Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Off-topic, Sau un fel de reputatie pe rosu comentata...

Vio
post 8 Aug 2008, 22:05
Post #1

MEMBERMENSCH

Group: Members
From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

Tanaaaaa... leidiz and geeentälmeeeen....
Conform promisiunii, desi cu o mica intarziere cauzata de asteptarea aparitiei primilor premianti, azi primele 2 exemplare:

Soooo, numbär uane:
[QUOTE]Frumoasa masina!
La Golf nici nu prea te lasa "istoria" sa o modifici intr-atat de mult incat sa zici ca e nemaiintalnita, din cauza faptului ca Volkswagen Golf a creat conceptul de HATCHBACK la automobile.
Si, ca sa fim corecti pana la capat, ar trebui sa recunoastem meritele Volkswagen, acelea de a avea ca referinta in DESIGN-ul AUTO modele care se afla in curtea sa: PORSCHE, VW BEETLE, GOLF
GOLF VI, un automobil nou si clasic in acelasi timp.

PS. Nu e destul sa privesti pentru a "comenta"... mai e nevoie si de cunoastere si intelegere; atunci cu siguranta vei tacea.[/QUOTE]

Dome'... asta-i adevarul, tre' s-o cunosti si s-o intelegi... tre' s-o simti in tine cu alte cuvinte biggrin.gif , ca altfel nu ii recunosti meritele de galeata turtita aflata la a sasea editie... toti cocalarii ce-o sa conduca asa ceva in multpreapopulara varianta TeDeI cu oja pe De si pe I o sa fie patrunsi pana in amigdale de mandria de a conduce Zä Car (Das Auto in reclama stupida ce circula in Germania momentan) care o creat hecibeku', in timp ce mustesc de cunoastere si intelegere si tac cu siguranta pentru a nu deranja hauliturile lu Guta care se revarsa din boxele shtock...

And nau, nambar tuu, clap yor hendz, leidis and gentälmen, din categoria "din putzul (sau o fi femininu'?) gandirii, sau sa vorbim sa n-adormim:

[/QUOTE]Pai pretul exagerat al pieselor si al service-ului, dar cred ca siguranta masinilor lasa de dorit (parere personala). [QUOTE]

This post has been edited by Vio: 8 Aug 2008, 22:06

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
M i h a i
post 8 Aug 2008, 22:20
Post #2

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Ce vrea sa insemne asta?

This post has been edited by MHY: 8 Aug 2008, 22:20

--------------------
------ ------ ------
+
Vio
post 8 Aug 2008, 22:23
Post #3

MEMBERMENSCH

Adica?...
Un mod de exprimare a pozitiei:
1: Asa cum si membri ai forumului asta au fost facuti muci atunci cand au postat spre exemplu laudativ despre Reno pe alte forumuri (nu dau nume, ca se stie), la fel spun si eu ca m-am saturat pe aici de rapsozi ai virtutilor Zä Car, recte Fauve... mai bine ar canta la alta masa...
2: Aia cu siguranta e cel putin o rautate atata vreme cat se stie cine e Reno in domeniul asta... si in plus aia cu preturile e o duma demult desumflata, care e recirculata in continuare cu o insistenta demna de o cauza mai buna...
Acu se intelege, sau sa ma gandesc sa fac si un desen?... blink.gif

This post has been edited by Vio: 8 Aug 2008, 22:28

--------------------
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
Adila16
post 8 Aug 2008, 22:38
Post #4

mecanic aero (sau aerian?)

Vio, al doilea post a fost relevant!
Bravoooo!

Mein Herr du bist Nummer Eins! biggrin.gif

In Deutchland iti permiti sa critici Wagenul Poporului...?!..
Trebe ca ai curaj, nene, sau teutonii nu is atat de ...venali si pasionali ca noi, astia din mandra si turcita ginta latineasca de pe plaiurile Hiperboreei carpato-danubiano-pontice...!?......

--------------------
Renault Megane BiCorp 1.6 16v Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 - / aka Kurulina
...The more I get to know people, the more I like my dog...
+
M i h a i
post 8 Aug 2008, 22:47
Post #5

QUOTE(Vio @ 8 Aug 2008, 22:23)
si in plus aia cu preturile e o duma demult desumflata

Acu se intelege, sau sa ma gandesc sa fac si un desen?... blink.gif
*

Te rog sa faci un desen...sa-mi explici si mie ce inseamna cuvantul ''duma'' in contextul de mai sus...fraza scrisa te tine...

