Martorul luminos frana de mana, ramane aprins si dupa ce frana e complet slabita
![]() ![]() ![]() |
Martorul luminos frana de mana, ramane aprins si dupa ce frana e complet slabita
ir_sonik |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 30 October 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
poate fi doar un scurt...
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
am si eu problema cu martorul de frana aprins permanent, de vreo 2 ani
![]() initial am zis ca e ceva cu mufa franei de mana. Are cineva idee unde e situata mufa? vreau sa fac o incizie in mocheta ca sa nu mai scot vreun scaun de exemplu alta treaba e ca zona aia a podelei (intre scaune) se incalzeste foarte tare dupa un drum instalatia hidraulica de franare e ok, verificata, lichid schimbat recent, deci e ceva de la frana de mana pentru orice sfat, multumesc! |
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
Vali63 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 47 Joined: 26 November 11 ![]() |
salut !
imi ramane martorul de la frana de mana aprins ,cu toate ca nu o folosesc . Am scos firul din contactul de frana dar degeaba,si nu se aprinde mereu. poate cineva sa-mi dea vreo idee unde este defectul , luminozitatea becului este mai mica. multumesc |
--------------------
Renault
Megane1 1,6 e 66kw 90 cp
hachback din 1999
|
|
_182_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 467 Joined: 21 May 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am rezolvat aceeasi problema la service Renault si stiu ca au scos mocheta de prin spate, era problema la fir
|
--------------------
Renault
Clio bicorp dCi 65
Expression 2003 Renault Twingo 8v & Opel Astra H cdti
|
|
MSn |
![]()
|
![]() Membru autentic de elita Group: Members Posts: 177 Joined: 3 October 08 From: Timisoara ![]() |
O fi izolatia firului deteriorata si atinge la partea metalica (masa)
![]() |
--------------------
Renault
Twingo
1999 8v D7F 700
- TM-72-MSN
|
|
Vali63 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 47 Joined: 26 November 11 ![]() |
am scos mufa de la vasul cu lichid de frana ,tot degeaba,
Nu se aprinde mereu,cred ca aveti dreptate da la masa undeva. o zi buna! |
--------------------
Renault
Megane1 1,6 e 66kw 90 cp
hachback din 1999
|
|
gadgetvision |
![]()
|
Inspector Group: Members Posts: 11 Joined: 23 January 10 From: Bucuresti Diham ![]() |
Si mie mi se aprinde martorul frana de mana cu toate ca frana e slabita de tot si functioneaza sistemul perfect. una peste alta, am constatat ca nu am stopuri pe frana pe nici unul din cele 3 stopuri. am verificat sigurantele, sunt intregi si curate toate, nu stiu unde sa ma mai uit, am inteles ca exista un contactor la pedala de frana, dar m-am uitat sub pedala si nu vad nici un contactor. merg fara lumini de frana de mai bine de o luna...
|
--------------------
Renault
Twingo,8v
2004
|
|
dethave |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 557 Joined: 11 April 09 ![]() |
Nu tre' sa te uiți sub pedala!! Contactul e deasupra pedalei, montat cu capul in jos: ca sa-l găsești mai ușor uita-te de unde pleacă doua fire de deasupra pedalei de frâna. De regula contactorul e situat la 6-8 cm mai jos de locul unde pedala se articulează cu podul pedalier.
This post has been edited by dethave: 27 Nov 2015, 22:36 |
--------------------
renault
espace
the race,2002
- vl-19-ran Nu masina e vinovata...rombul de pe capota.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:59 |