dilema pilot automat si scaune incalzite
![]() ![]() ![]() |
dilema pilot automat si scaune incalzite
adi.iulian |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 5 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault megane 2
renault megane 2 bicorp
- b75 tao
2005 bicorp
|
|||
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
tempomatul si cruise-control-ul le activezi din stanga jos unde ai butoanele de reglaj al farului si intensitate lumini bord iar incalzirea cred ca ai butoane pe cotiera langa frana de mana.
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
daca nu ai 2 butoane pe cotiera (intre scaune deasupra levierului de frana de mana) inseamna ca nu ai incalzire in scaune.
20 Jul 2008, 22:53: aaaaaaaaa stai asa ca si eu am pe bord martor de ESP si nu are. Daca nu ai gasit nici butonul de care spunea Adrian mgn, cel mai probabil nu ai asa ceva. Tabloul de sigurante este acelasi la toate modelele de megane la fel si bordul... deci... ce versiune de megane ai tu?(nivel de echipare?) Pe bordul meu exista mai multi martori stinsi, printre care si cel de preincalzire bujii- model diesel(EU AM 16 16V BENZINAR...) te salut... This post has been edited by alexumf: 20 Jul 2008, 22:53 |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
adi.iulian |
![]() ![]()
|
a mea este 1.5 dci din anul2005 si ca nivel de achipare ns sincer ,stiu ca are asa :
inchidere centralizata alarma ,8 airbaguri ,senzor ploaie ,pneuri,abs esp asr,trapa electrica plafon panoramic torpedou refrigerat,clima, bancheta spate cu cotiera si cu suport pahar ,si cam atata stiu sincer despre masina ca nu am cumparat-o de mult poate imi spuneti voi ce varianta este ?? |
--------------------
renault megane 2
renault megane 2 bicorp
- b75 tao
2005 bicorp
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
un expression sau privilege cu optionale pe el...frumoase dotari.
verifica ce am scris mai sus si sa o stapanesti fara probleme! |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
adi.iulian |
![]()
|
merci mult de tot si tu sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de ea
|
--------------------
renault megane 2
renault megane 2 bicorp
- b75 tao
2005 bicorp
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
RTFM!
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 18:35 |