Permis Conducere, Descriere
![]() ![]() ![]() |
Permis Conducere, Descriere
fekete1974 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 1 March 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- TM-14-HZC
|
|||
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
si eu port ochelari si imi apare 01.01
probabil fiecare lucru care nu e "standard" are un cod ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Si eu am 01.01 acolo. Un echipaj mi-a zis odata ca am o restrictie pe data de ian 2001
![]() ![]() Oricum, ideea e ca eu port ochelari, dar cand am facut fisa de detinator de permis, desteptul ala nu mi-a trecut mentiunea asta. Deci cum ar putea sa apara in permis daca nu s-a specificat? |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
koldun |
![]() ![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
QUOTE ANEXA 6 - CODURILE COMUNITARE ARMONIZATE CONDUCĂTORUL AUTO (probleme medicale): 01. Corecția și/sau protecția vederii 01.01 Ochelari 01.02 Lentile de contact 01.03 Sticla protectoare 01.04 Lentile opace 01.05 Acoperitoare pentru ochi 01.06 Ochelari sau lentile de contact 02. Proteza auditiva/aparat auditiv 02.01 Proteza auditiva pentru o ureche 02.02 Proteza auditiva pentru ambele urechi 03. Proteza/orteza pentru membre 03.01 Proteza/orteza pentru unul sau ambele membre superioare 03.02 Proteza/orteza pentru unul sau ambele membre inferioare 05. Conducere cu restrictie (indicarea sub-codului obligatoriu, conducere supusă restrictiilor din motive medicale) 05.01 Restrictie la călătoria pe timpul zilei (de exemplu: o ora după răsăritul soarelui și o ora înainte de apus) 05.02 Restrictie la călătoria pe o raza de ... km de la locul de resedinta a titularului, sau doar în interiorul unui oraș, în perimetrul unei zone/regiuni 05.03 Conducere fără pasageri în habitaclul autovehiculului 05.04 Restrictie de utilizare în timpul deplasarii a unei viteze mai mica sau egala cu .... km/h 05.05 Conducere doar atunci când este însoțit de un titular de permis de conducere 05.06 Fără remorca 05.07 Interzicerea conducerii pe autostrada 05.08 Interzicerea consumului de băuturi alcoolice Restul vedeti aici. Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu am pe permis mentiunea 01.06, port ochelari de distanta, dar nu am pomenit nimanui ca as vrea sa imi pun lentile. Asa e bine, daca ma prinde vreodata fara ochelari( nu ca se va intampla vreodata, ca fara ei sunt mort) le zic frumos ca am lentile
![]() |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg unele chestii, poate cineva ne lamureste.
Pentru ce sunt codurile alea, gen 05.08. Pai ce, eu care nu am nicio mentiune pot sa beau? sau aia cu pasagerii in masina. Oare ce au facut oamenii aia de au mentiunea asta? Sunt singuratici, sau de ce le interzice sa mearga cu pasageri? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
aia sunt EmoKids
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
titlul listei spune tot: "CODURILE COMUNITARE ARMONIZATE "
probabil ca in unele tari din UE se accepta o alcoolemie mai ridicata decat la noi, facilitate care poate fi suspendata din diverse motive (prins la volan baut rau de tot, sau in primele X luni de la obtinerea permisului, etc) la fel, mai sunt prin diverse locuri reguli de genul: -in primele X luni de la obtinerea permisului n-ai voie sa mergi decat insotit de un "titular de permis de conducere" (probabil unul care a trecut de perioada respectiva). -in primele X luni de la obtinerea permisului n-ai voie sa mergi cu pasageri in masina (intai sa capeti putina experienta si apoi sa pui si viata altora in pericol ![]() This post has been edited by Smiley: 20 Jun 2008, 15:34 |
-------------------- |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.067 Joined: 11 February 04 ![]() |
03.01 Proteza/orteza pentru unul sau ambele membre superioare
Oare poate cineva conduce fara maini? Fara picioare cred ca se poate, dar fara maini cred ca e cumplit de greu. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
WNS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 1 May 08 ![]() |
Au aratat acum catva ani la stiri un caz in care un tanar conducea masina fara sa aiba maini, folosea unul dintre picioare. Intradevar dupa un antrenament si in urma unei ambitii iesite din comun.
|
--------------------
Audi
A4 B7
2.0 TDI-2007-Multitronic Poți folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva ... decât ceea ce ești.
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dizzy @ 20 Jun 2008, 16:59) 03.01 Proteza/orteza pentru unul sau ambele membre superioare Oare poate cineva conduce fara maini? Fara picioare cred ca se poate, dar fara maini cred ca e cumplit de greu. protezele din ziua de azi sunt destul de avansate. si nu se refera la intreg bratul, e posibil sa ai, de exempluy, proteza pentru cateva degete si o bucata de palma. in general, UE e o chestie foarte birocratica si incearca sa prevada tot ![]() |
-------------------- |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
so.. am 01.01 notat la pct 12 pe permisul de conducere, pentru ca port ochelari. stie careva dintre voi ce se poate intampla daca port lentile de contact si ma opreste un politist?
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Smiley |
![]()
|
|
-------------------- |
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
La mine nu scrie nimic
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Foarte buna informatia pe care ne-ai dat-o
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
adica ai voie sa conduci doar masini care au cutie automata, iar manuala nu ai voie?
|
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Exact
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
QUOTE 05.04 Restrictie de utilizare în timpul deplasarii a unei viteze mai mica sau egala cu .... km/h Adica n-am voie sa merg incet? Mi se poate pune restrictia asta la... 120km/h? ![]() |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:01 |