Cod culoare bandou plastic Megane II
![]() ![]() ![]() |
Cod culoare bandou plastic Megane II
Radu Ganescu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 7 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2005 Sedan
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Culoare este "Pierre a fusil-met" iar codul este: 205301, dar din cate stiu eu sunt vreo 4 nuante, va trebui sa vezi care ti se potriveste cel mai bine.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Radu Ganescu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 7 April 06 ![]() |
Multumesc pentru raspuns. Imi voi nota numele si codul vopselei si cu ele sper sa-mi fie mai usor acum sa prepar culoarea potrivita pentru revopsirea bandourilor.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Sedan
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
salut, am si eu o intrebare: la ultimul eveniment pe care l-am avut, cei de la serus mi-au vopsit bandourile de pe barile fata si spate lucios, si nu mat cum erau inainte si cum sunt inca bandourile de pe usi. stiti cumva daca mai pot fi vopsite mat acum ?
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
"meseriasi"- au o boala in a vopsi tot ce prind - la mine erau bandouri nevopsite si le-au vopsit, bine ca le-a vopsit negru mat
![]() @bacu- date jos- curatate de vopseaua respectiva si data alta vopsea - dar de ce ai acceptat masina asa? sper ca nu le-ai facut cu roberto pana ![]() This post has been edited by aleksanders: 21 Mar 2011, 16:25 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ma da nu sunt 2 coduri de bandouri? unele gri si unele negre?
nu de alta dar ale mele sunt gri de la mama lor ( fara vopsea) |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
si ale mele negre de la mama lor fara vopsea
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
dap asa erau cele de authentic la meganu rosu.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
destul de ciudat... alea gri in marea majoritate a cazurilor sunt vopsite cu Pierre a fusil...
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 14:35 |