Zgomot roti
![]() ![]() ![]() |
Zgomot roti
unicooll |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 25 May 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault 19
TRE, 1237 cmc, Motor C1G730, Benzina
1989
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Dispare sunetul daca virezi?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
unicooll |
![]()
|
Nu dispare, doar mi se pare mai evident la virajul stanga...
Eu am condus candva o masina care avea probleme la planetare iar cand viram facea foarte urat, parca pocnea, la mine nu se aude nici o pocnitura la viraj, ci doar acel zgomot gros care este foarte deranjant la 50/60 km/h. Daca am sub 40 km/h, nu se aude. Nu stiu daca m-am facut bine inteles in legatura cu acel zgomot... Ca sa dau un exemplu e ca si cum ai pune la o bicicleta mountain bike cauciucuri noi, iar la o viteza destul de mare pe asfalt scoate acel zgomot de cauciuc, doar ca la masina mea e foarte mare, si nu se compara cu acel de bicicleta, si in plus e si intrerupt ca si cum as avea defectiune la roata, iar volanul are acel joc micut de care spuneam... |
--------------------
Renault 19
1989
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Salta masina de bot si vezi de unde se aude, eu cred ca e de la rulment.
|
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
sonkyR19 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 17 February 07 From: Baia Mare ![]() |
http://www.reno.ro/Zgomot-evacuare-t115439.html uite poate te ajuta.
Zgomotul presupun ,creste odata cu viteza? .Poate fi si de la planetara..Ce poti sa faci:una bucata cric hidraulic deala mare,ridici masina (pui cricul sub bascula) si ii dai gas pe loc .Efectuezi operatiunea la ambele roti si ar trebuii sa auzi o diferenta.Masina mea e foarte silentioasa dupa ce am schimbat rulmentul...singura problema e ca fiind obisnuit sa merg in mult zgomot ,urechea mea nu era obisnuita cu linistea...consecinta ..m-am uitat pe kilometraj si vedeam ca merg ca un nebun . |
--------------------
Renault
19 / Renault Megane Grandtour 2.1
1.7 injectie monopunct / 1.9DCI 120Hp
|
|
unicooll |
![]()
|
La mine zgomotul nu exista cat masina sta pe loc, chiar daca o turez la 2000-3000 de ture... Apare pe la 50-60 km/h; am ridicat putin masina pe cric si nu am nici un joc la roti... dar ma gandesc eu ca nu cumva acel zgomot sa fie din cauza ca am gaurit un bruduf de cauciuc de la planetara stanga... e posibil asa ceva? sa-mi fi intrat praf si tot felul de chestii pe la planetara si sa imi scoata zgomot???
Nu stiu ce sa ii mai fac, i-am schimbat si roata dar tot degeaba...credeam ca e de la cauciuc, dar nu este de la el...Tind sa cred ca e de la planetara...dar nu imi pocneste deloc in viraje sau sa scoata zgomote ciudate...ci doar acel zgomot care face imposibil sa mai auzi ceva in masina...plus ca se simte si o vibratie... |
--------------------
Renault 19
1989
|
|
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Ai gaurit burduful la planetara ! mare tampenie
Burduful de la planetara stanga care vine la cutie daca este spart conduce la pierderea uleiului din cutie |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
unicooll |
![]()
|
Nu l-am gaurit cu intentie, pur si simplu din cauza uzurii s-a gaurit...eu nici nu m-am atins de el...intradevar am pierdut ceva ulei din cutie dar am mai completat...
Ce e de facut pentru a remedia situatia? E de ajuns sa inlocuiesc burduful, sau trebuie sa schimb planetara??? |
--------------------
Renault 19
1989
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Din ce stiu eu burduful de planetara stanga ( cel dinspre cutie ) se gaseste si la kit ..cu tot cu "garnitura ,semering
![]() |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Se gaseste burduful, cu simering si rulment, facut de febi pe la 80 de lei.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
BiGBearRO |
![]()
|
"sa fie din cauza ca am gaurit un burduf de cauciuc de la planetara stanga"
nu e tot una cu "din cauza uzurii s-a gaurit" |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th August 2025 - 20:53 |