Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Laguna 2, Piese, service s.a.

landre
post 3 Aug 2008, 00:32
Post #1

Membru incepator

Group: Members

domnilor, masina mea e pe cale sa se dezmembreze, pana acum a fost in posesia lu tata, iar el este genul de "sofer" care intretine o masina punandu-i motorina, ulei si lichid de parbriz. acum dupa c k de abia mai merge, mi-a dat-o mie in grija. m-am dus la renault si vai de capu meu! au ridicato aia si au inceput : arcuri spate, etrier frana, motoras stergator spate,conducta compresor, filtru ac. va intreb acum de unde ar fi mai bine sa cumpar piesele pt k dak e sa le cumpar de la ei mai bine o tin in curte. sunt novice asha k nu ma luati tare.multumesc

--------------------
Renault Laguna 2001 Estate
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ViperRS
post 3 Aug 2008, 08:43
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Cluj Napoca

De la orice magazin de piese care vinde si piese renault. Unele piese cum sunt arcurile spate si filtre le gasesti si ca si piese aftermarket nu neaparat originale renault iar preturile sunt mult mai mici. Cauta putin pe forum adrese de magazine, sunt si useri care aduc piese consulta sectiunea bursa si anunturi da o tura pe acolo intreaba ce ai nevoie si vezi la ce preturi gasesti piesele.

--------------------
Dacia 1310 - cj
Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 14:55
Dacia