Dintolog, Clinica Stomatologie Laser
![]() ![]() ![]() |
Dintolog, Clinica Stomatologie Laser
Mutzunache |
![]()
|
||
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Poti incerca sa-l bati pe dentist
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Pai daca lesini e bine si pentru dentist... Mai scuteste o anestezie...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Mutzunache...si eu nu tineam la vrajeala, nu suportam "mica" durere...insa am descoperit injectiile cu ceva de nu-ti mai simti gura, obrajii, nasul, barbia...etc.
Foarte misto...are doctorita mea un pistolas asa...cu un ac foarte subtire...il baga finut prin gingii...apoi imi pune muzica la combina si o las sa ma bazaie... |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Vezi sa nu greseaca pistolul
![]() |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Fiecare cu senzatiile lui...Eu il cred pe Mutzu'...Eu numai o problema am la dentist...pur si simplu imi este scarba si imi vine sa vomit...in rest :nu lesin,nu ma doare,nu am nici pe naiba..Ultima data cand am fost la doctor trei persoane au lesinat inainte sa-mi scot eu maseaua de minte...
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mutzu
da-i cu alcool ![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
gabriel05 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 369 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Mutzunache, ma bucur sa mai intalnesc oameni ca mine! si mie mi se face rau in 5 min.... ma albesc , ma trec toate caldurile, imi pacane urechile...oricum nu lesin sa stearga aia cu mine pe jos. Medicul ma lasa 10 minute sa imi revin dar apoi am un curaj nebun!!! Poate sa imi scoata toata dantura!!! Eu ma tratez undeva prin provincie la un medic normal dpdv profesional, dar care are rabdare cu mine!
|
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
Mai 2007 1,5 dci 85 CP rouge vif
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
mda ... si eu am o problema cu doctorii ... una mare (transpiratie, lesin etc. - ce au descris altii pe aici) ... deci putem deschide un forum
apropo, n-o sa vedem fumei pe acest topic decat ca sa ne ia in balon si inca ceva: sunt in stare sa-mi fac eu singur orice mi-ar face un doctor, doar sa nu-mi faca altul (eventual in halat) ceva ... si poate sa-si ia unu gatu' in fata mea sa vad o balta de sange ca n-am nimic oN: incearca toate clinicile mai acatari - de ex: http://www.dentalplan.ro/ This post has been edited by crisolro: 13 Aug 2008, 12:11 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am avut nu stiu ce chestie pe pulpa stanga, partea din spate. Mi-a fost bagata o pensa in picior (intre fibrele musculare) cam 2-3 cm... fara anestezie. NU AM AVUT NIMIC!!!
Dar daca ma duc la dentist, si-l vad ca se apropie cu oglinda aia de gura mea, nu zic cu freze sau alte dracii, ma trec toate apele si in secunda doi incep sa delirez... mai am un pic si lesin ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() Ce de lesinati pe aici... Am citit de tratament cu laser si vreau sa experimentez... Alte sugestii? Hai cu lesinu ![]() Multumesc pentru suport.. |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Brohline, fi-ti-ar pensa de ras, deja simt o transpiratie rece.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(MHY @ 13 Aug 2008, 12:37) Fiecare cu senzatiile lui...Eu il cred pe Mutzu'...Eu numai o problema am la dentist...pur si simplu imi este scarba si imi vine sa vomit...in rest :nu lesin,nu ma doare,nu am nici pe naiba.. Same here. ![]() Mutzu, trage o tarie inainte sa te duci la dentist. Iti faci curaj. ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
gabriel05 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 369 Joined: 28 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Treaba cu lesinu' e o problema ce tine de psihic! Nu are treaba cu curaju'. La mine curajul vine abia dupa ce lesin si imi revin
![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
![]() ![]() Eu am lesinat anul trecut doar dupa ce a terminat doctorul, ma ridicasem de pe "fotoliu" si cand sa scot banii zbang s-a taiat macaroana noroc ca era moale pe jos. Si cu laseru nu simti nimic? |
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Nu stiu, de aceea vreau sa incerc, dar toata lumea e pe freza, dai cu freza, mai cu mila naiba
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Asta e Mutzu..Si daca iti pune domnisoara stomatolog genunchiul in piept pt a avea sprijin la o extractie de masea de minte?
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Si daca i se desfac picioarele si cade la mine in po a la?Eh...sa vezi atunci extractia dracu'
This post has been edited by Mutzunache: 13 Aug 2008, 15:28 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
rendi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 18 July 07 From: bucuresti ![]() |
fratele meu cand era mic si l-a dus mama la dentist l a apucat pe medic de cravata si a inceput sa fac un circ de zile mari de era aproape sa-i scoata alt dinte.de atunci cand aude de dentist se ingalbeneste instantaneu
|
--------------------
renault
megane sedan 2
1,6 16V lux privillege 2008
- B-32-UTX Renault Talisman 1.6 TCE
|
|
gabriel05 |
![]()
|
O data cand mi-a facut doctoru' o injectie, nu am lesinat! M-am mirat de lucrul acesta! Tot gandindu-ma la acest fapt nemaintalnit la mine, mi s-a facut rau dupa 10 minute!
![]() |
--------------------
Renault Megane
Sedan Manager
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() e mai eficient prin laser? sau care e faza? |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu de cate ori am treaba la dentist zic clar ca fara injectie anestezica nu-i las sa ma faca in gura pe bani. Baga anestezia si gata, nu mai am probleme.
Iar ca sfat e bine sa treceti pe la dentist macar odata pe an, o carie mica se rezolva repede si fara dureri, fara sa ajungeti la extrageri de nervi (am deja 3 cochilii in gura), si ieftin. |
--------------------
.
.
.
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
fratilor cum ar fii sa sune telefonul exact ca ca acelasi sunet al frezei dentistului dumneavoastra
![]() ![]() This post has been edited by przamfiri: 20 Aug 2008, 00:06 |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Mutzunache, si cand ma gandesc ca am o masea decoperita de la inceptul anului.......brrr ma ia cu friguri. Mi-e o frica sa ma duc la dentist.....
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, ºi el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Dute acum, cat nu te doare.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Lasati tampeniile cu alcoolul si anestezia! Se antagonizeaza uneori si daca nu prinde anestezia o sa aveti cea mai rapida trezire din betie!
![]() E ca si cum se intervine "pe viu"! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
am nevoie urgent de un dentist ieftin si "profi".. imi recomanda cineva ceva?
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 11:51 |