lumini pozitie
![]() ![]() ![]() |
lumini pozitie
zare |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|||
ph 25 BET |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 899 Joined: 13 October 07 From: Ploiesti ![]() |
Sal.Vezi ca pe spate probabil nu fac masa becurile.Incearca sa apropii cu o surubelnita lamelele intre care stau becurile.Asa am patit si eu.
Iar pe fata tre sa scoti capacul de protectie din spatele farului si undeva in partea de jos dai de o mufa cu 2 fire.Ala e becul de pozitie.Tragi de el si iese becul afara. Pe fata sint sigur arse ca altfel nu mergea nici spatele. ![]() |
--------------------
renault
Laguna 3
1,5 Dci
- ph 78 DDI
|
|
foscyucman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 28 February 08 ![]() |
luminile de pe numere sunt o problema la laguna,nu stiu daca e cineva care nu a a vut probleme cu alea
sa sti oricum ca majoritatea problemelor intalnite de mine la masina se datoreaza contactelor imperfecte. Asta e boala timpului:) Cam asa e:Alea de pe fata dai jos capacu si alea de pe spate tot cu capacul umbli,incearca sa dai cu wd40 pe la contacte si treaba se rezolva Am avut aceiasi problema si cu luminile de interior si din nou contacte imperfecte,oxidari. Bafta |
--------------------
Renault
Laguna 1
1999, 1,8i 16v, 120cv,Fairway
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
recomand PHILIPS. gasesti la orice AGIP toata gama de becuri.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
ok.multumesc ma si apuc de treaba daca reusesc ,dau de stire ce si cum.
4 Jun 2008, 18:33: am rezolvat ,pe fata becuri arse.La numere, pe spate ,cabluri interupte la intrarea in usa ,aceeasi problema am gasit-o si la dezaburire ,si la stopul de pe usa portbagajului cu alta ocazie.Va multumesc pentru sfaturi,respecte. This post has been edited by zare: 4 Jun 2008, 17:33 |
--------------------
renault
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
ma bucur ca s-a rezolvat.
si eu am avut probleme cu becurile pe spate (la numar, ceata, marsarier) Pe fata am schimbat si eu becurile de pozitie. Cele de pe faruri sunt cele cu care a venit masina din fabrica. Am incercat sa le schimb cu niste chestii albastre care au cedat dupa 30 se minute. Am sa incerc sa pun Philips. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
b50ptr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 3 January 08 ![]() |
un capac de protectie pentru far unde as putea gasi?!
|
--------------------
renault
laguna
2000/1.8/16V
- b58cwe
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Tot la Parvulescu.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
b50ptr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 3 January 08 ![]() |
multumesc! sa inteleg ca acest Parvulescu are si magazie de piese sau are dezmembrari?!
|
--------------------
renault
laguna
2000/1.8/16V
- b58cwe
|
|
Johnny78 |
![]()
|
are dezmembrari
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
COXI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 22 February 08 ![]() |
Am si eu o problema cu becurile de la numar si unul dintre becurile de masalier (doar dreapta spate), dar nu am gasit care sunt firele intrerupe. Chestia interesanta e ca am computer cu sinteza vocala si nu imi zice chestia asta. Dar mi-am pus si eu leduri albe la pozitii in fata si de la alea imi zice, pt. ca nu le recunoaste. Inca o chestie, ala ce vorbeste (al meu in engleza) imi zice aceeas chestie pentru orice bec ars (side lights faulty), sau ar trebui sa le zica separat ca si la usi daca sunt deschise in timpul mersului (ex: left passanger door not closed).
Daca vrei Jhonny 74 imi dai adresa ta de mess (YM)? Sau aici e a mea valentinchecicheis sau mailul valentinchecicheis@yahoo.com This post has been edited by COXI: 6 Jun 2008, 12:32 |
--------------------
Laguna 1 Phase 2
Laguna 1 Phase 2
1999 Break 16 16v
- BH85COX
|
|
Johnny78 |
![]()
|
ionescuadi - YM
ionescuadi@yahoo.com firele intrerupte trec prin hayon, deci ai o gramada de treaba This post has been edited by Johnny78: 6 Jun 2008, 13:20 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
zare |
![]()
|
coxi ,salut eu am gasit firele intrerupte pt.numere ,la intrarea in hayon este un ma nson de cauciuc in partea stanga a masinii,ei acolo firele sant solicitate la indoiri repetate si cedeaz prima data izolatia apoi se intrerup de tot,eu am rezolvat destul de repede ,am mers pe fir si am gasit usor.trebuie sa desfaci apartoarea de plasti de pe usa ,si tragi de manson usor si poate vezi daca acolo este 'buba',succes.
|
--------------------
renault
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Zare are dreptate, dar mai bine ar fi sa schimbi firul cu totul dac e intrerupt. Daca il lipesti, va ceda tot acolo peste o perioada.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
foscyucman |
![]()
|
mi-am bagat pozitiicu led laa mea si surpriza...computerul imi spune ca am probleme la becurile de pozitie,,,dar ele functioneaza...
