Portbagaj - demontare captionaj
![]() ![]() ![]() |
Portbagaj - demontare captionaj
mistX |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio III
- IS-07-VAM
2007
|
|||
95puf |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 271 Joined: 12 January 08 From: Medgidia ![]() |
Da, dupa ce desfaci suruburile, tragi putin mai tare de capitonaj pt ca este prins in niste clipsuri de plastic de tabla, acolo unde simti ca tine (3 sau 4 parca). Le-am demontat si eu pt aceleasi motive, dar deocamdata nu am idee cum sa fixez plasticul mai bine. Succes!
|
--------------------
Renault
Clio 3
- CT-95-PUF
2007 dynamique / 1.5dci / 70 CP Tacerea este singurul raspuns logic pe care il poti da prostilor...
|
|
mistX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 1 June 07 ![]() |
Am rezolvat pana la urma cu zgomotul. Am fost la service si mi-au dat jos tot capitonajul.... dar nu asta era problema. Mi-au ridicat putin chestia unde se inchide portbagajul si deocamdata nu mai am nici un zgomot. Sper sa nu mai apara
|
--------------------
renault
clio III
- IS-07-VAM
2007
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Fa si tu o poza la reperul la care au umblat in service si incearca sa fii cat mai explicit ce ai vazut ca au facut. Pare o rezolvare utila multora. Multumesc.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Aurex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 16 January 08 ![]() |
Sustin si eu rugamintea lui Tudor.
Am aceeasi problema. |
--------------------
Renault
Clio 3
- b72
2006 /dci dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 15:19 |