Ce este acela un "buclier fata"?
![]() ![]() ![]() |
Ce este acela un "buclier fata"?
Catalinmodena |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|||
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Din Dex:
BUCLIÉR, bucliere, s.n. Parte componentă a barei parașoc (față sau spate) a unui automobil, element tip scut care dă o formă estetică și aerodinamică parașocului, integrându-l, cel mai adesea, în volumul caroseriei; scut. – Din fr. bouclier. |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Ok.Dar la meganul meu unde vine si mai ales in ce consta acea piesa.E vreo problema daca nu au inlocuit-o si decat au vopsit-o.Sau au inlocuit-o si revopsit-o?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Deci pe factura apare si 'bara fata' si 'buclier'? Eram ferm convins ca-i acelasi lucru... O fi ornamentul ala de pe colt?
LE: in Dialogys-fr.- 'bouclier avant' e clar bara fata. This post has been edited by Io_mi_s: 22 Jul 2008, 16:58 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
Pe factura apare doar:buclier fata,deflector central,carenaj stanga fata anterior,protectie conducte benzina.De mentionat ca la toate e bifat inlocuire,insa la buclier e bifat si vopsire apoi e facuta mentiunea "cu recuperare".Acum daca buclier o fi insemnand bara fata de ce scrie cu recuperare.Oricum ea era sparta in colt stanga pe dedesubt,deci n-o puteau recupera.Oricum,totusi ce-i ala buclier fata.Astept opinii.
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe ei i-ai intrebat?
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
se poate recupera ... dar nu vad logica ... sa schimbe atatea si taman bara sa o reconditioneze
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Catalinmodena |
![]()
|
Sper sa ma lamureasca cineva pana ajung la serice.Oricum am sa le cer sa-mi spuna ce apare la ei in calculator ca au inlocuit.Si totusi ce-i ala buclier?Se poate sa-l fi pus ca "bonus"la mine?Adica reparatie facuta la un prieten de-al lor si piesa pusa la mine?
22 Jul 2008, 19:28: QUOTE(adrian mgn @ 22 Jul 2008, 19:20) Oricum casco platea.Dar de recuperat bara nu cred pt. ca asa cum am mai spus era sparta intr-un colt.Sa o fi reparat?Cand am timp dau o fuga si pana la asigurari.Deci pana la urma Buclier=bara? This post has been edited by Catalinmodena: 22 Jul 2008, 19:28 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
m-am uitat si eu in Dialogys si conform lui asa se pare ...
o alta chestie interesanta e ca ai zis ca scrie si vopsire buclier ! Deci e ceva la vedere! Sa se fi referit la bandoul de pe bara? |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Catalinmodena |
![]()
|
QUOTE(adrian mgn @ 22 Jul 2008, 19:32) m-am uitat si eu in Dialogys si conform lui asa se pare ... o alta chestie interesanta e ca ai zis ca scrie si vopsire buclier ! Deci e ceva la vedere! Sa se fi referit la bandoul de pe bara? In mod sigur nu se refereau la bandou pt. ca il aveam atins usor in fata de peretele garajului.Oricum multumesc pentru parere. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 11:31 |