Cum sa-ti faci loc de parcare
![]() ![]() ![]() |
Cum sa-ti faci loc de parcare
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Dar la astia frina de mina se pare ca nu exista...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce pare asa nemaivazutE o practica obisnuita in cartierele aglomerate ale Bucurestiului.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
In Italia este un fel de lege sa nu tragi frana de mana si nici in viteza pentru a putea muta masinile exact cum face cel din clip.... pentru a incapea mai multe masini se pun para la bara....si cand vrei sa iesi impingi putin si in fata si in sapte si iesi..... Se pare ca usor usor apare si la noi moda asta.....Eu unu trag si frana de mana bag si in viteza blochez si volanu.... sa nu o miste nimeni.....
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
si eu am atins masina tot asa usor la niste manevre mai la limita intr-o parcare... nu a avut nimic nici masina mea nici masina aluia ( o dacie 1310 ). So pun pariu ca nici astia n-au avut vreo problema.
This post has been edited by blak2oo8: 19 Jun 2008, 21:10 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
acum imi explic de ce multe masini in italia au bandourile infundate sau lovite
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
stai sa vezi cum e pe la egipteni
![]() intra cu carucioru in masina ta nici nu se uita merge mai departe, vine propietarul nici macar nu ii da atentie loviturii. ( true story ) |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
deci io nu pot sa imi expilc de ce nu le aveau bagate in vinteza....
![]() hai una,hai doua care sa nu fie cu frana trasa sau bagata in viteza...dar asa multe...daca era din alta tara timdeam sa cred ca e fake...dar asa,nu pare.Ce uameni.... ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
rtBK |
![]()
|
pai daca i-a blocat pe aia care aveau masinile parcate normal tu ce crezi?, tu daca ai fi parcat acolo si unu din asta isi lasa masina cu frana de mana + bagata in viteza pai nu ii umpleai frigideru cand se intorcea?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
corect,la asta nu m-am gandit.Eu sigur o lasam cel putin in viteza,dar macar stiu ca aveam frigideru plin...aveam ce manca...
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ati descoperit apa calda. Masina mea mereu stationeaza asa la bloc si o imping baietii ca sa iasa. Ba chiar ma apreciaza pentru ca nu-i blochez niciodata. In urma cu doua saptamani un vecin a plecat in concediu si mi-a lasat locul lui de parcare pentru ca a putut sa imi impinga masina absolut de fiecare data. Desi nu sunt asa disperat, ca unii dintre voi, ca mi-ar putea fi zgariata masina, pana acum nu am gasit nici-o zgarietura pe spoilere.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Si la mine la serviciu se practica asta in parcare..Este ceva normal pentru ca lumea este normala nu de rahat cu sunt aia din clip de imping masinile in alte masini..Cat de jegos sa fii sa impingi masina unuia in alta masina...
![]() This post has been edited by MHY: 20 Jun 2008, 08:30 |
--------------------
------
------
------
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
veniti dimineta pe Bd. Tineretului si veti vedea actiunea asta pe 1km de strada !!!
http://www.220.ro/Tehnici_de_parcare-43456.html This post has been edited by Axe: 20 Jun 2008, 09:18 |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu m-ar deranja sa las masina pe liber ca sa o poata muta vecinii usor de tot sa-si faca loc, dar traim in Romania deci am sansa ori sa mi-o impinga unul ca taranul sa-mi strice spoilerul ori sa faca cineva o gluma si sa mi-o duca intr-un stalp sau ceva de genul...
Ca sa nu mai spun ca la noi niciodata nu intelege nimeni cand nu mai e loc si e timpul sa parchezi mai departe. Deci primele si ultimele masini din coloana vor fi impinse in plina strada ca sa mai fie loc... Si tot asa |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Mai ales ca, daca o lasi parcata cu rotile bracate oricat de putin, ai sansa sa ti-o gasesti vizavi...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
sau mai misto, acum vreo 2 ani a venit un pusti cu o masina americana nu retin modelul, putin baut si a intrat pe partea dreapta unde a stricat cam 15 masini parcate la modul "fara frana", a fost atunci dat la televizor.
Daca aveau frana trasa strica doar doua ! This post has been edited by Axe: 20 Jun 2008, 14:01 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Asa, si daca vreau sa scot masina (cum face tipul din clip) si "gap"-ul e la vreo 200m, imping 40 de troace?! pa' tre' sa ai conditie fizica sa conduci masina ..
|
--------------------
-
-
-
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
la mine se vorbesc vecinii care pleaca mai devreme, si se blocheaza.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Axe |
![]() ![]()
|
ui' parcare colea :
sau poate vreti de biciclete ?! This post has been edited by Axe: 26 Sep 2008, 08:07 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Oare poti sa-ti alegi si alta masina?
![]() This post has been edited by andreis: 26 Sep 2008, 08:56 |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Iti dai seama ca atunci cand bagi masina si platesti iti da un cod ceva si numai cu ala poti lua masina de pe pozitia respectiva adica masina ta.... asa oricine ar veni cu ceva slab sia r pleca cu ceva mai bun...romanu numai la asta se gandeste ... cum sa scape de dacie
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
Axe |
![]()
|
hmmmm, si cheie, de une iei cheie ?!
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
Romanii .... gasesc ei metode sa o fure
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 18:39 |