top-up oil level, :(
![]() ![]() ![]() |
top-up oil level, :(
danamegane |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 15 September 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane sedan
2004/1.5
- is 86 ben
|
|||
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
din nou e ... chiuloasa
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
TRANCA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 29 January 06 From: IALOMITA ![]() |
... adica mot-a-mot: ridica nivelul de ulei...adica ori nivelul de ulei este sub minim, ori sonda de nivel ulei este "dusa" 9intrerupta, rupta, etc...ceea ce este mai probabil avand in vedere ca poate ai dat si baia de ulei jos!) ...deci verifica mai intai nivelul de ulei, schimba apoi sonda ... apoi cred ca nu mai apare!...Tine aproape!
![]() ...acum am pus virgula "," unde trebuie ...."si cand m am dus la ei sa intreb de ce,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, mi au spus k intra apa in baia de ulei !!!!!"....adica este total altceva in acest caz...adica, mai intai te uiti daca este spuma albicioasa pe joja...daca da si este unservice serios, trebuie sa-ti dea garantie la lucrare (TG=90 zile de la facturare)...altfel schimbi si refaci nivelul de ulei si reiei observatiile in aceasta ordine: spuma, nivel sub minim, sonda ... This post has been edited by TRANCA: 21 May 2008, 19:32 |
--------------------
A FOST RENAULT
MEGANE II SEDAN
2004 1.5 dCi Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:17 |