Iesire din tara - imediat dupa casatorie, cu buletin
![]() ![]() ![]() |
Iesire din tara - imediat dupa casatorie, cu buletin
faganezu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 14 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
logan 1.4 MPI GPL
laureat
2007
- B-XX-NZR
|
|||
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Pai cine o impiedica, doar nu scrie nicaieri ca sunteti casatoriti, nu? Ce nu mai ai voie sa iesi cu amanta din tara?
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Da se poate ... asa am facut si noi ...
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Doar daca nu-i mai perforeaza astia buletinul.
|
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Cand zici "buletin vechi", e vorba de buletin din ala cu pagini sau te referi la cartea de identitate cu numele dinainte de casatorie? Cu buletinul nu se poate calatori in UE, cu cartea de identitate da.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Mda ... am uitat de faza cu gauritul buletinului ... asa e ... noi am folosit pasaportului ei pe numele vechi ...
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
faganezu |
![]()
|
ma scuzati. e vb de cartea de indentitate cu numele vechi inainte de casatorie. daca se peforeaza cartea, am sfeclito.
|
--------------------
logan 1.4 MPI GPL
laureat
2007
- B-XX-NZR
|
|
EdyB |
![]()
|
![]() Reno-watt! Group: Members Posts: 462 Joined: 21 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Depinde cum te intelegi cu cei de la vama...niste prieteni au plecat toamna trecuta, ea fiind cu buletinul gaurit, si le-a zis la iesire din romania ca nu prea poate sa-i lase dar i-a lasat ca oricum o sa-i intoarca din drum la intrare in celelalte tari...si nu i-a intors nimeni din drum. Nu cred sincer ca te trimite careva inapoi acasa tocmai cand pleci in luna de miere.
Numai bine! |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2
2000 Expression 1.4 8V 75CP - 50 000 km
|
|
faganezu |
![]()
|
probabil o sa iau si certificatul de casatorie ca sa demonstrez cine e.
|
--------------------
logan 1.4 MPI GPL
laureat
2007
- B-XX-NZR
|
|
cmandrei |
![]()
|
Pana atunci isi poate face pasaport si nu mai este nici o problema
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO 33.722 km - 12.2004
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.059 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nu are pasaport?
Daca are, merge cu pasaportul pe numele vechi Daca nu are, il face pe numele vechi si merge cu el asa! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cel mai usor rezolvi cu un pasaport facut ACUM inainte de casatorie (daca nu are) si gata.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu ii lasa nimeni cartea de identitate dupa casatorie intreaga, o perforeaza obligatoriu, deci nu, nu poate iesi din tara. Un pasaport se face in 2 ore la urgenta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu risca sa te duci cu CI perforata. Nici macar certificatul de nastere nu te salveaza. Regula este clara: o CI perforata nu este document valabil. Am patit asta la Vama Veche, acum o luna, cand o fata din grup lasase vechiul pasaport acasa si venise doar cu CI. Romanii nu si nu, bulgarii spuneau ca ei inchid ochii daca romanii o lasa. Ne-am rugat de ei 2 ore cu tot cu telefoane de recomandare.
|
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
faganezu |
![]()
|
daca ma duc cu pasaportul nu o sa ma intrebe unde e C.I.-ul? si ce sa intamplat cu el?? dc nu il are?
|
--------------------
logan 1.4 MPI GPL
laureat
2007
- B-XX-NZR
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Nu!
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Rover |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 26 August 07 ![]() |
daca te duci cu pasaportul nu te intreaba nimeni nimic daca este valabil...pt simplul fapt ca poti sa iesi si cu o gagica, nu neaparat cu sotia ta, asa ca nu trebuie sa fie acelasi nume
![]() deci doar cu pasportul poti (asa am facut si eu in voiajul de nunta) |
--------------------
Dacia
1310
1997
|
|
faganezu |
![]()
|
nu e vb ca e sotia sau nu; doar sa nu intre la banuieli ca are pasaport, iar majoritatea au C.I. cand ies din tara.
|
--------------------
logan 1.4 MPI GPL
laureat
2007
- B-XX-NZR
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Du-te fara grija !
Atentie doar la termenul de schimbare a pasaportului / permisului de conducere etc. la intoarcere. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai cred ca este mai simplu sa te "rogi" de nenea/tanti de la starea civila sa nu ii gaureasca buletinul ..... Eu acum aud pentru prima data de faza cu gauritul CI.... la mine NU s-a intamplat asa ceva ....
|
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(EdyB @ 18 Jul 2008, 11:29) i-a lasat ca oricum o sa-i intoarca din drum la intrare in celelalte tari...si nu i-a intors nimeni din drum. nu i-a intors nimeni la intrare in alte tari pentru ca nu mai e nimeni la granita Ungaria<austria...si mai departe ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
faganezu |
![]()
|
parca sunt blestemat: ea avea pasaport dar nu il mai gaseste si s ar putea sa fi si expirat intre timp. trebuie declarat pierdut iainte sa facva altul?
![]() |
--------------------
logan 1.4 MPI GPL
laureat
2007
- B-XX-NZR
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(faganezu @ 18 Jul 2008, 14:44) daca ma duc cu pasaportul nu o sa ma intrebe unde e C.I.-ul? si ce sa intamplat cu el?? dc nu il are? Eu aproape 3 ani m-am prezentat DOAR cu pasaportu, pentru ca buletinul imi era expirat si nimeni nu ma mai accepta cu el asa (unu de la Western Union m-a poftit afara ca s-a saturat sa ma legitimeze cu hartia aia expirata), si nu aveam chef sa ma duc sa il schimb, presupunea drumuri la Oradea, zile pierdute. Iti dai seama, ca daca am stat atat in situatia asta, am stat pentru ca nimeni NU a comentat absolut nimic. Ah,....ba da, pentru credite nu merge cu pasaportul, ci doar cu buletinul ![]() This post has been edited by driverx: 21 Jul 2008, 14:30 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
mai e o solutie, va pastrati numele avute inainte de casatorie si nu se schimba buletinul
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau puteti divorta. Cate capete atatea sfaturi. Pana la urma mai plecati?
|
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
faganezu |
![]()
|
de plecat tot plecam. dar trebuie sa cautam pasaportul ei.
![]() |
--------------------
logan 1.4 MPI GPL
laureat
2007
- B-XX-NZR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 13:16 |