Troncaneala la frana in marsarier
![]() ![]() ![]() |
Troncaneala la frana in marsarier
uskatu |
![]()
|
||
![]() Energy Group: Members Posts: 102 Joined: 6 November 06 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19
1990, 1.4/RT/Energy 'E6J'
- DJ 21 FIL
|
|||
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
bucsile de la bara stabilizatoare de pe capete. la mine alea au fost stricate.
poti sa mai incerci pivotii dar ma indoiesc. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
Fery_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 17 January 07 From: DEVA ![]() |
chiar sabotii de frana pe spate pot fi
numa veriificat bafta |
--------------------
Renault
21
GTS-1989 1721MPI 69kw
- HD75LEX
|
|
uskatu |
![]()
|
![]() Energy Group: Members Posts: 102 Joined: 6 November 06 From: Craiova ![]() |
Am scapat in sfarsit de acea troncaneala la franare in mers cu spatele si de multe alte troncaneli in urma unei "revizii" in care am schimbat pivoti, capete de bara, bielete, bucse bara stabilizatoare, bucse brate, discuri de frana si placute, saboti...
Toate bune numai ca a aparut un sunet ciudat cand accelerez si nu stiu ce ar putea fi! Sunetul intervine cam la 1km dupa ce plec de pe loc(dupa stationare) la accelerari mai bruste. Seamana cu sunetul scos de cureaua de alternator, dar mai incet si se aude undeva jos in spatele pedalierului. Sa fi ramas ceva nestrans p-acolo de cand mi-au schimbat coloana, sa aiba vreo legatura cu ce am schimbat acolo ??? Ce poate fi? |
--------------------
Renault
19
1990, 1.4/RT/Energy 'E6J'
- DJ 21 FIL
|
|
sony22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 11 October 08 From: Ploiesti ![]() |
nu te supara imi poti spune cam cat te-a costat discurile de frana si placutele separat?
|
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Discurile de frana undeva la 150Ron discul si 80Ron setul deplacute!
|
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
2015 Dinamique / 1988 GTS
- IF-80-VEP Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 20:23 |