Frane spate Twingo - cilindru frana
![]() ![]() ![]() |
Frane spate Twingo - cilindru frana
gedan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 7 July 08 From: Dr. Taberei ![]() |
|
||
--------------------
renault
twingo
1996
|
|||
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Te sfatuiesc sa schimbi tot ansamblul -cilindru,piston, garnituri ...pentru ca schimbatul garniturilor poate fi o mare "frectie la un picior de lemn"...De ce ...? Pai ...gandeste-te ca pistonasele au fost blocate ...cand le vei scoate ,vei constata ca sint ruginite ...Cauta la dezmembrari ...
![]() |
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu am schimbat setul de burdufi pe fata si am curatat pistonasele.
Erau blocate din cauza prafului, nu si ruginite. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
gedan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 7 July 08 From: Dr. Taberei ![]() |
rezultatul actiunii: nu am putut scoate teava din cilindru nici batuta.
am deblocat pistonasele, le-am scos afara, curatat, frecat, tot dichisul. important: se potrivesc garniturile de pompa centrala de dacia, diametru 20.6mm. burdufele exterioare sunt tot de dacia berlina, merg la fix. chiar daca gaseam sa cumpar cilindri cu totul, nu puteam sa-i demontez pe cei vechi decat cu bomfaierul. |
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
renotgo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 959 Joined: 10 September 07 From: Onesti ![]() |
Pistonasele au fost ruginite ...?Masina ta este din 1996 si s-ar putea ca cilindrii receptori sa nu fie la fel ca la cele fabricate dupa 2000 (s-ar putea ...este doar o parere)
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
gedan |
![]()
|
nu pot spune ca au fost ruginite, erau cu niste depuneri si lichidul de frana murdar.
au iesit dupa cateva ciocane... sub fusta de protectie (burduf) era mizerie si rugina... |
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
renotgo |
![]()
|
Bine !Multumesc !
|
--------------------
Laguna 3
Inițiale Paris 2.0 DCI
. 2008
|
|
OmulCuProbleme |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 24 December 10 ![]() |
Salutari!
Am fost la service si mi-a schimbat cablu de frana pe partea stanga. Asta a fost in ianuarie. De cand s-a mai incalzit afara, daca merg mai mult de 5-6 km incepe sa-mi miroase a ars la roata. Cred ca a strans prea tare cablu de frana. Intrebarea mea e: daca reglez cablu de sub maneta ma ajuta cu ceva sau trebuie umblat la roata? Multumesc anticipat! |
--------------------
Renault
Twingo
2001
|
|
gedan |
![]()
|
pasul 1. ridici masina pe cric si verifici daca roata se invarte liber.
pasul 2. cauti un drum on rampa mai lung, neaglomerat. mergi cu spatele la vale si mai tragi frana de mana din cand in cand. repeti pasul 1. pasul 3. suni la online service |
--------------------
renault
twingo
1996
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
dl. gedan chiar ti-a spus ce trebuie sa faci.
INCA O DATA PENTRU TOATA LUMEA (in special pt cei cu probleme) 1. RIDICI MASINA PE CRIC SI INVARTI DE ROATA si verifica daca aceasta se invarte LIBER si nu freaca. 2. Cobori o panta CU SPATELE o rampa si din cand in cand tragi frana de mana - ar trebui sa se auda daca freaca cand o eliberezi. This post has been edited by hellcat: 22 May 2012, 14:08 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(gedan @ 6 Aug 2008, 08:24) rezultatul actiunii: nu am putut scoate teava din cilindru nici batuta. am deblocat pistonasele, le-am scos afara, curatat, frecat, tot dichisul. important: se potrivesc garniturile de pompa centrala de dacia, diametru 20.6mm. burdufele exterioare sunt tot de dacia berlina, merg la fix. chiar daca gaseam sa cumpar cilindri cu totul, nu puteam sa-i demontez pe cei vechi decat cu bomfaierul. mai fratilor acum am gasit topicul asta si mai ales postarea colegului gedan...eu am cumaparat amandoi cilindri de frana producator delphi 65 lei bucata ![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
Puscyferine |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 14 November 11 From: Agigea ( Constanta ) ![]() |
nu-i nimic .. ce e nou e nou
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
2001 / 1.2 16 v
|
|
MSn |
![]()
|
![]() Membru autentic de elita Group: Members Posts: 177 Joined: 3 October 08 From: Timisoara ![]() |
Vreau sa inlocuiesc cilindri receptori la ambele roti, dar nu stiu daca sa cumpar cu repartitor incorporat sau simpli.
![]() Pare a fi cu repartitor, si pretul cam mare 195 lei buc. ![]() This post has been edited by MSn: 5 Dec 2012, 22:34 Attached thumbnail(s) DSC00047.JPG ( Size: 850.54k ) Number of downloads: 268 DSC00050.JPG ( Size: 628.33k ) Number of downloads: 293 DSC00054.JPG ( Size: 488.28k ) Number of downloads: 296 00550183.jpg ( Size: 18.17k ) Number of downloads: 294 |
--------------------
Renault
Twingo
1999 8v D7F 700
- TM-72-MSN
|
|
misu.cj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 30 January 12 ![]() |
fara repartitor.este cu 80 lei bucata la Unix(marca Brembo).
|
--------------------
Renault
Twingo
1998,d7f
|
|
MSn |
![]()
|
![]() Membru autentic de elita Group: Members Posts: 177 Joined: 3 October 08 From: Timisoara ![]() |
Multumesc de informatie!
Dar este Twingo echipata cu repartitor, sau nu ? Am gasit pe website la Unix modelul asta din poze la pretul apropiat de 80 lei, dar nu este ok la conducta lichidului de frana fata de modelul meu. ![]() This post has been edited by MSn: 6 Dec 2012, 22:31 Attached thumbnail(s) Capture.JPG ( Size: 44.59k ) Number of downloads: 264 2.JPG ( Size: 62.59k ) Number of downloads: 53 |
--------------------
Renault
Twingo
1999 8v D7F 700
- TM-72-MSN
|
|
misu.cj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 30 January 12 ![]() |
Eu le-am schimbat la un service,in jur de 80 lei a fost bucata.Nu stiu daca sunt modele cu repartitor dar la astea nu este.e reglata la 60% pe fata-40 % pe spate(nu stiu exact cifrele)-ca sa nu fuga spatele fiind mai usor.Cat despre problema cu conducta aia nu te pot ajuta pentru ca nu am luat contact direct cu ele.
|
--------------------
Renault
Twingo
1998,d7f
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:38 |