Filtru Carburant Motorina Clio 3
![]() ![]() ![]() |
Filtru Carburant Motorina Clio 3
schakalix |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 16 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 3
- IF-14-BIG
2006/Dinamique
|
|||
Aurex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 16 January 08 ![]() |
salut!
Nu fi suparat! Al meu a costat 450 lei. Clio3 2006 70 cai. Deci....se poate mai rau... |
--------------------
Renault
Clio 3
- b72
2006 /dci dynamique
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
Incearca la AutoKarma. Nu au Clio III in lista de masini dar am gasit filtru de combustibil pentru Megane II 1.5 DCi cu loc pentru senzor la 145 RON AICI. Cred ca se potriveste si la Clio III dar au uitat sa il adauge in lista de masini. Daca iti faci cont la ei pe site si dai comanda online ai reducere 15%.
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
schakalix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 16 June 08 ![]() |
Salut!
Mersi pt info. Din pacate filtrul de Megane 2 nu se potriveste la Clio 3. Am primit un pont cu un magazin specializat pe piese Renault in zona Obor. Dupa ce verific o sa revin cu info. |
--------------------
Renault
Clio 3
- IF-14-BIG
2006/Dinamique
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Nu e acelasi filtru ca la Clio II? Poti sa atasezi si o poza?
Daca ai gasit fara gaura pentru senzor sa stii ca poti sa-l montezi asa. Scoti senzorul din filtrul vechi, il izolezi si gata. Problema e ca n-o sa-ti mai indice daca ai apa in combustibil. |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Nu este ca cel de pe Clio II. Acum tot un filtru de motorina FRAM am pe masina, varianta fara senzor, pana acum si-a facut treaba bine.
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 22:36 |