sa invatam din greselile vietii!
![]() ![]() ![]() |
sa invatam din greselile vietii!
dinoss |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 7 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
opel
pd II corsa
1.3 DTJ
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
regret ca nu am plesnit-o pe proasta care mi-a atins ieri masina.....
![]() This post has been edited by UXE: 1 Aug 2008, 10:25 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
eu nu regret nimic, aia care stau si regreta toata ziua sunt emo
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Si eu regret ca nu a plesnito UXE pe aia care i-a lovit masina. Mai puneam de un topic despre chiftele aruncate cu prastia.
![]() |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
dinoss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 7 July 08 From: Bucuresti ![]() |
...putina seriozitate, va rog! Chiar ma refeream la anumite greseli pe care l-ati facut zicand: "ce bine era daca ascultam de <x>!"
|
--------------------
opel
pd II corsa
1.3 DTJ
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
pai si eu sunt extrem de serios. nu regret niciodata ceea ce am facut, chiar daca putea iesi mai bine, incerc mereu sa repar ce am stricat sau sa fac treaba sa iasa ok nu sa ma plang "ce bine era daca il ascultam pe x". cu asta nu rezolvi nimic. aia care se plang sunt emo
![]() faptul ca esti timid nu are legatura cu condusul moto, ia una si dupa aia poate o sa ai mai mult sange in pantaloni ![]() This post has been edited by sqryn: 1 Aug 2008, 13:53 |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Exact, putina seriozitate
![]() Eu regret cand merg cu metroul si ma asez repede pe scaun inainte ca sa imi ia locul vreo baba. This post has been edited by diesel_power: 1 Aug 2008, 13:52 |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Am si eu o intrebare... Ce legatura are faptul ca esti timid cu condusul unui motor ? Sau te referi ca nu vei face nimic in viata din cauza timiditatii de nu iti vei putea permite asa ceva ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(diesel_power @ 1 Aug 2008, 21:52) Eu regret cand merg cu metroul si ma asez repede pe scaun inainte ca sa imi ia locul vreo baba. Eu regret ca nu sunt baba potrivita la momentul potrivit, sa-ti rad o poseta in cap ![]() This post has been edited by adip: 1 Aug 2008, 14:00 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
dinoss |
![]()
|
Datorita faptului ca sunt o persoana timida, nu-mi place sa gresesc pentru ca apoi sa se rada de mine etc. M-am urcat pe un motor mai mic, cu mult aer in piept si zambet mare ca eu stiu sa merg, dar dupa 20m am cazut si au ras destui de mine! De atunci, nu am mai avut curajul sa mai incerc desi am visat mereu la clipa cand voi merge si legal pe strada cu motoru'
![]() PS: si am avut numarul de telefon al unui instructor dat de un prieten care ii si spusese ca ma duc! ![]() 1 Aug 2008, 14:16: Este o teama a mea (de aici vine si regretul)! ![]() This post has been edited by dinoss: 1 Aug 2008, 14:16 |
--------------------
opel
pd II corsa
1.3 DTJ
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Nu te urci pe motocicleta de teama ca altii rad de tine nu e o teama, ci un complex, deci mai degraba poti spune ca esti o persoana complexata. Nu trebuie sa ai curaj ca sa faci asa ceva, ci doar minte putina
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
dinoss |
![]()
|
Ca e sau nu un complex, ca-l voi invinge sau nu, cred ca e alta discutie! Eu am dat un exemplu si sper sa fie o mica invatatura intr-un fel pentru altii! Asta vreau sa fie si ideea topic-ului!
![]() |
--------------------
opel
pd II corsa
1.3 DTJ
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu regret ca l-am batut pe ala ieri...ce bine era daca nu imi deschidea usa la masina...pentru el...
This post has been edited by Mutzunache: 1 Aug 2008, 16:08 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(dinoss @ 1 Aug 2008, 16:16) dinoss,nu te da batut!Am calarit si eu motociclete.Bine,le-am ghidonat cand CZ 175 Sport (my favourite!) insemna intradevar motocicleta.Acum si un amarat de scuter de doi bani "stie" mai multe decat fosta mea comoara!Vreau sa-ti spun ca am dat cu cu..(scuze,turul!)de asfalt de n-am capatat aer!Intr-o seara am picat ca o balega intr-o statie de tramvai plina de lume!Mi-a zburat ceasul de pe mana pana pe trotuar!Cred ca eram rosu pana la radacina parului!Norocul meu ca nu se vedea deoarece purtam casca integrala.Ruseasca! ![]() ![]() In consecinta ia gandeste altfel!Ce puii mei,a cantat cocosul celor ce rad de tine pe gardul tau?Sus inima,grija mare la ciolane("eczemele de asfalt" dor ca naiba si pot avea consecinte grave!) si da-i inainte!Nu uita de casca si de restul echipamentelor(actuale!) de protectie!Si sa rada cei care nu au habar ce inseamna sa stai calare pe doua roti!N-ai tu doua paie cu ei!Run with the wind,man!Esti tanar,ce naiba!Bafta!M. ![]() P.S. Am uitata sa adaug si pagubele colaterale!Blugii mei "originali" aveau un crac sfasiat,imi zdrelisem zdravan genunchiul drept si glezna dreapta am avut-o umflata cat o pita cam fo doua saptamani!In plus "jaca" mea de piele gri(piele "Mongolia) ce o primisem cadou de la tata avea maneca dreapta facuta franjuri!Norocul meu a fost ca o matusa lucra la fabrica de manusi din Timisoara si intr-o saptamana mi-a reconstruit jaca de ziceai ca-i noua!Si am primit,ca bonus din partea dragei mele matusi,si o preche de manusi fara degete.Erau de mare fitza la vremea aia! ![]() This post has been edited by marian-j: 1 Aug 2008, 20:29 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Apropos de cazaturi cu 2 roate...
