Maneta schimbator, joc care devine din ce in ce mai mare
![]() ![]() ![]() |
Maneta schimbator, joc care devine din ce in ce mai mare
adrian 24 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 16 September 07 From: oradea ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
407 SW
2006 2.0 HDI 136 cp
- BH-47-PJO Ce nu te omoara te face mai puternic...
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Vezi pe aici http://www.reno.ro/index.php?showtopic=41571&hl=.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
dansora |
![]()
|
![]() CISA Group: Members Posts: 480 Joined: 19 October 06 From: Orasu'lu'Bucur/Curtea de la AG ![]() |
Cred ca e vorba de alt fenomen la prietenul nostru Adrian.
Totusi eu nu am inteles prea bine cum se manifesta jocul tau. |
--------------------
Kia
Proceed GT
2020
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca levierul schimbatorului se misca din radacina ca sa ma exprim asa nu ai ce sa-i faci! Si eu am un mic joc si can d am vorbit la service de treaba asta mi s-a spus ca levierul e fixat pe un fel de bila, bila care se uzeaza! Deci nu e nimic de strans!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Da si la mine e la fel,numai levierul joaca nu toata cutia,cred ca e o bila de teflon care se uzeaza in timp.E un amanunt mic dar care e super jenant,parca vad ca peste 30k km mesteci ca in oala.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
adrian 24 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 16 September 07 From: oradea ![]() |
@pt dansora......jocul meu se manifesta in felul urmator:sa zicem ca maneta este cuplata in orice trapta de viteza,I II III IV V,daca o misc are un joc in gol,joc care il simt si daca e pe liber.Deci pana sa cupleze levierele sau tijele care merg la cutie,merge un pic in gol si apoi se simte cum actioneaza....
mersi de explicatii baieti,o sa vad daca o sa pot inlovui cumva bila aia din teflon....daca se poate.......sau sa ii pun o saiba.....numai sa reusesc sa ajung acolo la ea.......salutari |
--------------------
Peugeot
407 SW
2006 2.0 HDI 136 cp
- BH-47-PJO Ce nu te omoara te face mai puternic...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 22:04 |