Megane Sedan Privilege 1.6 - merita?
![]() ![]() ![]() |
Megane Sedan Privilege 1.6 - merita?
Parsifal |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 May 08 ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai
Accent 1.4 85 CP
2004
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Foloseste search ca subiectul e discutat si para-discutat!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
Pai ti-ai cam raspuns singur.
Daca nu ai de gand sa te apuce iarna la poarta dealerului... In afara de asta sunt preferinte personale. Astept versusul de rigoare... |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand bine ai venit printre noi.
Legat de dilema ta...pai nu prea stiu ce sa iti spun. Eu unu pot sa iti spun asa: am avut megane, la 165.000 km l-am schimbat cu unu nou, pe care l-am laut in martie anu asta. Sunt super multumit, iar scaunele alea incalzite, fac intr-adevar toti banii. Cred ca printre optionalele tale ar trebui sa fie si ESP, care te ajuta mult. In rest, ca dezavantaje ar fi valoarea mica la o eventuala revanzare, asta pentru ca este un model la final de cariera. Am mers si cu un megane (2.1 e adevarat) cu 1.6 16v si merge frumos. Despre fiabilitatea motorului sau probleme, va trebui insa sa citesti pe forum. Daca faci sondaj de opinie, eu votez cu megane ![]() Succes in alegere. |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:58 |