Intrebare: cum fac sa le gaseasca ok,in afara sa anulez computerul vocal, imi place acea voce fermecata care imi zice...Atentie,centura ta nu e atasata(asta in traducere din franceza) si nu as renunta la ea |
--------------------
Renault
Laguna 1
|
|
zare |
![]()
|
QUOTE(Johnny78 @ 8 Jun 2008, 20:11) Zare are dreptate, dar mai bine ar fi sa schimbi firul cu totul dac e intrerupt. Daca il lipesti, va ceda tot acolo peste o perioada. nu are cum sa schimbe tot firul ,asta ar insemna sa desfaca toata instalatia electrica pe spate ,deci reface firul pe portiunea intrerupta si izoleaza bine si gata ,treaba rezolvata. |
--------------------
renault
|
|
Johnny78 |
![]()
|
in principiu asa e dar daca instalatia nu e intubata, poate sa faca si o schimbare de fir. Se poate s daca e trecuta prin tub, dar e mai mult de munca...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
foscyucman |
![]()
|
QUOTE(foscyucman @ 8 Jun 2008, 22:34) mi-am bagat pozitiicu led laa mea si surpriza...computerul imi spune ca am probleme la becurile de pozitie,,,dar ele functioneaza... Intrebare: cum fac sa le gaseasca ok,in afara sa anulez computerul vocal, imi place acea voce fermecata care imi zice...Atentie,centura ta nu e atasata(asta in traducere din franceza) si nu as renunta la ea revin cu aceiasi problema,poate are cineva vreo solutie |
--------------------
Renault
Laguna 1
|
|
Johnny78 |
![]()
|
posibil sa fie un senzor bezmetic care nu primeste informatia cum trebuie.
voltajul dat inabpoi de led e posibil sa fie prea mic si atunci sare computerul. unde ai gasit ledurile? |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
foscyucman |
![]()
|
le-am luat din bazar...asa in trecere..10 ron 2 bucati...nu prea sunt ok dar oricum imi crapase o pozitie
|
--------------------
Renault
Laguna 1
|
|
Johnny78 |
![]()
|
www.leduri.ro
![]() si s-ar putea sa nu mai glasuiasca nici tanti de sub bord ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
vali1971ro |
![]()
|
![]() --------------------- Group: Members Posts: 654 Joined: 8 May 06 ![]() |
ledul este dioda , becul - rezistenta si d-aia macane tanti . se monteaza in paralel cu ledul o rezistenta echivalenta cu cea a becului si tace malc
![]() succes! This post has been edited by vali1971ro: 16 Jun 2008, 09:05 |
--------------------
.
.
. "diferenta dintre un critic si un creator este ca cea dintre bou si taur" Teophile Gautier
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Vali,
eu nu o am pe tanti care macane dar am o intrebare: imi afecteaza cu ceva instalatia daca trec pe led tot ce se cheama bec? Mai ales farurile... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Am si eu o problema cu semnalizatoarele spate. Merg dar nu sunt multumit cum lumineaza, vreau sa lumineze mai tare pt. idiotii care nu sunt atenti la drum ca poate le sar mai tare in ochi
![]() Am becuri Bosch de 21w ar avea ceva daca i-as pune becuri mai mari si c-am de cat as putea pune? Mentionez ca stopurile sunt fumurii |
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
nu cred ca gasesti mai mari de 21W, si oricum nu ai avea voie.
ledurile sunt directionale, nu vei face nicio branza. ps: in ce sens fumurii? ai folie pe ele sau te referi la fumuriul din fabrica? This post has been edited by strumfuadi: 2 Apr 2009, 12:34 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Fumurii din fabrica. Nu am leduri sunt becuri normale si as pune mai mari daca gasesc pt. ca era sa fiu lovit de cateva ori din spate
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|
Johnny78 |
![]()
|
nu prea ai ce sa ii faci.
il saracesti pe idiot; |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
euuu27 |
![]()
|
alin76 Group: Members Posts: 38 Joined: 4 June 09 From: Caracal ![]() |
Am si eu o problema legata de lumini:de aseara nu mai imi lumineaza bordul adica luminile din bord,nu mai merg proiectoarele,becurile pe spate la nr,pozitiile fata=spate si la comutatorul de la volan de unde roteai sa aprinzi proiectoarele si ceata cand invart de el nu mai apare in bord semnul de la proiectoare si ceata.deci in concluzie lumini in bord si pozitii ioc.farurile merg si scurta si lunga.sigurantele sunt ok.pe unde sa umblu?MENTIONEZ CA PANA ASEARA TOTUL A FUNCTIONAT PRFECT.Multumesc anticipat celor ce ma vor ajuta cu sfaturi.
|
--------------------
renault
laguna 1
1996,2.0 benzina RXE
- M 2346 AK
|
|
Johnny78 |
![]()
|
sigurantele
sau releul...se rezolva in fata blocului, pe lumina |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
la pozitii nu cred sa fie releu doar la faruri!
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:18 |