This post has been edited by MHY: 8 Aug 2008, 22:52

--------------------
------ ------ ------
+
Vio
post 8 Aug 2008, 22:54
Post #6

MEMBERMENSCH

Ba da, si astia o critica pe fata, principala nemultumire e designul si preturile neobrazate... de asemenea de faimoasele tedeiuri de 2.0 am auzit numa lucruri de bine... NOT! Lumea e tot mai nemultumita ca "masina poporului" se indeparteaza tot mai mult de popor din punctul de vedere la accesibilitatii... de la aparitia Loganului am auzit si multe comparatii intre astea doua masini, si nu in favoarea lui Fauve...
Da' macar si cand o lauda, pe astia ii intelegi, e masina lor nationala, neamtul mediu cred ca e programat din nastere sa isi cumpere VW... ai dreaq, am fost acu cteva weekenduri cu fiica-mea la o sarbatoare a postului TV pentru copii Kika in Dresden, si acolo aveau si un traseu pentru invatat regulile de circulatie, cu zebre, semne, si masinute de condus printre ele... ei bine, si alea erau pliine de reclame la Fauveu, si la sfarsit primeau copiii pungute de ursuleti-jeleu cu ghici ce sigla?... si cu Passat CC, Golf etc...
Repet, macar astia is nemti si e masina lor nationala, e firesc sa tina la ea pe undeva, da' pe romanii lesinati in fata ei nu ii inteleg si pace... e o fierotanie urata pe roti, nu Sfanta Treime... cum era si poetu' din primul meu exemplu... zum Kotzen, echt... adeca iti vine sa vomiti...
@domnul EmHasYgrec: Duma (in contextul de fata) = o abureala, un mit fals, o prostie fara sustinere... Bine asa, sau mai sapam?... ca io ma duc la culcare imediat biggrin.gif :::

This post has been edited by Vio: 8 Aug 2008, 22:56

--------------------
+
M i h a i
post 8 Aug 2008, 22:59
Post #7

Ok...Ai cautat in dex...si te-ai lamurit...ai editat..nota 10..stai jos......Asta ca raspuns la afirmatia cu desenul..'''Succesuri'' cu topicul..

Totusi mai citeste niste almanahe domu' cu duma...cuvant folosit in mediu rural...total incorect...dar folosit de cineva care are pretentii...vai de palaria...

This post has been edited by MHY: 8 Aug 2008, 23:01

--------------------
------ ------ ------
+
sadi
post 8 Aug 2008, 23:00
Post #8

tanti moderatoreasa

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(Vio @ 8 Aug 2008, 23:54)
domnul EmHasYgrec:
*

laugh.gif

--------------------
VW Passat Confortline 2.0 TDI 140 cp 2009 - numar de moldova :)
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
Vio
post 8 Aug 2008, 23:05
Post #9

MEMBERMENSCH

Am editat fiindca tocmai ii raspunsesem lui Adila16, si abia atunci am vazut postul anterior, care era al tau... Chiar e in DEX termenul?... fain...
...Domnul meu, eu unul ma opresc aici, recunosc, am raspuns usor intepat fiindca si reactia ta dupa postul meu (care s-a vrut a fi amuzant, daca n-am reusit, asta e...) a fost usor... aaa... deconcertanta... da' nu vreau o escaladare, asa ca peace and nighty night... smile.gif
Totusi mai citeste niste almanahe domu' cu duma...cuvant folosit in mediu rural...total incorect...dar folosit de cineva care are pretentii...vai de palaria...

Dome', aci m-ai prins... in fierbintzala valtorii momentului, n-am gasit alta rima, cum zicea un clasic (dupa stiinta mea in viata inca...) biggrin.gif... s-apai stii matale, ca tot romanu' se trage in cele si in cele din urma de la tara (eventual cu cateva generatii intre), asa ce de unde pacatele mele sa am pretentii...? vai de steaua mea... smile.gif

This post has been edited by Vio: 8 Aug 2008, 23:12

--------------------
+
A l e x
post 9 Aug 2008, 15:21
Post #10

Showing the fangs of rage

O fi ea Cafenea, dar doamne ce mizerie de topic.

Vio, sper ca erai baut cand ai scris p-aici.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Vio
post 9 Aug 2008, 21:35
Post #11

MEMBERMENSCH

Regret sa te dezamagesc, nu eram... si totodata multumesc de compliment...
Am vorbit serios la fiecare cuvant pe care l-am rostit pe aici... oricum, repet, multumesc de incredere, esti un domn, ce mai!...
Da' poate ma luminezi care-i problema, ce nu ti-a placut?... sau e prea mult de spus?... smile.gif poate chiar esti de acord cu poetii de mai sus...

