A murit motorul la relanti
![]() ![]() ![]() |
A murit motorul la relanti
al3x3 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 4 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
Mk 2.5 (2008) ----
Ex Renault 19 1.8 RT (1993) .. .- -- - .... . ... - .. --. |
|||
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Si dupa a mai facut figuri de oprire motor s-au o singura data ?
Ma gandesc ca o singura data ..nu ar fi o dilema ..dar in mod repetat ...ar trebui sa ridice un semn de intrebare .... |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
al3x3 |
![]()
|
numai odata mi s-a intamplat
|
--------------------
Ford
Focus
Mk 2.5 (2008) ----
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
1. interesant ar fi sa ne spui ce motor ai
![]() 2. nu o mai scoate din viteza in timp ce masina se deplaseaza. Facand frana de motor reduci uzura franelor, iar consumul este 0. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
al3x3 |
![]()
|
am Renault 19 1.8 RT din 1993 (atat stiu, nu stiu ce cod are motorul)
|
--------------------
Ford
Focus
Mk 2.5 (2008) ----
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Scrie in certificatul de inmatriculare.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
unicooll |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 25 May 07 From: Galati ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 6 Jul 2008, 22:45) 2. nu o mai scoate din viteza in timp ce masina se deplaseaza. Facand frana de motor reduci uzura franelor, iar consumul este 0. In urma cu ceva timp din cate retin mai scria aici pe forum ca facand frana de motor consumul este 0... Ma poate face si pe mine sa inteleg cum se poate asa ceva??? Sau e cumva posibil sa nu stiu eu exact notiune e frana de motor??? Practic prin frana de motor, incetinesti masina, bagand intr-o viteza inferioara, motorul oricum se tureaza pe la 3000 de rot/min minim... si nu inteleg mecanismul... la relanti motorul are 1000 rot/min, cum poate consuma mai putin cand turezi motorul???? |
--------------------
Renault 19
TRE, 1237 cmc, Motor C1G730, Benzina
1989
|
|
R19/16v |
![]()
|
La tine nu e valabil, unicool, din pacate...
Ca sa intelegi fenomenul, cauta pe forum ca s-a discutat de foarte multe ori ![]() |
--------------------
DS
5H
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th August 2025 - 19:25 |