota de bataia directa a soarelui (datorita caldurii si soarelui poti vedea masini care au capotele cojite de vopsea)...se pare ca soarele afecteaza mai mult vopseaua decit ploaia.
This post has been edited by hellcat: 14 Aug 2008, 13:31 |
--------------------
renault
clio
2002 1.2 16v HB
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
folie transparenta de montat pe faruri se poate gasi la o firma detailing cu sediu undeva in zona Prisma- Corbeanca
costa insa destul de mult si nu dureaza o vesnicie , undeva la jumatate de an sau asa trebuiesc schimbate. firma respectiva se adreseaza in mod special celor cu masini foarte scumpe si care isi permit sa cheltuie banii pe astfel de treburi cat despre husa pentru capota, nu cred ca da bine pe masinile din afara SUA, multi isi monteaza astfel de accesorii in state chiar si pe modele gen Passat sau Toyota si tot arata ciudat. prinde bine daca ai un mustang din 60 ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
Mare dreptate ai tovarasu' Catalin...
Asta iarna am facut un drum pana la Suceava si am prins pe o portiune de drum pietris proaspat aruncat pe asfalt ca material antiderapant... ![]() ![]() ![]() Din acest motiv vreau sa protejez macar oleaca capota masinii, dar nu vreau sa fac ceva ce o sa-mi dauneze pe viitor... ![]() |
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
2007-1.5 dCI/70Cp
- BC-
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
[attachmentid=1627466031][attachmentid=1627466032]
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Codrin-Bacau |
![]()
|
Cat tine si un pret?
|
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
2007-1.5 dCI/70Cp
- BC-
|
|
mikex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 15 September 09 From: dambovita, bucuresti ![]() |
are cineva husa pe clio , as dori si eu pe un clio 1999
|
--------------------
renault
clio bicorp
1999 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:35 |