Incercati pe cat posibil, voi cei care calatoriti cu vehicule cu 2 roti in tandem, ca, atunci cand aveti de trecut vreo cale ferata sau linie de tramvai, sa le traversati PERPENDICULAR!!! ![]() ![]() ![]() Personal, m-am dus gramada, nevand cum sa atac in maniera de mai sus una din liniile ferate industriale de pe Trafic Greu, ocazie cu care am inregistrat daune aproape similare celor descrise de nenea Marian, cu mentiunea ca ''scula'' cu care am dat pe jos era un motor relativ nou plin de plastice scumpe... Chiar al dracului de scumpe...!... ![]() @dinoss... Nu lasa complexul sa te domine! Domina-l! Lasa lumea sa se hlizeasca pana n-o mai putea! TU sa te simti bine! This post has been edited by Adila16: 1 Aug 2008, 23:04 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004
- / aka Kurulina ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Haideti sa va spun ce regret eu...astazi fiind pe Bld. Trafic Greu la intersectia de la Agip si Mc Donalds nu am incalcat linia dubla continua ca sa intru la Mc...era o coada imensa, am mers bara la bara nu am vrut sa incalc linia aia desi nu mai ajungeam pana in intersectie ca intram la Mc. REGRET ca nu am incalcato pt. ca a venit un taximetrist din fata tare a intrat in fundul unuia si apoi a ricosat in mine. Si ce ma pastea gandul sa nu mai stau la semafor si sa depasesc ca nu venea nimeni... acum am o bara varza, capota, parbrizul, un far, un proiector si Dumnezeu mai stie ce o mai fi. Daca faceam cum am facut de atatea ori si depaseam coloana...masinuta mea la care am visat atata timp si pe care mi-am luato cu greu prin munca de zi cu zi e varza parcata in subteran la Auchan pana luni. M-a bantuit regretul asta toata ziua...dar acum ce sa mai fac...peste o luna o sa ma bucur din nou de ea.
Off: magandeam sa o duc la Aughsburg pt. ca cunosc pe acolo si oricum vin piesele in cateva zile( 4 spunea respectivul). Eu am vazut masini vopsite integral la ei si au iesit super. Alta alternativa este Serus-ul dar inca nu stiu cat de repede ma pot programa. Orice sfat pertinent ma poate scuti de inpertinentii domeniului. This post has been edited by bambu: 1 Aug 2008, 23:31 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Imi pare rau, colega!
Stiu ce inseamna ca un ''rege al soselelelor'' sa te desparta multa vreme de masinuta ta... Incearca, insa, sa nu regreti ca ai respectat legea...Ci ca sunt atatia dobitoci pe soselele patriei! |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
|
|
bambu |
![]()
|
Acum o sa merg cu clio3 70cp si 1300kg
![]() This post has been edited by bambu: 1 Aug 2008, 23:40 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Coane Adila16,aproape la indigo faza!
![]() Am uitat sa precizez ca statia de tramvai era fara refugiu,eu mergeam paralel cu sinele tramvaiului,pe jos piatra cubica udata zdravan de ploaie si calatorii ce asteptau tramvaiul stateau si pe carosabil.Ca sa nu fac slalom printre ei si sa-mi capat injuraturi am incercat sa intru intre linii si astfel sa-mi vad de drum.Proasta inspiratie! ![]() ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Adila16 |
![]()
|
De unde pseudo-morala: "facerea de bine e incest matern''...
Aceleasi motive m-au determinat si pe mine sa nu degajez ca sa ''iau'' perpendicular linia de cale ferata: sa nu ii deranjez cumva pe amarastenii care isi lungeau gaturile si au capatat conjunctivita zgaindu-se in directia din care ar fi trebuit sa apara tramvaiul multasteptat ... Si, de atunci, mi-am propus ''no more mister Nice Guy": cum eu incerc sa respect niste chestii care se cheama legi si alte reguli, asa sa faca si altii!... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
|
|
dinoss |
![]()
|
@marian-j: multumesc pentru incurajare!
|
--------------------
opel
pd II corsa
1.3 DTJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:39 |