Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Sfat achizitie Megane 1,6

mojorisin
post 21 Jun 2008, 09:28
Post #1

Membru autentic

Group: Members

Buna,

Momentan detin un Megane I de care sunt foarte multumit. Are 165.000 km si imi place foarte mult cum se manevreaza. Totusi, ma bate gândul sa il schimb cu un Megane II doar pentru ca e masina mai noua si ar avea mai multe optiuni si facilitati. (Climatronic, ESP, etc). Singura mea reticenta consta in multitudinea de probleme ce vad ca pot aparea la modelul Megane II. As dori sa imi spuneti daca merita sa fac "upgrade-ul" sau ma avânt intr-o mare necunoscuta de probleme tehnice care or sa ma stoarca de bani si nervi. Probleme "minore" de gen schimbat becuri, curatat trasee sau filtre le pot efectua si eu pentru ca si la masina actuala am mai mesterit una alta (nimic mecanic,totusi). Masina ,daca va fi, va fi second din afara, motor de 1,6 cu cat mai multe optiuni, la vreo 100.000 km. Astept niste sfaturi sincere: merita sau nu ! Va multumesc anticipat smile.gif

--------------------
Renault Megane 1.6 16v 107 cai alerti
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
semit
post 21 Jun 2008, 10:26
Post #2

Private Spice

Group: Moderatori
From: Bucuresti

SEARCH

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 23:06
Dacia