This post has been edited by Vio: 9 Aug 2008, 21:38

--------------------
+
A l e x
post 10 Aug 2008, 12:48
Post #12

Showing the fangs of rage

Lasa asa...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
bambu
post 11 Aug 2008, 11:06
Post #13

RS club

Stati bre ca o avea si omu dreptate...pana la reno am avut 2 masini VAG si am stat pe forumul respectiv. Nu puteai sa tragi un "part" care sa laude magnificul aspect al capacelor rotilor la alta marca auto ca te trezeai avertizat. Sunt multi oameni de calitate si acolo dar si "minunati". Toate forumurile au si "uscaturi".

--------------------
Renault/Citroen Megane RS/C5 eHDI 2.0T 2008/2012 - RRS
viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro
www.anularefiltrudeparticule.ro
+
Vio
post 11 Aug 2008, 11:38
Post #14

MEMBERMENSCH

Probabil respectivii de pe forumul cu pricina ar spune ca tu nici nu existi, NU AI CUM SA EXISTI, esti o plasmuire a unor minti bolnave!... Cum adica, ai avut 2 "Zä Car" si ai trecut la Reno????!!!! Iz zär laif after Zä Car???!!! radmasa.gif

--------------------
+
R19/16v
post 11 Aug 2008, 11:57
Post #15

Oldschool Member

From: Ploiesti

Eu sunt 100% de acord cu Vio.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
bambu
post 11 Aug 2008, 15:26
Post #16

RS club

Am avut un Golf3 si apoi un Seat Leon. Au fost ok masinile (nu perfecte), nu si forumul pe alocuri, nici aici nu's toate roz, ideea e ca am vrut o masina sport si Megane-ul a indeplinit toate conditiile. Oricum e bine stiut ca RS bate la HotHatches concurenta, inclusiv cea germana.

This post has been edited by bambu: 11 Aug 2008, 15:28

--------------------
www.shoetique.ro
+
Vio
post 11 Aug 2008, 15:47
Post #17

MEMBERMENSCH

Seat Leon e o masina foarte frumoasa, mai ales vechea generatie... de fapt in ambele generatii a fost peste Golful echivalent...

--------------------
+
bambu
post 11 Aug 2008, 16:16
Post #18

RS club

Iti dau dreptate. Pe cel vechi l-am avut eu.

--------------------
www.shoetique.ro
+
dack
post 11 Aug 2008, 17:01
Post #19

Membru cu atitudine

QUOTE(R19/16v @ 11 Aug 2008, 12:57)
Eu sunt 100% de acord cu Vio.
*

Si eu la fel, Vio.

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie 2007
Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind.
+
b76bgaarh
post 11 Aug 2008, 17:17
Post #20

Membru autentic

respect neamtule...

oricum trebuie gasita aia ca fauve e german domne nu facut in turcia....

ps pe reno parca se combat idei... nu stari de spirit,ebrietate, iq.....

This post has been edited by b76bgaarh: 11 Aug 2008, 17:23

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
marian-j
post 11 Aug 2008, 17:45
Post #21

Membru autentic

From: Timișoara

Vio,imi permit o mica observatie.Cred ca legenda Golf-ului se bazeaza pe prestatia foarte buna avuta de modelele vechi ale seriei(I,II si III) care nu aveau mari pretentii estetice dar s-au vandut intr-un numar foarte mare, au fost foarte fiabile,relativ ieftine si destul de usor de intretinut.Modelele noi insa au preturi (nesimtit) de mari,costuri de intretinere desemenea insa profita de feedback-ul pozitiv creat de suratele lor mai varstnice.In plus,teutonii stii ca sunt destul de caposi si daca le-a intrat ceva in tartacute apai greu ii mai scoti din ale lor.Posibil ca acest gen de incapatanare sa fi pus stapanire si pe conationalii nostri impatimiti de fauve-uri.Ce parere ai?
P.S.
b76bgaarh,VW(din cate stiu eu) se fabrica si prin alte parti nu numai in Doiciland! smile.gif

This post has been edited by marian-j: 11 Aug 2008, 18:29

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Vio
post 11 Aug 2008, 19:20
Post #22

