Iesire din tara cu masina avariata vizibil, am masina sifonata chiar inainte de concediu
![]() ![]() ![]() |
Iesire din tara cu masina avariata vizibil, am masina sifonata chiar inainte de concediu
zodrac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|||
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Ca sa nu ai probleme, du-te pe la Vama Veche. Sunt sanse mai mici sa te intalnesti cu vreun garcea bulgar. Oricum, fiind pe dreapta, poate nici nu se prind
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
procesul verbal de la Politie + autorizatie reparatii (pe care acu cred ca nu o mai ai ca a ramas la asigurari), eventual cu o traducere (limba circulatie internationala)legalizata cred ca ar fi suficiente
si niste foi de 5 eur (giast in cheis) puse mai deoparte si la indemana cred ca te scutesc de probleme + sugestia colegului ag02cws care stie ca ruta aia e "mai blanda" si chiar la indemana tie ("Vaslui, Bacau etc") This post has been edited by crisolro: 6 Aug 2008, 08:57 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
De plecat plec din Bucuresti. Macar am fotocopia copia documentului de la politie
![]() Nu cred ca politistul bulgar are cuonstinte despre limbile de circulatie internationala. This post has been edited by zodrac: 6 Aug 2008, 13:44 |
--------------------
*
*
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Ca sa fii sigur, nu e mai bine sa suni la ambasada sa intrebi? Zic si eu, e doar o parere!
![]() PS: Imi cer scuze pentru ![]() zodrac, cine ti-a "aranjat" masina in halul ala??? ![]() This post has been edited by MadHawk1: 6 Aug 2008, 22:01 |
--------------------
.
.
.
|
|
zodrac |
![]()
|
Merci de sfat, voi suna maine.
Sa zicem cu autor necunoscut ![]() 7 Aug 2008, 11:23:00 Am sunat la Ambasada si apoi la Consulatul Bulgariei din Romania si cel cu care am vorbit mi-a zis ca daca cei de la vama Romana imi dau voie sa ies din tara este OK. This post has been edited by zodrac: 7 Aug 2008, 13:30 |
--------------------
*
*
|
|
zodrac |
![]()
|
M-am intors.
Nu m-a intrebat nimeni nimic, nici la Bulgari, nici la Romani. Bine am mai cosmetizat putin si eu zona, am sters urmele de vopsea galbena si neagra, am ciocanit putin portierele sa le indrept. |
--------------------
*
*
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
Totul e bine cand se termina cu bine!
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 08:43 |