Scartaitura la trecerea prin gropi/canalizari, roata stanga fata
![]() ![]() ![]() |
Scartaitura la trecerea prin gropi/canalizari, roata stanga fata
vid313 |
![]() ![]()
|
||
![]() Fotograf Group: Members Posts: 215 Joined: 16 June 06 From: Calarasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1,5dCi Expression
|
|||
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Un scartait infundat si eu am sesizat zgomotul tot la roata stanga fata cand merg cu geamul deschis si sunt gropae, asa face toate sau ce o fi?!
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
vid313 |
![]()
|
![]() Fotograf Group: Members Posts: 215 Joined: 16 June 06 From: Calarasi ![]() |
La mine nu e infundat, e scartait in toata regula.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1,5dCi Expression
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
In timp ce franai? Or fi placutele lor ecologice care scartaie........
|
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
- ** *1 ***
2012 Initiale Paris Fara semnatura
|
|
vid313 |
![]()
|
Nu e de la placute. Tind sa cred ca e de undeva din zona barii. Am lovit un pic cu pumnu bara de jos in sus si scartaie ca naiba plasticul ala presupun sau ce o mai fi pe acolo + ceva joc. Cred ca sunt urmarile maimutoiului de mecanic de la AMG care mi-a dat degeaba bara jos pentru ca nu mergea ac (am explicat in topicul dedicat) si presupun ca a montat-o la loc aiurea. Actiunea maimutoiului a avut loc prin luna mai si ma gandesc ca de la ea se trage. Am ridicat-o pe cric si am tras sanatos de roata plus de toate articulatiile aferente rotii, plus cativa pumni in roata dar nici un zgomot.
Scartaitul se aude doar cu geamul deschis si mai pregnant spre partea stanga. Am incercat sa inregistrez cu telefonul dar datorita vitezei se aude doar curentul de aer.. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2006 1,5dCi Expression
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu pot sa nu revin cu aceeasi intrebare... Esti 100% sigur ca e roata si nu un greieras de prin usi ? Ele se aud la anumite gropi/borduri/etc.. si iti dau senzatia ca e de la roti sau amortizoare, dar defapt un Wd-40 le rezolva
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
La mine se aude un scartait clar (nu infundat), daca imping usor masina (oprita si cuplata intr-o viteza), se aude la fiecare balans in fata-in spate. Scartaitul vine de undeva de sub motor sau cutie si banuiesc ca e de la bucsile bieletei anticuplu sau bucsile cadrului. Am constatat intamplator si in mers n-am auzit scartaitul decat pe denivelari mari (de ex. drum neasfaltat), la viteza foarte mica si cu geamurile deschise. O fi si la tine la fel.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Mie imi scartaie undeva in zona puntii spate de cand am luat masina, si se aude destul de enervant la trecerea peste denivelari si cand o apasa de spate si ii fac balans.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
miki74 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 11 May 07 ![]() |
Ma inscriu si eu la capitolul zgomote ciudate. Am fost nevoit sa fac 3 zile la rand naveta cu masina personala de la Targoviste la Gaesti pe DN 72 care e un dezastru (cine a fost pe drumul asta stie despre ce vorbesc). Problema e ca am lovit cu roata dreapta fata un crater in sosea (m-a inghesuit un tir si nu am putut evita). Am studiat putin roata si la prima vedere doar buza capacului a fost indoita, nu stiu cat de intreaga mai e geanta. Treaba e ca se aude slab, nu mereu, ca o trosnitura (nu stiu cum sa-l descriu) si parca atunci cand iau stanga de volan in mers. Zgomotul pot sa-l compar cu zgomotul scos de o usa care nu are suruburile stranse bine. As vrea sa ma duc in service sa fac o constatare.
Aveti idee ce surprize neplacute as putea avea? |
--------------------
renault
megan sedan
- b16dfg
2007 1.4 100
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
greieri naturalizati in afara masinii
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
miki74 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 11 May 07 ![]() |
Stai tu linistit nenea rino. Am o intreaga filarmonica de greieri in interior dar sunt obisnuit cu ei. Intrebarea mea era daca "greierii" astia din afara masinii care trosnesc nu scartaie, or sa ma coste ceva ?
|
--------------------
renault
megan sedan
- b16dfg
2007 1.4 100
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 13:30 |