MEMBERMENSCH

Marian, ca Golf I desenat de Giugiaro a fost o masina legendara si deschizatoare de drumuri, ctitor al unei intregi clase de masini, e adevarat! Ca Golf II a fost atat de buna incat studentii mei de aici inca conduc destul de des asa ceva (in timp ce contemporane de genul Opel Kadett is demult oale si ulcele), iar e adevarat... si tot asa putem gasi calitati indiscutabile (dar si defecte, sa fie clar!!!) si la urmatoarele generatii... Ce ma scoate pe mine din perimetru este adoratia asta analfabet-tampa pentru Zä Car TeDeI, imaginea capsunarului sau afaceristului dubios roman realizat... sa fim seriosi, au masinile calitatile lor, dar tot masini mai face si Peugeot, Ford, Renault, Honda, Mazda, Toyota!...
Si or fi nemtii caposi, dar aici pot sa spun cuiva - fara sa se supere - ca Fauve mi se pare (ca achizitie noua) o masina mult prea scumpa peste ce ofera (oferit dealtfel si de altii), dar incearca sa ii spui asta cocalarului roman, ca dupa aia trebuie ori sa incingi cu el o hora cu strigaturi, ori sa suporti ironii ieftine legate de Renault, care in mintea lor odihnita, imbibata de manele, alcool si transpiratie statuta e un fel de Dacie mai de fite...
Oameni buni, nu am nimic cu marca, sa fie clar, chiar ma gandesc peste ceva timp la trecerea la o masina mai "de familie", si una dintre optiunile posibile (si cu sanse mari!) e un VW Touran 1,4 TSI second-hand (varianta inainte de face-lift, aia de dupa nu-mi place)... dar sa imi fie cu iertare, nu pot sa ma inchin la o bucata de tabla cu cauciuc, am nevoie de motivatii mai serioase pentru a crede in ceva!... Nu pot fi ca "Poetul" pe care l-am citat, care spunea ceva de genul ca in fata ZäCar trebuie sa taci... sau asa ceva... sa taca el... da' pe Fauveforum, ca aici suntem si oameni mai sensibili, carora nu ne place sa ni se spuna permanent ce fraieri suntem ca avem Reno, si o sa regretam noi prostia de a fi luat mormanul asta de balegar!!! Am masina de 5 ani, ma apropii de 80.000 cu ea, am facut Romania-Germania de 3 ori pe an x 4ani x2 = 24 de ori (la 1300 km bucata) fara nici cea mai mica problema, si am schimbat pana acum in afara de consumabile flansele si 2 bobine, plus ceva fleacuri de genul apa in usa... ce sa fac, sa haulesc pe aici ca e un rahat de masina?... nu pot, scuze...
In rest, multumesc celor care isi gasesc un pic de timp sa imi spuna un cuvant de incurajare, daca am fi mai multi si uniti, nu ar mai trebui sa inghitim atata rahat din partea cui?... a unor neica-nimeni... treaba cam trece deja muult dincolo de disputa VW-Reno sau alte modele, e pana la urma o disputa intre modele si conceptii de viata, si asta voiam eu sa scot in evidenta cu topicul asta nefericit, beat fiind in conceptia unora...

This post has been edited by Vio: 11 Aug 2008, 19:21

--------------------
+
bear_mc
post 11 Aug 2008, 19:46
Post #23

Half-Life 2 Fan

Vio. up.gif smile.gif

--------------------
Renault Megane II 2005 - B-43-ZHY (sau 42)
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
+
aphophis
post 11 Aug 2008, 20:05
Post #24

Membru autentic

nu poti schimba usor credinte. Lansa cineva pe un alt forum ideea ca adoratia asta pt masini germane e implantata in general de samsari, carora le era mai usor sa mearga in germania sa aduca masini, si de aia au creat mitul asta al masinii nemtesti. Printre alte motive pt care au facut asta eu m-am gandit si la autostrazi, din cate stiu eu in general e mai ieftin sa circuli pe autostrazile nemtesti decat pe alea frantuzesti in cautare de masini de pus la vanzare. O fi adevarat sau ma insel? biggrin.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
marian-j
post 11 Aug 2008, 20:10
Post #25

