Pt cei care vor sa inscrie masina, dupa data de 1 iulie 2008
![]() ![]() ![]() |
Pt cei care vor sa inscrie masina, dupa data de 1 iulie 2008
dragos_alx |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
2009 / 2006 / 2011
- B 727 X D X Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|||
dandutulescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 376 Joined: 8 March 07 From: Dambovita ![]() |
In aceeasi situatie sunt si eu ,m-am ''rugat''pentru sanatatea lui Tariceanu si a lui Varujan.
|
--------------------
megane sedane2 GPL
logan laureat GPL
08
-
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Doamne in ce tara traim...
![]() Pe mine m-a taxat firma de leasing cu 258 euro + TVA ca sa inmatriculeze masina. Pe moment i-am injurat, dar cititnd intamplarea de mai sus, constat ca a meritat. ![]() Sfat pt cei care vor sa inmatriculeze autot / moto... Stiu ca exista firme care se ocupa cu asa ceva. Se face o procura, pe langa taxele impuse de catre stat mai platiti si onorariul firmei (nu e mare dar repet, merita) iar de restul se ocupa cei de-acolo. La un pahar de vorba, cineva de la masa la care stateam, imi povestea de firma la care lucreaza sotia lui... si care printre altele, se ocupa si cu inmatriculari autot / moto pers. fizice / juridice. Mi-a dat omul o carte de vizita dar nu mai stiu pe unde am ratacit-o. Incercati si asa... poate scapati de drumurile nenorocite pe care ne pun mai-marii tarii... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
cbr-ica |
![]()
|
![]() "Aut vincere aut mori" Group: Members Posts: 275 Joined: 13 April 05 ![]() |
dar daca (,) cumpar dupa 1 august o masina sh care e inmatriculata pe leasing acum (in circulatie din 2006). se considera ca e inmatriculata? mai trebuie trecuta in CI cantitatea de CO2? platesc taxa de mediu?
|
--------------------
2008, Jaguar
X-Type
2.2d, 155CP, 400NM 2005, Honda CBR600RR, 117CP
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca e inmatriculata pe leasing se considera ca este inmatriculata in RO si se face procedura de transcriere. Nu mai este necesara plata taxei de prima inmatriculare / mediu. Taxa aberanta este doar pentru autovehicule noi sau sh inmatriculate in afara RO.
|
--------------------
.
.
.
|
|
cbr-ica |
![]()
|
![]() "Aut vincere aut mori" Group: Members Posts: 275 Joined: 13 April 05 ![]() |
ok. merci. m-ai linistit.
|
--------------------
2008, Jaguar
X-Type
2.2d, 155CP, 400NM 2005, Honda CBR600RR, 117CP
|
|
Dannyel San |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 11 February 11 ![]() |
![]() This post has been edited by Dannyel San: 21 Jan 2015, 16:21 |
--------------------
Renault Clio
Renault Clio
2003
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
wtf ? au aparut dezgropacii de topice ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 10:48 |