fata de usa, dezlipit margine
![]() ![]() ![]() |
fata de usa, dezlipit margine
Shaggy_yo |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 22 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan Primera
1.8 SE 115 HP
2002
- HY02FPP Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga....totul se Transforma[B]
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
exista la benzinarii un superglue gel.
Dai jos fata de usa si lipesti cu ala. daca nu gasesti gel, foloseste cu incredere PRENADEZ (cu care ne lipeam talpile la adidasi in copilarie) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
doruletz75 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 6 October 07 ![]() |
boala renault asta o stiam si de la ren 21
|
--------------------
renault
laguna
2000
- B 75 DRU Cand eram pic imi doream sa lucrez la Dacia Pitesti si sa fac Politehnica si acum......ce vremuri
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
am patit si eu la fel si am rezolvat cu prenadez (prietenul cizmarului
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
QUOTE am patit si eu la fel si am rezolvat cu prenadez (prietenul cizmarului ) hihihi, si eu. chestia e ca nu am dat jos fetele de usi, stiu de la Fuego ce pacatoase sunt, mai ales țumburușele alea de blocare-deblocare usi, se rup cat ai zice peste iar dupa aceea nu mai functioneaza normal, agata. Mai bine am lipit asa, chiar daca a iesit mai naspa un pic, dar acceptabil ![]() |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
2008 Laureate 1.6
- MS-36-GIN Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
Johnny78 |
![]()
|
eu m-am plictisit de cate ori am dat fetele de usi jos si se tin bine
sigurantele de pe usi au niste....sigurante care se scot cu o susrubelnita fina. si merg super OK. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
Erau aproape identice la Fuego si mi-am blestemat ziua in care am avut ideea sa le demontez. Cred ca am format un reflex conditionat
![]() This post has been edited by cosminphotog: 24 Jul 2008, 07:49 |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
2008 Laureate 1.6
- MS-36-GIN Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
Johnny78 |
![]()
|
e si asta o treaba...
cu grija se rezolva, oricum |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
ionutmanole |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 17 December 08 From: Roman, Neamt ![]() |
Am si eu aceeasi problema la portierele spate si vreau sa stiu cum ati reusit sa intindeti perfect musamaua aia inapoi pe fata de portiera fara sa dati fata jos?
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1994/1.8 RT
- NT 07 EZY
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
trebuie date jos fetele de usi si lipite cu prenadez.
daca sefoloseste corect, acesta este foarte eficace. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
salutare. si eu am aceleasi probleme cu fetele de usa dar pana acuma nu am reusit nici cum sa le rezolv, am incercat si eu o mie de chestii dar nimic ... cu prenadez sigur ar lipi acolo? cum zicea si Shaggy_yo la inceput materialul ala ii exact cat cartonul pe care ii lipit si culmea ii ca mie nici nu mai ajunge pana jos ... prenadezu asta nu o sa se dezlipeasca de la soare?
mai pun o chestie ... daca cumpar de la dezmembare care inca nu sunt dezlipite oare cat timp o sa imi reziste? astept pareri sfaturi ... ... orice numa sa scap de dezlipirea aia ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
nad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 24 February 06 From: Timisoara ![]() |
ca sa nu deschid un nou topic ,poate cineva sa imi zica cum se dau jos fetele de la usile din spate,
multam. |
--------------------
Renault
Laguna
Break 99
- TM-yy-xxx
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
ai geamuri eletrice sau nu?
desfaci surubul din maner, desfaci manivela de la geam/mufa dedeschidere a geamului de pe maner, apoi desfaci cochilia de la manerul de deschidere a usii. cu o surubelnita lata, faci parghie intre fata de usa si usa, fortind spre interiorul masinii, pentru a derface niturile de plastic, dupa care ridici in sus de fata de usa si ai terminat treaba. la montat, aceleasi operatii, dar in ordine inversa. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
nad |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 24 February 06 From: Timisoara ![]() |
am geamuri electrice.m-am uitat eu pe acolo , am desfacut surubul din manerul de care tragi ca sa inchizi usa , dar mi-a fost frica sa trag mai tare sa nu rup ceva plasticuri care ulterior nu le voi gasi si a raman cu fata de usa in potbagaj
|
--------------------
Renault
Laguna
Break 99
- TM-yy-xxx
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
rabdare nu putere...
|
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 516 Joined: 14 March 10 ![]() |
QUOTE(bogdan_bok @ 22 Aug 2010, 19:10) ai geamuri eletrice sau nu? desfaci surubul din maner, desfaci manivela de la geam/mufa dedeschidere a geamului de pe maner, apoi desfaci cochilia de la manerul de deschidere a usii. cu o surubelnita lata, faci parghie intre fata de usa si usa, fortind spre interiorul masinii, pentru a derface niturile de plastic, dupa care ridici in sus de fata de usa si ai terminat treaba. la montat, aceleasi operatii, dar in ordine inversa. Si eu am reusit sa desfac fata de la usa din spate pentru ca un....cineva mi-a spart geamul din spate in parcare la real.... Multumesc bogdan bok! |
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
1998/ motor 1.9 DTI
- MM 38 HIA "Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
imi pare rau pentru evenimentul asta.
mai bine daca nu era nevoie sa aplici sfaturile mele... Stima. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
Salut!
Poblema cu apa in masina o avem mai multi pe aici. Incearca sa faci o gurice la cheder in zona unde se acumuleaza apa(o sa ezi ca e ud chederul acolo). NU INCERCA SA REGLEZI USILE!!! Asta e motivul pentru care ploua la mine in masina ca s-a apucat mesteru manole sa regleze "sa se inchida mai ceva ca Mercedes". |
--------------------
Renault
Laguna
1998 PH2 1.8 16v RTE
- BC 05 KAU
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
@ zoli02rhi, cauta pe forum ca s-a mai discutat treaba cu apa in masina.Sigur gasesti rezolvarea, la mine e rupt chederul la usa stanga fata in partea de sus de ex, la o ploaie mai mare sau la spalatorie tot timpul cativa picuri ajung pe scaun.Urmeaza sa gasesc unul ca lumea sa il inlocuiesc.
|
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 22:51 |