Membru autentic

Draga Vio,eu cred ca pui prea mult la suflet niste rautati inutile.Se spune ca fiecare tigan isi lauda calu'!Si intr-un fel e si normal.Fiecare dintre noi si-ar dori ca masina lui sa fie cea mai tare din parcare.Dar de aici pana la a afirma ca masina ta este fara cusur si toate celelalte sub "scheisse" este o diferenta destul de mare.Mai spui ca si Toyota,Mazda,Honda sau mai stiu si eu care marca produc masini bune.Te intreb eu:cat de familiarizat este romanul cu aceste marci?Si aici nu ma refer la romanul cu o bruma de cunostinte in domeniu ci la cocalarul habarnist la care faci matale referire!El a vazut ca cel mai tare din sat are TDI?Pai TDI vrea si el!Da d-ala cu oja pe DI de 150 de cai sau A seiz,nu?Ce ai vrea sa-si doreasca?Mercedes? Pentru ala nu are bani!Sau are bani de unu' mai vechi da' ala nu-i de fitze!
Prin natura profesiei am privilegiul sa-mi asez posteriorul in tot felul de masini.Unele imi plac mai mult,altele mai putin dar eu cred ca ar fi culmea nesimtirii sa-i spun unui client ca masina lui este un gunoi.Cum mi-ar sta?La una imi place motorul,la alta scaunele,la alta bordul,s.a.m.d!Ma intreb cand vor reusi cei de la BMW sa le adune pe toate la un loc!(Asta ca sa te bâzâi un pic! biggrin.gif )Sa-ti spun cinstit,eu unul,sunt topit dupa modelul nou de Honda Civic desi sunt filogerman in materie de masini.Tocmai de aceea am evitat sa intru in polemici de genul o masina versus alta!Pot deveni subiectiv si chiar nu vreau sa ii bag nimanui pe gat ideile mele.Eu am parerile mele dar sunt oricand dispus sa ascult si ce spun ceilalti!Fara incrancenare sau resentimente.Tocmai de aceea masina ce am ales-o pentru sotie a fost un R5 si am ales-o in urma unor discutii cu prieteni si colegi ce mi-au expus fiecare parerea lui.Vreau sa-ti spun ca nu regret nici o clipa alrgerea facuta!Mere 5-ul de trazneste si nu-mi baga mana in buzunar!Mai rugineste el pe ici pe colo(ca-i batran saracu'!) dar,vorba ta,in afara de consumabile si o garnitura de chiulasa arsa datorita "intelepcinii" soferitei NU am bagat bani in aceasta masina.
Ca sa inchei,nu cred ca ar fi utila o coalitie a posesorilor de renoaie impotriva fauve-stilor.Cui i-ar folosi?Hai sa-ti spun o chestie haioasa!Io merg la intalnirile reno din Timisoara cu BMW-ul din semnatura.Crezi ca mi-a avut cineva treaba?Cand ne intalnim "rinichii" mei stau bine-mersi printre "romburi" si nu par sa se deranjeze! biggrin.gif
Iti doresc o seara buna!Ciao!M. smile.gif

<span class='edit'>11 Aug 2008, 21:16:</span>
aphophis,scuze eu editam in timp ce tu ai postat!Mai "rumeg" la cele spuse de tine dar cred ca ai mare dreptate!

This post has been edited by marian-j: 11 Aug 2008, 20:18

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Vio
post 11 Aug 2008, 20:22
Post #26

