Iasi-Braila-Macin-Constanta, stare drum pe traseul specificat
![]() ![]() ![]() |
Iasi-Braila-Macin-Constanta, stare drum pe traseul specificat
eugeniuz2004 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Tecuci-Sendreni bun dar cu localitati (si radare) multe; Sendreni-Braila f. bun.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
eugeniuz2004 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Multumesc si pentru singurul raspuns primit si vreau sa va descriu traseul intreg si sa il notez.
De la inceput comparatia se va face cu E85 (DN2) care primeste nota 10 cu felicitari. Am plecat din Tudora, Jud. Botosani spre Botosani si de acolo spre Iasi. Drumul judetean ce leaga comuna Tudora de Botosani nu il voi comenta desi are ultimii circa 14 km in stare comparabila cu E85 (doar ca 1 banda pe sens) - si de asemenea sunt convins ca nu intereseaza pe nimeni. Drumul ce leaga Botosaniul de Tg. Frumos - E58/DN28B este de nota 7 (cu indulgenta) pana la intrarea in judetul Iasi apoi urca la 8 si chiar 8,5. De la Tg. Frumos la Iasi este de nota 10. In Iasi... oare avem drumuri modernizate? in fine... Iasi - Vaslui - Tecuci DN24/E581 este de nota 7 pana la Vaslui si apoi devine din ce in ce mai bun urcand la 8 - 9 Tecuci - Braila DN25 - nota 9 - pacat ca sunt destule localitati si (desi eu nu m-am intalnit decat o data) dai nas in nas cu radarul. De fapt aici sunt niste precizari: de la intersectia DN25 cu DN2B/E87 si pana la intersectia cu DN22 pe care se si merge spre Braila de altfel - asfalt de nota 10 DN22 este drum cu capcane pana intri in Braila - nota 5 (asta si din cauza gropilor imense si a pietrei cubice de altfel bine pusa) Trecut Dunarea cu bac-ul cost 1 masina si 3 persoane 19 lei. De la Smardan pe DN22/E87 si DN22D si pana in localitatea ATMAGEA asfaltul este OK (nota 8 si 9 si 10) insa intre ATMAGEA si intersectia DN22D cu DN22A nota 6 si atentie mare la gropi (noroc ca nu e mult - cca 5 km). Apoi pana la intersectia dintre DN22D si DN22/E87 nota 8 si 9. DN22/E87 pana la Constanta este de mers cu atentie pe sensul spre Constanta deoarece asfaltul bun imbie la viteza insa sunt gropi si denivelari multe pe marginea din dreapta (uneori si pana la mijlocul drumului adica toata banda) - nota 7 si 8 si 9. In Constanta lu' nenea Mazare drumurile nu m-au dat pe spate dar nu conteaza. Am mers apoi de la Constanta la Medgidia si de acolo pana la intrarea in localitatea Mircea Voda si dupa cum stiti doar aglomeratia e enervanta si cate unul ce se baga ca prostu' in depasire de coloana fara a avea MASINA! nota pentru drum 9 cu felicitari. astazi, la intoarcere, am continuat fragmentul pana la Cernavoda si ii pastrez nota (de asta data nici nu era aglomerat). Am mers apoi segmentul Fetesti - Drajna pe A2 si am fost incantat de cum merge masina pe autostrada - adica tare si fara sa ma doara de consum - si neplacut surprins de denivelarile de pe podurile de peste Dunare. De la Drajna la Slobozia drumul va primi curand nota 9 - a se vedea sectiunea dedicata drumului acesta. De la Slobozia la Buzau - DN2C - 2 bucati: pana la Amara si inca dupa atentie maaaare la gropile aparute de nicaieri in asfaltul bun de nota 8. Si daca iei una din asta suni sigur la asistenta rutiera. Mai departe spre Buzau - nota 8 cu accente de 7 si de 9 dar fara de gropi. Eu am urmat DN2C pana la intrarea lui in DN2 dar am vazut criblura proaspata pe segmentul 203D. De la Buzau si pana la Suceava drum de nota 10 si 9 (unde sunt 2 benzi). De la Suceava la Tudora (for the record) drum bun (dar se strica din cauza traficului greu) pana intri in jud. Botosani. Succes si drumuri bune tuturor! |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
fluturas |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 May 07 ![]() |
mutumiri pentru informatii
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 LaureatPlus
- TMxxNSZ
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Multumesc eugeniuz2004 pentru datele de mai sus.
