asus r 300, informatii
![]() ![]() ![]() |
asus r 300, informatii
adită |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
--------------
-------------
- BUCURESTI
------------- -------------------------
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
mai bine iei R700 sau ceva asemanator cu diagonala mai mare... Se reconfigureaza singur pe traseu totul e sa ii pui setarile cum trebuie.. De cateva zile a aparut ultima versiune de igo 8 (8.0.0.41506 (june 3 Release) care functioneaza (cel putin pana acum ) fara probleme... La faza cu diacritice trebuie doar sa pui fonturile care au diacriticile bune
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
aham....faza e ca am vb cu cineva de la magazin..nu dau nume......asta e schimbul care mi-l permit ;mai dau un bulion si evolio la schimb pe r 300!diferenta mai mare nu imi permit!
![]() ps evolio era ok dar am auzit ca era softu-l slabut! ![]() |
--------------------
--------------
-------------
- BUCURESTI
|
|
aliuta2000 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 17 April 07 ![]() |
QUOTE aham....faza e ca am vb cu cineva de la magazin..nu dau nume......asta e schimbul care mi-l permit ;mai dau un bulion si evolio la schimb pe r 300!diferenta mai mare nu imi permit! ma rog sa merga r 300 mai bine decat evolio macar sa nu dau din lac in put! ps evolio era ok dar am auzit ca era softu-l slabut! L-ai schimbat sau nu ?? Ideea e ca tot trebuie sa schimbi la aparate , daca tu mergi pe acest sistem .... tot trebuie sa schimbi . oricum ... cum se misca aparatul ?? e ok ??sau nu . |
--------------------
Renault
-Megane 3
- -
2014
|
|
adită |
![]()
|
e ok sunt foarte multumit de el!
![]() |
--------------------
--------------
-------------
- BUCURESTI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:15 |