Miros urat in masina, dupa spalare tapiterie
![]() ![]() ![]() |
Miros urat in masina, dupa spalare tapiterie
GExGE |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 22 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II.1
- xx-xx-GxG
2004 dCi 1.5 80
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Greu !
Eu cred ca va tebui sa demontezi scaunele, sa ridici mocheta, sa scoti buretii si sa le usuci bine la aer, altfel vor mucegai dedesubt. Chiar daca se aspira apa, este frectie la picior de lemn. Buretii au 7-8 cm, nu 2-3, cum are covorul. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Dar eu nu inteleg de ce ai spalt-o?Sint o gramada de feluri de spuma la tub,tip spray,de ce nu ai ales asa ceva?Eu singur imi curat tapiteria si nu mi-a trecut niciodata prin cap chiar sa o spal
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Scoate tot afara si lasa bine sa se aeriseasca....nu folosi spreiuri sau alte chestii care spun ca elimina mirosul...umezeala tot acolo ramane.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
twilight |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 19 May 08 ![]() |
Ai reusit sa elimini mirosul?
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1.9 dci 120 CP
2004 privilege
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 22:11 |