Ceva modificari pe Bacau - Braila- Constanta(ma refer la trafic)? Sau se recomanda varianta prin Urziceni si trecere pod la Harsova... |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Recomand cu caldura
![]() @eugeniuz: Eu cu o suspensie mai tare am resimtit altfel portiunea Slobozia - Buzau...de la Amara incep niste valurele pe sosea (a se citi damburi sanatoase) de a trebuit sa merg mult mai incet. Dar una peste alta scurtezi mult cu legatura asta intre Slobozia si E85 spre Moldova. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
sorin_ |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
Subscriu la ce spune hellcat
Drumul Bacau-Adjud-Tecuci-Braila-Viziru-Giurgeni-Harsova-Cta l-am facut chiar ieri si este ok. Drumul intre Viziru si Gura Ialomitei este un pic mai deteriorat, dar se poate merge lejer cu 90 km/h. Drumul intre Harsova si Cta este putin mai aglomerat Drumul prin Bacau e foarte aglomerat, am pierdut cam 40 de min de la intrare pana la iesire (ora de varf, pe la 15) This post has been edited by sorin_: 16 Aug 2008, 06:34 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
- CT
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
bine bine daca suspensia de la kia nu e dura apoi...
insa pentru 70 - 80 la ora constant e bun intre Amara si Buzau. Cat despre Bacau acesta are o solutie de ocolire in 2 benzi pentru camioane si scapi macar de nervii de oras facuti de sutele de semafoare sau prin oras se poate ocoli drumul principal si se merge mai bine (evident pentru cunoscatori). Drumuri bune si libere s-aveti! |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
Rimio de Vassur |
![]()
|
Group: Members Posts: 849 Joined: 12 August 07 ![]() |
tirziu vad topicul asta.
de la tecuci spre braila (prin satele alea nenumarate si lipite unele de altele ... grrr) si apoi spre mare, NU trebuie sa mergi pe sectorul sendreni-braila. nu merita, e drum prost si mai lung, plus e traseul pentru traficul greu. mergi inainte pina la intrarea in galati, unde faci dreapta pe linga oras si cobori spre digul dunarii. apoi mergi pe dig pina la braila (~15 km). ajungi exact la trecerea bac spre macin. (nici nu intri in oras). e drept ca nu am mai fost de mult pe acolo, dar din ce imi amintesc traficul greu are interzis pe dig, se merge lejer. |
--------------------
.
.
.
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Azi m-am intors tot pe drumul recomandat de hellcat, recomand,e bun si nu e foarte aglomerat.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
musiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 31 May 05 ![]() |
Referitor la drumul recomandat de Hellcat, Zanga .. ai luat-o Focsani Braila prin Ramnicu Sarat sau prin Maicanesti Gulianca. Am vazut pe harta ca pentru a ajunge in Viziru ar mai fi prin Bordei Verde, pentru a ocoli Braila. Nu stie nimeni cum e drumul asta? Multumesc
|
--------------------
Dacia
Logan
- 74CIP
|
|
zanga |
![]()
|
Eu am mers pe Focsani - Vulturu - Nanesti - Maicanesti - Gulianca - Maxineni - Braila - Viziru - Giurgeni - Harsova - Constanta.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
noutati (eventual bune) pe traseul specificat la inceputul discutiei?
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
gliding.flight |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 16 November 07 ![]() |
am nevoie sa ajung din Iasi in Constanta si nu vreau sa apelez la BAC.
Ce traseu pot parcurge care sa includa un Pod peste Dunare? multumesc |
--------------------
Planor IS-28-B2 /
Nissan Qashqai 4WD
2012
- YR-367
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
La ce iti trebuie pod, ca doar ai planor...
![]() On-topic: trasee Iasi-Constanta, care sa evite trecerea cu bacul a Dunarii, ar fi mai multe. Iata unul: Iasi - Tecuci (DN24) Tecuci - Galati (DN25) Galati - Braila (pe var. de ocolire oras) - Viziru (DN21) Viziru - Giurgeni (drum judetean, destul de bun) Giurgeni - Constanta (DN2A) |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
gliding.flight |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 16 November 07 ![]() |
![]() nu prea incap ceva bagaje in planor ![]() |
--------------------
Planor IS-28-B2 /
Nissan Qashqai 4WD
2012
- YR-367
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
Am mers anul trecut pe drumul sugerat de Batranul (in sens invers); e ok si e si cel mai scurt fara BAC (bine, eu nu am nimerit drumul cel mai scurt intre Braila si Galati, dar asta e alta poveste
![]() Daca nu-ti place Iasi-Tecuci se mai poate pe Iasi-Buzau-Pogoanele-Slobozia-Harsova/Cernavoda, sau pe Iasi-Urziceni-Slobozia-Harsova/Cernavoda (eu as evita Cernavoda ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Stiti cumva care mai e starea drumurilor si a traficului pe portiunile Tecuci-Galati si Viziru-Giurgeni? Tre' sa trag o fuga pana la mare pe vineri.
