Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

intrebare intrebatoare, vreau sa imi iau un Renault Bicorp 1,5 DCi,04-05

brawnie
post 4 Aug 2008, 13:59
Post #1

Renault-ist

Group: Members
From: Baia Mare/Cluj

Intrebarea intrebatoare care mi-o pun eu este urmatoarea:
Cum e cu masina? Cum e cu piesele de schimb, consumul, tinuta de drum, cam tot ce se poate afla despre masina asta....Poate cineva a schimbat ceva pe la masina asta am auzit ca te cam usuca la piese,daca se poate si niste exemple de preturi cat te costa bucse,o planetara? amortizoare,arcuri chestii care se duc foarte repede pe drumurile noastre!
Ce va place/Ce nu va place la masina.....

Va multumesc anticipat,
Costel

This post has been edited by brawnie: 4 Aug 2008, 14:19

--------------------
Renault Kangoo/Kia C'eed/MeganeIII - IS 98 WRC 2004/2008/2011
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ghertzoi
post 4 Aug 2008, 14:04
Post #2

Membru autentic

From: varza a la cluj

un raspuns raspunzator: cam tot ce vrei tu e scris pe forum...iti aloci catev ore bune...si citeeessstiiiiii!!!! smile.gif sau poate mai astepti si gasesti pe cineva odihnit care sa iti faca un rezumat tongue.gif

Oricum am scris repede pana nu dispare topicul...

This post has been edited by ghertzoi: 4 Aug 2008, 14:04

--------------------
Renault Megane 2.2 2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
+
renutu
post 4 Aug 2008, 14:15
Post #3

lapin noir

From: Suceava/Iasi

Tinuta de drum buna se infinge bine consumabilele nu sunt asa de scumpe daca stii de unde sa le cumperi, eu am facut o revizie pana acuma care cam la acelasi pret peste tot, schimbat placute frana spate+fata 190 lei + manopera 70 lei si bieletele care m-au ajuns total 450 lei in rest se comporta impecabil, depinde acuma cati bani ai alocati pentru ea, oricum aici toata lumea o sa iti recomande masina asta dar majoritatea pe benzina, acuma fiecare cu preferintele lui. bafta la alegerea unei masini cat mai bune

--------------------
Renault Megane 3 GT 2012
+
59xxx
post 4 Aug 2008, 15:58
Post #4

Membru incepator

@ brawnie - eu pe a mea o am de acum un an, e fabricata in 2004. am luat-o din Franta, cu 120.000 km, si am mai facut eu cu ea inca 30.000. in tot acest timp am schimbat doar distributia (pt siguranta mea) si am facut o revizie banala (ulei si filtre, nici macar placutele de frana nu le-am schimbat). exceptand problema de zilele trecute (vezi topic-ul postat azi cu nelamurirea mea electrica - chestie care m-a dat putin peste cap) nu am nici un repros. daca se strica asta, probabil tot megane imi iau, un 2005 sau 2006 ca nu e mare dif de pret si sunt masinute fiabile, NU scumpe, usor de intretinut, consum mic. bafta!

--------------------
Megane 2 Hatchback - B 59 XXX 2004, 1.5 DCI
+
Ryk
post 4 Aug 2008, 22:46
Post #5

Membru autentic

From: Bucuresti / Ploiesti

iti pot spune ca un plus al motorului este consumul, care este mic. In rest probleme uzuale, de masina rulata in romania, mai ceva pe la suspensie, mai ceva pe la motor legat de alimentare sau functionalitate din cauza combustibilului. In rest, difera motorul si nu prea pot sa-ti zic multe, se comporta bine, se aseaza destul de bine la drum si pe curbe, directie precisa si este si cat de cat confortabila, cu exceptia pozitiei de condus cam ridicata, dar daca nu esti foarte inalt o sa fie ok si cu pozitia soferului biggrin.gif

--------------------
Renault Megane III - N-am... 2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
+
renutu
post 5 Aug 2008, 08:48
Post #6

lapin noir

From: Suceava/Iasi

@ryk din cate stiu eu toate versiunile au scaune reglabile pe inaltime

--------------------
Renault Megane 3 GT 2012
+
solidconvert
post 5 Aug 2008, 08:55
Post #7

Donator

From: Bucuresti

degeaba au reglaj pe inaltime ca tot cocotat stai... dar in rest este super masinuta tongue.gif

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
radari
post 5 Aug 2008, 09:35
Post #8

Membru autentic

From: Bucuresti

raspunsul cel mai simplu e: nu-ti lua reno. te va dezamagi.

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 2006 1.6-16V
Daewoo Nubira II - 2002,1.6-105hp
+
UTU2005
post 5 Aug 2008, 14:42
Post #9

Membru autentic

From: Deva

Consum mic! directie precisa,in curbe sta foarte bine, optiuni foarte multe,care la alte masini la pretul lor nu le ai! estetica frumoasa si...siguranta in general.Acum orice masina are plusuri si minusuri.Dezavantajul e cu piesele,sunt mai scumpute decat la alte masini dar......daca stii de unde sa le iei e ok.Asa e romanul,piese,piese si iar piese,scumpe,ieftine,doar nu le schimbi in fiecare luna ca la batrana dacie smile.gif ....Bafta

--------------------
Renault LagunaIII 1.5dci 2008
+
Ryk
post 5 Aug 2008, 19:42
Post #10

Membru autentic

From: Bucuresti / Ploiesti

privitor la piese, nu pot spune ca sunt scumpe daca le iei de la importatori. Scumpe sunt piesele care vin pe original, dar in general cel putin ce se schimba cel mai des sunt legate de suspensie/directie, care le gasesti cu mult sub pretul pieselor de la renault, iar restul ca la orice masina straina mai noua. Cel mai enervant lucru si care eu il consider un defect pt. masinile vandute in RO sunt plasticele din interior care trancane ca toate alea. Dar nu ma mira pt. ca trancaneau si pe un TT din 2008, la care s-au schimb un amortizor, bucsi si are 30.000km.

--------------------
Renault Megane III - N-am... 2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
+
adox0101
post 10 Aug 2008, 17:51
Post #11

ex r19, ex clio2, ex megane 2

From: miercurea ciuc

masini foarte bune. cauta sa o iei cu km reali pina in 130k. este ieftina la intretinut daca nu faci serice-ul la reprezentanta, consum mic, siguranta de 5 stele, confort ridicat (mai putin cu greierasii care pot fi inlaturati cu spray) ti-o recomand. am avut pina acum 2 meganuri, 2 clio 1 renault 19 un pasat si un golf. foarte multunit de toate masinile renault. bafta la alegere

10 Aug 2008, 17:52:
apropos daca e sa iau alta masina iau mercedes

This post has been edited by adox0101: 10 Aug 2008, 17:52

--------------------
renault Laguna 2, 2.0 DCI, 150 CP, initiale Paris - CT09YCW 2.0 dci 150cp, 2007
+
A l e x
post 11 Aug 2008, 23:22
Post #12

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Alt topic inutil.

brawnie, nu vreau sa te "iau tare" din prima dar sectiunea asta e plina de raspunsuri pentru intrebarile tale, mai ales la 1.5 dCi ca e plin forumul de posesori.

Se inchide aici, si te rog sa citesti bine pe aici si apoi sa folosesti functia SEARCH inainte de a face alte topicuri.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th August 2025 - 21:54
Dacia