filtru aer laguna 2 benzina
![]() ![]() ![]() |
filtru aer laguna 2 benzina
acidutu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 19 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
- b 13 son
2003 16 v 2000 cmc
|
|||
bad_ovi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 21 May 08 ![]() |
La modelul Privilege 1,8, are doua sau trei suruburi parca la carcasa de plastic unde e filtrul de aer. Inainte trebuie sa slabesti si tubul de aer ca sa poti manevra. Cu putina grija nu rupi nimic. Incet si cu atentie se poate rezolva. Filtru de aer este identic cu cel de Logan 1,6 mpi, este acelasi lucru, nu stiu la pret pentru ca eu am vazut ca scria pe cutie ca se potriveste si la Logan.
|
--------------------
Renault
laguna
- MS 07 VOT
2001 privilege
|
|
WaxLaguna |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 29 November 07 ![]() |
In primul rand filtrul este pozitionat pe verticala in partea de sus a motorului. De desfacut e f usor, destrangi colierul de la capatul capacului, iar dupa aceea desfaci cele 3 sau 4 suruburi de la capac. Partea mai dificila e sa scoti capacul de la cutia cu filtru printre toate acele conducte si fire.
Bafta! |
--------------------
Renault
Laguna 2
- TM xx WAX
2001 Privilege 1.8 16v
|
|
kDDy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 24 November 09 ![]() |
Salut
Am si eu o Laguna 2 motor 1.6 16v. Puteti sa mi spuneti si mie unde e filtru de aer , sau mai bine o poza dc aveti ca nu am gasit nimic. Am desfacut cutia aia din spatele bateriei dar e capsata nu are nici un surub ca sa o desfaci, eu credeam dca acolo este localizat |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.6 16V
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
In poza atasata ti-am marcat cutia filtrului de aer. Ca sa o poti scoate, indepartezi tubulatura de dinaintea ei, si desfaci suruburile marcate.
Attached thumbnail(s) LAGUNA_MOTOR.JPG ( Size: 210.11k ) Number of downloads: 566 |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
kDDy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 24 November 09 ![]() |
multumesc frumos
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 13:45 |