Problema vopsire usa sofer, La Renault Automarcus
![]() ![]() ![]() |
Problema vopsire usa sofer, La Renault Automarcus
brandy_tdi |
![]()
|
||
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2
|
|||
alexxutzu |
![]()
|
![]() Member of Renault Forum Group: Members Posts: 567 Joined: 3 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Salut.Si eu am o problema cu usile sunt zgariate si trebuie sa ma duc la casca...oricum, nu stiu ce sa-ti zic e cu dus si intors o sa-ti zica ca trebuia sa vezi atunci ca nu e vopsita bine ca poate cine stie tu ai patat-o
![]() |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dci 90cp Chip
Dec. 2007 *Alpine CDE-101RM >Hifonics Titan TXi4000 >Hifonics ZEUS ZXi 4002>Infinity 9602i >Coustic CS502 > In Phase XTP62ND >In Phase IPC1D
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.020 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
si eu am avut probleme cu cei de la automarcus. in primul rand trebuie sa te duci la ei unde ai vopsit usa si sa auzi parerea lor in legatura cu revopsirea usii.
eu pana nu am facut plangere nu am rezolvat nimic din pacate. daca se observa ca nu s-a vopsit corect, neuniform etc nu cred ca se pot degreva de responsabilitate. multa bafta cu ei |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum am venit de la ei. si au recunoscut ca usa are ceva, ori ca nu are lac ori ca nu a prins vopseaua calumea.
Conluzie ma duc maine sa ii faca polish, iar in cazul in care nu iese au zis ca o vor vopsi iar. |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
fabiusd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 23 May 08 ![]() |
Te intorci cu masina la ei, si daca refuza sa ti-o revopseasca si sa-si faca treaba bine, ii amenintit cu protectia consumatorilor
![]() Un prieten la fel a avut o problema, si l-au amanat vreo 2 luni de zile pana s-a dus cu protectia consumatorilor la ei ![]() |
--------------------
volkswagen
transporter
- gl 02 wvm
1990
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
Pai chiar asa am de gand in cazu` in care fac vreo figura
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.020 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
nu am vazut usa cum este vopsita, dar cu polish nu cred ca o sa iasa un lucru bun.
revopsire ..... |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
AndreiPavel |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 10 December 05 ![]() |
Dupa polish, o sa se remedieze usor problema, si sub efectul pe care il da ceara aplicata pe vopsea, o sa ti se para ca e impecabila (ceara pe care cred ca au aplicat-o si inainte sa ti-o dea dupa vopsire si pe care ai inlaturat-o la spalat). Cel mai bine zic eu ca e revopsirea ca sa iasa treaba buna. Polish-ul cosmetizeaza si ascunde defectele pe moment.
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.9 dci Ex: Renaul Laguna 1.9 dci
2xRenault Clio Bicorp 1.5 dci BMW X5 E53 3.0d BMW E90 320d |
|
sandokhan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu cumva sa accepti polish! E cea mai mare prostie.. dupa cateva luni o sa se vada exact acelasi lucru. Crede-ma ca am facut eu un polish complet la masina si dupa vreo 3 luni se vedeau toate zgarieturile la fel ca inainte. - La tine o sa fie mai nasol avand in vedere ca ai de pe-acum nuante diferite..
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 2002, 1.4 8v
/ Megane hatchback 2007, 1.6 16v / Opel Vectra C Combi 2008, 1.9 8v CDTI / Lada Niva 1.7 4x4 2008
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
S-a rezolvat azi treaba cu polishu, si am vazut de fapt de ce a ramas patata. Oamenii cand vopsesc masini, le vopsesc unele langa altele, adica poate un vopsitor la masina alaturata sa vopseasca iar altu sa dea cu smirghel langa vopsitor, si toata pulberea aia se pune direct pe vopsea. Din fericire a iesit, numai are nici o urma.
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Ei...nici chiar asa...s-a inventat cabina de vopsire!! Mai degraba filtrele cabinei de vopsit imbacsite si aerul contaminat cu particule de praf poate fi explicatia.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
wolfin |
![]()
|
mai spal-o o data, vezi daca isi pastreaza forma si culoarea
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
QUOTE(hellcat @ 28 May 2008, 11:33) Ei...nici chiar asa...s-a inventat cabina de vopsire!! Mai degraba filtrele cabinei de vopsit imbacsite si aerul contaminat cu particule de praf poate fi explicatia. Eu te cred si asa ar fi normal dar iti spun din ce-am avzut acolo, vopseau la un logan ...si tot prafu de la chit se ducea prin toate partile le vopseste una langa alta. Oricum la astia numai calc...parca tot la ipso e un pic mai bine |
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
cosrym |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 18 May 08 From: bucuresti ![]() |
vai de mine....ma ingrozesc citind pe aici ..si io care voiam sa merg cu ea la renault ..am fost lovit acum 1 sapt si acum trebuie sa merg cu masina sa imi indrepte usa sofer si revopsire iar aceasta masina vreau sa o vand si daca imi iese pete pe ea cred ca inebunesc si vreau sa evit drumuri peste drumuri....ceva sfaturi de service care sa lucreze si cu firme de asig ...
mx |
--------------------
renault
clio
2001 bicorp
|
|
Florian_2.2TDI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 14 March 05 From: Bucuresti ![]() |
acum cateva zile am fost si am scos masina de la cobalcescu cel de la cismigiu(a fost stearsa de un megane in trafic ) ca de obicei telefoane peste telefoane si la omniasig si la cobalcescu casa grabesc devizele de plata.masina e vopsita bine adica fara chedere cu dare de vopsea la nuanta se observa o mica diferenta daca te uiti atent de la departare. una peste alta sunt destul de multumit de ei
|
--------------------
Renault
Clio Simbol
2007 Clio 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 20:10 |