MEMBERMENSCH

Mariane, total de acord cu ce zici, da' undeva m-ai pierdut: io nu vreau nici o coalitie Reno contra VW (Doamne fereste), ci doar mi-ar place sa nu mai stam atata de blegi cand vine cate un cocalar pe aici sa ne spuna ca o sa regretam ca ne-am luat Reno!... sa vad ashea... o reactie profilactica impotriva unor astfel de virusi... si daca nime' nu s-o bagat, iaca am sarit io... o fi fo' bine, o fi fo' rau?... blush.gif ... whatever...
Nici io nu is antigerman, pentru Dumnezeu, nici macar in privinta masinilor, fie si numai pentru ca ei imi dau momentan paine (si inca ce paine alba cool.gif ), si chiar iubesc tara asta... da' nu imi plac cliseele, asta-i tot... Nu am nimic cu masinile germane, ci numai cu imaginea si filosofia de viata de kkt pe care o proiecteaza in Romania unii proprietari ai unor astfel de masini... cand isi plimba kuru nespalat in Q7 oare au idee gunoaiele astea ce a fost si cu ce se mananca de exemplu Auto Union, Horch, NSU etc. etc., sau cand asculta maneaua in Seria 5 stiu ce a reprezentat pentru istoria marcii un 2002Ti?... si cate si mai cate...
Gata, ca m-am ambalat, si acu kiar beuy o bere, si vine dom' Moderator Alex... si zice ca... si stiti voi... gata!!!
LE:
Desi trebuie sa revin, ca nu ma pot abtine: rasfoind forumul, mai dau de un exemplar, pre nume Ionescu (romanas sadea, desi ne ameninta ca el stie kestii si din strainatate biggrin.gif )... ia ui' ce zice domnu' Ionescuuu:
Renault ca si Citroen si ca si Peugeot sunt facute de... francezi. Francezii fac masini bune per-ansamblu insa cacacioase rau de tot la asccesorii, precum si foarte scump de intretinut. Si nu v-o spun de acasa, ci din strainatate. Si mai mult nu intru in detalii. Pica la ele chestii precum dacia. Nu ma refer aici la modele de masa gen clio, ma refer la modele gen Laguna 2.
Cat despre Skoda, mai scutiti-ma cu criticile. Si eu o voi primi in curind pentru ai mei parinti. Nu stiu unde ati dat voi sapte'spe mii pe o Fabie, eu dau 13.000 cu dotari de iti cad dintii, adica tot, 1.4 pe benzina, care numai sistem de navigatie incorporat nu are. Deci nu mi se pare foarte mult deloc.
In plus Renault are probleme mari cu service-ul si cu preturile din service. Pai daca la un Hyundai de 12 ani imi ia sa imi repare stabilizatorul intre 60-90E, la un Renault din aceeasi perioada imi ia dublu sau triplu...
In rest, nu zice nimeni nimic rau de Renault, doar ca trebuie sa castigi bine ca sa o poti intretine de Doamne-ajuta.
Si da, masinile nemtesti sunt mai durabile, kiar daca cu putin peste. La fel si cele japoneze si coreenele mai vechi. Nu trebuie sa ne suparam, asta e realitatea.

Deci domnu' Ionescu o decretat care ii realitatea, si noi trebuie sa ne conformam, sa zicem Amin si Aferim, nu avem voie sa ii zicem: Dom' Ionescu, usa e uite acolo... ia du-te matale, ruralule (ca nu putem sa ii zicem Tzarane, ca nu-i politically correct) cu Fabia matale full de full cu tot si canta la alta masa... nu putem... nu ca nu vrem... da' nu-i voie... smile.gif

This post has been edited by Vio: 11 Aug 2008, 20:47

--------------------
+
marian-j
post 11 Aug 2008, 21:03
Post #27

Membru autentic

Nah chiar ca gata!Dai la operatie!!De unde stii matale ca io am fost "indragostit" de 2002ti? unsure.gif Scuze,am exagerat un pic cu coalitiaA "demarat"gura fara mine blush.gif !Si daca tot zici de-o bere ma car sa-mi aduc si eu un Warsteiner!Ca doar n-o fi foc!Gutte nacht,mein herr! smile.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
Vio
post 11 Aug 2008, 21:13
Post #28

MEMBERMENSCH

De 2002ti nu stiam, da' nu ma mira, ca pari exact genul de om in stare sa aprecieze o masina nemteasca adevarata cool.gif , nu plasticariile de acu' biggrin.gif ...
Lass' dir es schmecken und gute Nacht, mein Freund!!!
Adica pofta mare si... restu' stii tu, ca vaz ca le rupi un pic... smile.gif

This post has been edited by Vio: 11 Aug 2008, 21:15

--------------------
+
cata70
post 11 Aug 2008, 21:20
Post #29

Membru autentic

Pe acest forum,totusi,nu-mi amintesc sa fi fost promovata ideea ca masinile cu rombu' pe bot ar fi mai bune ca altele.Cred ca in mare parte discutiile ,chiar si cele pe tema unui''versus", au fost in mare parte echilibrate si nu prea s-a sarit calul in aprecierile la diferite marci.
Si eu sunt de acord cu multe din cele sustinute de ''vio''.Si eu sunt satul,sa nu zic alfel,de persistentul mit mentionat anterior.Indiferent de profesie,venituri,pozitie sociala,varsta et c . multi vor masina nemteasca,nu neaparat ca stiu multe despre o anumita marca si pe care o plac cu adevarat ci pentru ca reflecta,cred ei,reusita lor in viata.

--------------------
Toyota Avensis 2013
+
marian-j
post 11 Aug 2008, 21:29
Post #30

Membru autentic

Just,cata70!Bine spus! up.gif

--------------------
--- --- ---
Cupeu cu dop
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 17:39
Dacia