senzor temperatura, nu apare afisata temperatura
![]() ![]() ![]() |
senzor temperatura, nu apare afisata temperatura
mariusa |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 18 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan manager
2007, 1.5 dci, 85 cp
- is 76 aoc
|
|||
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
E vorba de temperatura exterioara? Daca te pricepi, desfaci mufa din stalpul usii dreapta fata (e cam intre balamale), desfaci oglinda din dreapta si verifici continuitatea firelor de la mufa pana la senzorul din oglinda, nu stiu exact care din firele din mufa sunt alea, te orientezi la fata locului. Daca nu te pricepi, mergi din nou la service si le spui ca nu au rezolvat problema.
Bafta! http://www.reno.ro/Senzor-temperatura-exte...-t73550-s0.html LE: Parca managerul nu avea senzorul de temperatura exterioara?? This post has been edited by 19vik: 30 Jul 2008, 11:35 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
mariusa |
![]()
|
are senzor de temp
de priceput, nu ma pricep, asa ca o sa merg in service pt siguranta am citit forulul mentionat si eu nu am probl de temperatura. arata foarte corect doar ca acum bag seama are emotii si nu vrea sa mai afiseze:)) |
--------------------
renault
megane sedan manager
2007, 1.5 dci, 85 cp
- is 76 aoc
|
|
Catalinmodena |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
QUOTE(mariusa @ 30 Jul 2008, 12:06) are senzor de temp de priceput, nu ma pricep, asa ca o sa merg in service pt siguranta am citit forulul mentionat si eu nu am probl de temperatura. arata foarte corect doar ca acum bag seama are emotii si nu vrea sa mai afiseze:)) Cum are senzor de temperatura exterioara?Eu nu am,si mai stiu alte 4 manager care nu au.Poate te inseli.oricum,pune ceva fotografii cu masina,sa ne convingem. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
mariusa |
![]()
|
da' eu te rog sa ma crezi
pruductie decembrie 2007 primita pe data de 21 decembrie din ce stiu din ianuarie 2008, noile manageruri nu au senzorul dar masinutza mea are |
--------------------
renault
megane sedan manager
2007, 1.5 dci, 85 cp
- is 76 aoc
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Si a mea e august 2007,piele pe volan,schimbator dar fara senzor temperatura.Sigur e manager?Ataseaza cateva fotografii.
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Uite alt manager din aprilie 2007 fara senzor: http://www.reno.ro/oglinda-dreapta-t112348.html
Poate numai 1,4/16v nu au senzor, ca vad ca cei 2 fara, asta aveti!? This post has been edited by 19vik: 30 Jul 2008, 14:24 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
S-a mai discutat si in alt topic si s-a concluzionat - Managerul pe benzina nu are senzor, cel diesel are.
Mariusica, tu confirmi ca ai diesel? |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
mariusa |
![]()
|
manager, diesel 1.5 85 cp cu senzor de temp
problema rezolvata am fosat in service, au demontat oglinda si se pare ca a fost de la contact acum merge f bine sper sa nu mai am probl |
--------------------
renault
megane sedan manager
2007, 1.5 dci, 85 cp
- is 76 aoc
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
QUOTE(Christu @ 30 Jul 2008, 14:28) S-a mai discutat si in alt topic si s-a concluzionat - Managerul pe benzina nu are senzor, cel diesel are. Mariusica, tu confirmi ca ai diesel? Toate managerulile de care aminteam erau pe benzina,de 1.4 si 1.6.De cele diesel nu stiu,ca nu am vazut,nu credeam ca exista diferente,pentru ca nu m-i se pare o dotare ce ar tine de tipul motorizarii.Si nu cred sa apara nici in lista de dotari. Alta faza de tot ....... . This post has been edited by Catalinmodena: 30 Jul 2008, 15:56 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, este o faza aiurea, dar a avut ceva in minte francezul cand a introdus criteriul asta de selectie.......
On: bine ca ai rezolvat problema! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 13:07 |