Acum vreo 2 sapt povestea cineva ca se lucra pe Tecuci-Galati rezultand aglomeratie mare si portiuni de drum decapat de un strat de asfalt, iar pe Viziru-Giurgeni era pus un semn de interzis cu mentiunea "drum in lucru" si a ocolit prin Tandarei, drumul Baraganu-Tandarei avand si el destule capcane. |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
N-ar fi rau sa fie asa
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
sorin_ |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
QUOTE(andurs @ 11 Aug 2009, 11:41) Am fost eu acum o saptamana pe acest drum (vroiam sa scurtez drumul de la Constanta in Maramures); drumul este realmente in lucru in portiunea spre Viziru (cam o treime) - puneau baietii piatra sparta, o compactau. In concluzie se poate trece dar se mai intarzie putin. Oricum, dupa cate mi-am dat seama drumul vor sa il lateasca. O sa iasa ceva fain...candva... |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
- CT
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Cel mai scurt si bun drum - Constanta-Focsani? Ce-mi recomandati?
![]() |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Hotaraste-te: cel mai scurt sau cel mai bun ?
Cel mai bun: Constanta - Harsova - Slobozia - Buzau - Focsani. Cel mai scurt: Constanta - Harsova - Giurgeni - Viziru - Braila - Focsani. Poate si mai scurt ar fi cel cu trecerea Dunarii cu bacul la Braila. |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
ok merci frumos
![]() |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
Buia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 11 October 07 ![]() |
Mai stiti ceva de lucrarile de la Viziru ? Se poate circula ?
|
--------------------
dacia
solenza scala
2003
|
|
Bazilman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 27 January 09 From: Iasi ![]() |
Pun si eu cam aceiasi intrebare; drumul Viziru - Giurgeni -Hirsova e bun ? Il pot include in traseul Iasi - Mamaia ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane hatchback
2020/Life
|
|
Buia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 11 October 07 ![]() |
eu am fost la sfarsitul lunii iunie, drumul pe la Viziru era gata dar inca nu era dat drumul circulatiei. mai mergeau masini, pe riscul lor. ocolirea de 20 KM cam nasoala
|
--------------------
dacia
solenza scala
2003
|
|
Bazilman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 27 January 09 From: Iasi ![]() |
Revin cu o intrebare mai precisa: Care traseu din cele trei, pe care le voi expune, e mai OK d.p.d.v. al starii drumului ?
1. Viziru-CuzaVoda-Bertestii de Jos-Gura Ialomitei-Giurgeni DJ212 2. Viziru-Baraganul-Tandarei-Giurgeni 21A+E60 3. Viziru-Slobozia-Tandarei-Giurgeni 2A+E60 This post has been edited by Bazilman: 29 Jul 2010, 09:43 |
--------------------
Renault
Megane hatchback
2020/Life
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Primul.
E proaspat reabilitat. Cand am fost eu pe la mijlocul lunii iunie pe-acolo mai aveau foarte putin de lucru, iar portiunea nemodernizata nu punea probleme. |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Cu mentiunea ca nu am mai fost de mult pe prima varianta, iti recomand cea de a doua varianta (dar sa mergi cu maxim 60 km/h intre Baraganu si Tandarei pentru a putea evita gropile)
sau, si mai bine, GL -> treci cu bacul -> Macin -> ajungi la europeana TL - CT -> apoi CT (189 km si drum liber) sau BR -> treci cu bacul -> Macin -> ajungi la europeana TL - CT -> apoi CT. This post has been edited by sorin_f39: 29 Jul 2010, 10:44 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Bazilman |
![]()
|
Multumesc pentru raspunsuri ! E primul meu drum la mare, in calitate de sofer
![]() |
--------------------
Renault
Megane hatchback
2020/Life
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 22:51 |